Annons
7 posts / 0 new
Last post
#1 2011, August 20 - 23:52
anonym (not verified)
anonym's picture

Kan fettsugning hjälpa mig...

Ok har alltid mått dåligt över min mage...känner mig helt oproportionelig eftersom övrigt är jag väldigt tunn men magen putar!
Har varit deprimerad i flera år vilket har lett till ett stillasittande och isolerat liv, därmed också har jag gått ner lite i vikt (5-6kilo) detta är alltså muskler...vill börja sparka igång mitt liv och träning är det jag tänker på först men jag vill verkligen inte bara gå ut och springa för jag vill inte gå ner mer i vikt! Däremot är det just det här, jag skäms SÅ OTROLIGT MYCKET över att ha en flabbig mage att jag kan inte tänka mig att uppsöka ett gym eller liknande ställe! Gå i bikini, vistas på badstrand samt sex är uteslutet det med. Det här hänger inte ihop med någon vikt överhuvudtaget - jag minns när jag var 7-8 år min mamma sa att min mage putar! Det har ALLTID varit så även när jag har levt ett aktivt liv!

Ingen aning vad ska göra men funderar seriöst på en fettsugning för jag gråter verkligen över detta, skäms så mycket för att förstår inte varför ska se helt skev ut i kroppen, kläder sitter jättedåligt...i övrigt är jag rätt nöjd med min kropp men magen förstör ALLT tänker säkert 30 gånger om dagen på att jag känner mig helt äcklig och...vill inte liksom se mig själv i spegeln.

Kan en fettsugning åtgärda det här felet :(

Annons
2011, August 21 - 01:36
anesthetize (not verified)
anonym's picture

Ja, ber om ursäkt för ett förvirrat inlägg - det är över 10 års frustration som bara slapp ur. Har slängt iväg ett mail till en kirurg så få se vad som händer här nu iallafall.

2011, August 21 - 10:26
Minja
Minja's picture
Offline
Last seen: 10 years 11 months ago
Silver
Joined: 2011-04-04 18:16

Jag känner igen mej i det du skriver. Ser själv normal ut i övrigt, men min mage har alltid varit stor och fläskig. Och precis som du skriver så har det inte heller hjälpt att vara aktiv och träna.

 

Så om det är fett som är orsaken till att din mage putar så skulle en fettsugning helt säkert kunna hjälpa dej! smiley

Ska själv genomgå en fettsugning senare i höst/vinter.

26 år
163 cm
57 kg
Konsultation och operation på Citadellkliniken, Peter Cosmo
Fettsugning av mage/midja.
Bröstförstoring 440hp och 380 mpp.
Före 75 AA
Efter 70 F

2011, August 21 - 11:22
ellionore
ellionore's picture
Offline
Last seen: 9 years 5 months ago
Silver
Joined: 2011-02-03 11:06

Jag lider med dig och tycker verkligen att du ska ta atg i problemet innan dt trycker ner dig ännu mer, alla är vi värda att känna oss snygga och attraktiva.

 

Bra att du har skickat iväg ett mail till en kirurg, det är ju en bra början!

 

Bara hoppas på att det är en extra fettdepå som du har på magen så att du endast behöver göra en fettsugning för att bli av med ditt problem! Kan ju hända att det behövs stramas upp i huden och sys ihop magmuskler oxå för att det ska bli helt borta, men om du har haft samma problem sen du var liten borde den risken vara väldigt liten.

 

Stort lycka till!

29 år 2 barn, gick ner 40kg 2006. Har gjort en stor bukop på Reformedica klinik i Örebro 16 maj 2011. Jobbar nu med träning för att få det vad jag anser perfekta resultatet! SUPERNÖJD än så länge!

Annons
2011, August 23 - 13:34
Blondie79
Blondie79's picture
Offline
Last seen: 8 years 8 months ago
Silver
Joined: 2010-10-24 21:31

Lider med dig!!!

 

Kolla gärna in mina bilder i mitt galleri. Gissar att jag är mycket större än du, men fettsugningen har förändrat mitt liv. Jag är inte helt nöjd med ingreppet, MEN det har ändå givit mig så mycket mer livskvalitet. Innan tränade jag, men tappade fokus och motivation eftersom det aldrig hände något med magen. Kändes som attt hela magen fladdrade när jag sprang. Nu, när magen är mycket bättre, är det så mycket roligare att träna, jag älskar att springa, och jag känner mig inte som en flodhäst i spåret längre. Och ju mer jag springer, desto bättre blir ju hela kroppen.

 

Dessutom, sommaren kunde jag tillbringa tillsammans med min dotter  på stranden. Har inte visat mig i bikini på många många år.

 

Så, ja, från egen erfarenhet, kör på det!!!!! Lycka till

36 år, 166 cm, 62 kg, 2 barn

Stl före op: 75B
Stl efter op: 70F

101018 Body tite Art Clinic Uppsala - mage, flanker och insida lår.

110310 korrigering av mage och flanker. Passar på att ta ryggen

120802 Konsultation Proforma Clinic Örjan Gri

2011, October 29 - 07:11
sigbritt
sigbritt's picture
Offline
Last seen: 11 years 1 month ago
Silver
Joined: 2011-10-04 21:31

Lider med dig, har själv en "mkt sladdrig mage" har ett bmi på knappt 27 så väger egentligen för mkt men trivs alldeles utmärkt med vikten men magen lever sitt eget liv. Såg bilder på den tagna i Turkiet i sommras, hua.... Har nu bestämt mig för att åtgärda sladdret :-) och har bokat tid till början av nästa år. Fick min första bilring när jag var 16 och har sedan dess aldrig haft en platt mage trots att jag varit jättesmal vissa perioder och tränat extremt mkt. Hoppas du fått ett positivt svars mail från kirurgen du mailat.

Kvinna 47 år, 76 kr, 164 cm. 3 barn. Har fettsugit lår och haka. Övre och undre ögonlocksplastik. Ska göra Smartlipo av mage, rygg och armhålor.

2011, December 22 - 01:47
anesthetize (not verified)
anonym's picture

Jag mådde väldigt dålig psykiskt när jag startade den här tråden. Gick på konsultation men kommer ej genomföra en operation - det innebär risker (som kan vara väldigt allvarliga) som jag ej vill utsätta min kropp för. Har istället börjat aktivera mig med träning och spenderar pengar på gymkort istället, vilket i sin tur ger en klar förbättring i psykisk hälsa. Win-win helt enkelt.

 

Tack för alla svar!

Annons
Annons
Annons
Annons