Annons

Bukplastik - full - stor aug 2011 - Art Clinic - Jönköping Karl Bremer - anonym

anonym's picture
anonym

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 4 August, 2011

Min resa börjar torsdag 4 aug,  jag hade tid för stor bukplastik på Art Clinic i Jönköping kl: 7:15. Jag sov ganska dåligt på natten låg mest och snurrade, gick upp kl 5 för jag kunde ändå inte sova. Plockade ihop en liten väska och duschade sista gången i descutan, kunde inte fatta att det var dax så som jag hade väntat på just denna dagen.

När jag kom dit blev jag väl omhändertagen av en sköterska som visade in mig i ett rum där jag skulle byta om till morgonrock och strumpor sedan skulle jag träffa Karl. Fick vänta en liten stund sen kom Karl och hämtade mig, han pratade igenom operationen,  ritade och fotade. När det var klart fick jag en egen säng som jag fick vila i lite, då det var en som skulle opas före mig, tur jag hade med mig tidning som tidfördriv. Väntade en halvtimma sen fick jag ta några tabletter och träffa narkossköterskan sen var det bara att traska in i operationssalen, där fick jag väga mig sen lägga mig på britsen och andas i masken tills jag somnade.

När jag vaknar nästa gång är jag tillbaka i min säng på avdelningen har sjukt ont där dränagen sitter men får snabbt smärtlindring av de gulliga sköterskorna så jag somnar om. Vaknar och somnar om vart annat håller på så tills kl är 4 på eftermiddagen.

Karl var inne och pratade med mig några gånger under eftermiddagen, han berättade att han hade tagit bort 600gr från magen och 200g på vardera flank och att det hade gått bra!

Resten av kvällen tillbringar jag såklart i sängen med undantag för toalettbesök. Det var jobbigt att resa sig och komma ur sängen men smärtan berodde mest på dränen för när de tog bort dom blev det mycket, mycket bättre. 

Sov ganska dåligt på natten, vaknade och somnade hela tiden men kände mig ändå ganska pigg på morgonen. Jag fick lite frukost och var uppe på toaletten och fixade iordning mig för hemgång. Blev hämtad kl:11.00 var på apoteket och sen direkt hem, trodde aldrig jag skulle klara av hemresan men det gick över förväntan bra. Väl hemma somnade jag och var enbart uppe på benen för toalettbesök!

 

2011, August 6 - 22:33
newbegining
newbegining's picture
Offline
Last seen: 11 years 3 weeks ago
Silver
Joined: 2011-07-12 11:48

Vad skönt att allt verkar gått bra! Lycka till med läkningen nu. Vill gärna höra hur det går för dig!!

2011, August 6 - 23:09
Amber
Amber's picture
Offline
Last seen: 11 years 6 months ago
Silver
Joined: 2011-05-15 18:24

Skönt att höra att allt gått bra. Hoppas att läkningen fortskrider som den ska. För min del börjar det närma sig, den 23:e augusti är det dags, så för tillfället slukar jag alla operationsberättelser jag kan komma över. Känns konstigt att inte riktigt veta vad man törs vänta sig, både när det gäller resultat samt hurpass handikappad man kommer att vara efteråt, och även hur länge man bör räkna med att vara det. Tack för att du delar med dig.

2013, April 12 - 17:48
perfectlyme
perfectlyme's picture
Offline
Last seen: 10 years 10 months ago
Silver
Joined: 2013-02-12 01:23
Hej alla!
 
Vad kostar en bukplastik på Art Clinic?
Det står ju att en stor bukplastik börjar från 53.500 kr men vd har ni fått för priser? Ingår fettsugning av magen i detta pris?
 
Tacksam för svar :)
 
Annons
Annons
Annons
Annons