Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2011, July 4 - 15:35
CeeJaay
CeeJaay's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2011-01-06 14:14

Hatar mitt ansikte!!

Jag hatar mitt ansikte så sjukt mycket att jag inte vet vart jag skall börja.. Hela min haka/käke är sne.. och jag har otroligt överbett. Dock så har jag tandställningen nu och de skulle hjälpa mig lite.. Men känner att jag kanske kommer behöva hakimplantat osv. Sedan "slipa" ner min käka för att få ett mer ovalt ansikte, för jag vill inte ha ett runt ansikte..

 

Sedan är det min näsa.. asså gud.. näsan är inte symetrisk alls..

Ena sidan av mitt ansikte ÄLSKAR jag Så snyggt! Men andra sidan är en helt annan... Dock är det inte så "stora" förändringar jag vill göra..

 

För ett år sedan så träffade jag Per Windh på Art clinc och tyckte han var duktig och han kollade på min näsa och hak-partiet.. och han kunde faktiskt hålla med mig om att de inte var så värst symetriskt. Mina föreldrar och vänner tycker jag är heeelt dum i huvuudet. Men jag menar asså jaag tänker på det varje dag. Jag vill ju inte göra värsta grejen bara fixa så att de är harmoni liksom så att det är samma.

 

Näsan sa han att den inte var så svår. bara lite överflödigt brosk typ och väldigt väldigt liten knöl. Så de skulle krävas en Hel näsplastik men endå liten. Dock bad han mig komma tillbaka igen när jagblivit av med tandställningen för att inte göra en felbedömning.

 

Senare på hösten gick jag till art nose på konsultation och hon tyckte absolut inteeee jag skulle göra en näsoperation dock fixa hakan osv för att skapa harmoni. :)

 

tänkte lägga upp en bild så att ni förstår vad jag menar.. :(

 

28 år, 172 cm, 65

Strl före op: 75B
Strl efter op: 65I

Bröstförstoring på citadell , blev 585 cc bakom av Peter Cosmo
Planerar nu Korr för min Db Och MFD, Letar klinik och kirurg.

Planerar även ögonlocksoperation.

Annons
2011, July 4 - 16:07
Cookie (not verified)
Cookie's picture

Jag förstår dig precis! Jag tycker min näsa är välidigt fin från en viss vinkel, men från andra hållet ser jag helt annorlunda ut... för näsan är osymmetrisk. Vill inte heller göra grova förändringar, bara jämna till min egen näsa. Vill se ut som mig, men jämnare och rakare liksom.

Sen har jag också problem med att ena käkbenet är ganska definerat, andra inte alls. Så är helt sned i ansiktet.... så tar alltid bara foton från ena hållet då det är den sidan där käkbenet är snyggast och även näsan. Men jag funderar på att testa att fylla ut andra käkbenet med fillers? Har du funderat på det kanske? Operation är så drastiskt och man vet ju inte om det blir bra ens. Fillers försvinner sen om det inte blir bra. Iförsig blir det dyrt i längden förstås.

2012, April 28 - 00:58
gullan1
gullan1's picture
Offline
Last seen: 11 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-04-18 15:33

det finns inte en enda människa som är 100 % symmetrisk så att säga..och det finns inget i dna:t som kodar för absolut symmetri..men vill man ändra och  stör sig på det(alla tycker och tänker ju olika)..så är det ju okej liksom

Ålder:19 år
Längd:168
vikt:60
Har: Mellanstora läppar
Vill: Ha läppförstoring, väga ca 10 kg mindre , ha fransförlängning etc..

2013, March 13 - 12:58
Chiquita
Chiquita's picture
Offline
Last seen: 11 years 1 month ago
Brons
Joined: 2013-03-12 14:34
Har oxå ett överbett! Som pekar åt vänster... ser inte klok ut.. 
 
Blir det bra reultat med din tandställning?

0 barn, 26 år,167 cm, 70 kg

Strl före op: 75C höger bröst /75 D vänster bröst

Önskad Strl efter op: 75D

Annons
Annons
Annons
Annons