Annons
1 post / 0 new
#1 2011, May 30 - 16:16
anonym (not verified)
anonym's picture

Beslutsångest!

Jaa, fy fan alltså..

Trodde detta skulle vara något roligt men jag har mest bara ångest. (Fy så trist det lät men det är faktiskt sant)

Förra året gick jag ner 25 kilo, beslutade mig då i juni att operera brösten för dom var inte alls lika fylliga som förr och mycket mindre o hängingare. Kom till min första konsultation och där sa hon att jag var tvungen att göra lyft också. Jag hade det väl på känn men hade ändå inte trott det.

Fick panik, dels för att det var sååå mycket dyrare + att jag verkligen inte ville ha ärren.

 

Gick till en annan doktor som även han sa att jag behövde lyft.

Beslutade mig ändå för att gå till en tredje. jag hade ju ändå den tiden bokad sen länge. Detta var på Art clinic. Anders trodde att det skulle räckia att lägga i ett droppformat implantat, kanske 400-500cc för att få dom att se bra ut.

 

Jag var helt kring kring i huvudet och eftersom jag varken visste ut eller in så beslutade jag att jag skulle strunta i det.

(Jag ville ju egentligen ner några kilo till innan)

 

Så nu har det gått nästan 1 år och jag har tränat och tränat. inte gått ner så mycket mer i vikt. Nåt kilo MEN fettprocenten har minskat mycket. Det betyder även att mina boobies är mycket mindre detta år.

 

Jag vill ju som sagt jätte gärna ha fina tuttar igen. SÅ jag beslutade mig för att gå på konsultation igen, hos Anders på Art clinic.

O jisses vilken skillnad på tuttar.. haha.. hänget hade minskat! woho!! =) MEN tyvärr inte tillräckligt för att lägga in runda. Han trodde det skulle bli dubbelbröst då.

Jahapp, det sög!

För det känns som att eftersom jag har lite häng redan och så lägge rjag i droppformade och får fortfarande"häng". Missförstå mig inte ni med droppformade =)

 

Jag vet inte alls hur jag ska göra!! Lyft+ inlägg eller bara inlägg.. åh! Vill inte ha ärren men vill ha snygga snygga tuttar!

 

Just ja, eftersom jag tränar ca 7 ggr i veckan + några promenader så är ju det också ett problem.

MEN anders sa att jag redan efter 1 vecka kunde börja med spinning. Springa och så får jag nog vänta med 4 veckor.

Tycker det låter tidigt men supeer bra för jag vill verkligen inte gå upp igen! Någon av era kirurger som sagt att ni kan träna så tidigt?

 

Jag vet att man ibland får "offra" det ena om man vill det andra.. men ibland suger det! och jag hoppas ni förstår för jag är verkligen livrädd att gå upp igen.

 

Ville mest bara skriva av mig!! ;)

Annons
Annons
Annons
Annons