Annons

Bröstförstoring sep 2011 - Aleris Plastikkirurgi Läkarhuset Norr - Umeå Göran Stålhult - Syrran

Syrran's picture
Syrran

Ålder: 23 Vikt: 59kg Längd: 177cm Har: Liten a-kupa efter amning OP inbokad: 1 september Klinik: Läkarhuset Norr

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 1 September, 2011

Jag kom till kliniken 6:15 och fick nästan på en gång komma in till rummet med sängen. Narkosläkaren kom och satte nålen i armvecket och sköterskan gav mig de kläder jag skulle ha på mig och hänvisade mig till toaletten innan operationen. Jag var väldigt nervös och väldigt trött, det vart nog inte mer än 1,5 timmes sömn den natten.

Så när jag kom in till operationssalen bad sköterskan mig att lägga mig ner, tre gånger, innan jag fattade vad hon menade haha :-D Nervöst nervöst! strax efter kopplade de in narkosen eftersom jag var så himla skakig och nervös av mig. haha..

 

När jag väl vaknade mådde jag väldigt bra med var så oerhört trött att jag vaknade till och somnade om vartannat! Sköterskorna var helt underbara och goa, de kom och tittade till mig och frågade om jag ville ha hjälp eller fika med jämna mellanrum.
Jag fick tyvärr inte se mina nya godingar utan det får vänta tills på söndag då det är dags för första duschen! Nu är jag väldigt spänd att se hur de ser ut!!

När jag skulle gå på toa innan det var dags för hemgång så började allting snurra och jag blev allderles svettig, sköterskan kom och hjälpte mig tillbaka till sängen och serverade cola för att få upp blodsockret lite. Efter en stund mådde jag mycket bättre så då bar det av hemåt!

2011, September 4 - 10:11
Saraaa
Saraaa's picture
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Silver
Joined: 2011-08-29 23:09

Hur mår du nu då? Några dagar senare?? :)

2011, September 4 - 13:11
Syrran
Syrran's picture
Offline
Last seen: 11 years 3 months ago
Silver
Joined: 2011-05-21 13:49

Nu är jag inne på dag 3 och fick se mina godingar för första gången, det känns riktigt bra :D Men jag är osäker på om jag har tagit en för liten sportbh eftersom den sitter riktigt riktigt tajt, trots att underbandet är 5 större än jag normalt sett ska ha *hm*.

I övrigt så börjar smärtan att bli mer och mer hanterbar och man börjar kunna röra armarna lite mer än tidigre ;-) Så det känns som att det är på väg i rätt riktning! :D

2011, September 4 - 16:29
leiali
leiali's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 weeks ago
Silver
Joined: 2011-01-09 01:13

Härligt Grattis :), har varit ifrån forumet ett tag men har tänkt hinna med att titta in här oftare då jag tänkt opa mig antingen i december-januari eller ev. juni nästa år, men vill vara väl förberedd. Undrar vem du opades av? har nyss vart på konsultation hos Göran Stålhult på läkarhuset norr. Verkar bra och seriös, men hittar inte så mycket info om honom tyvärr... Jag vill lägga framför, har du framför eller bakom?

 

 

Annons
2011, September 5 - 15:01
Syrran
Syrran's picture
Offline
Last seen: 11 years 3 months ago
Silver
Joined: 2011-05-21 13:49

leiali, jag opades av Göran, jag tycker att han var väldigt bra att ha att göra med, han är ärlig med ens förutsättningar och kunde besvara mina frågor. Jag var inställd pån runda gelehallon bakom muskeln innan konsultationen, men han avrådde mig pga risken för synliga inplantat med mitt utgångsläge. Istället blev det anatomiska, bakom muskeln :)

Allt som allt så har jag fått ett riktigt bra intryck av Göran, han är iofs den enda kirurgen jag har träffat men jag tyckte han förstod vad jag var ute efter och kunde hjälpa mig mot det :-) Hur tyckte du att din konsultation gick?

2011, September 5 - 19:24
Syrran
Syrran's picture
Offline
Last seen: 11 years 3 months ago
Silver
Joined: 2011-05-21 13:49

Jag har lagt upp en bild efter 3 dagar på min profil om du vill se. Jag är visserligen fortf. väldigt svullen men är nöjd med mitt resultat hittills :))

2011, September 21 - 15:18
ruffstuffs (not verified)
ruffstuffs's picture

Hej jag opererades också av Göran och jag är väldigt nöjd med honom...det är som Syrran säger att han är ärlig med ens förutsättningar...Jag opererades den 16 september och igår fick jag ta bort bandaget och för första gången se brösten...jag blev kanon nöjd:)Göran sa att det kunde bli risk för lite häng men att vi skulle prova utan lyft till att börja med och att han skulle försöka lägga inplantaten lite högre upp just för att förhindra det...och som det ser ut nu så har han verkligen lyckas....jag la in 330cc droppformade gelehallon bakom muskeln...jag kan verkligen rekommendera honom...

Annons
2011, September 25 - 14:24
leiali
leiali's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 weeks ago
Silver
Joined: 2011-01-09 01:13

Vad kul för er att allt känns bra :) ang. konsultationen, ja, tyckte att det kändes bra, han var först inne på att lägga bakom men han verkade inte alls svårövertalad till att lägga framför heller, när jag undrade varför de flesta rekommenderar att lägga bakom så sa han bara att det är mindre risk för synliga kanter, men med mitt utgångsläge skulle det gå bra med framför vilket han också tyckte vär en betydligt enklare operation och mindre smärta :) har mailat dit igen men inte fått något svar, vet inte om de är långsamma på att svara eller... han skulle nämligen skicka mig lite bilder på bröst han gjort.

 

 

2012, August 30 - 19:40
Grodan
Grodan's picture
Offline
Last seen: 11 years 7 months ago
Brons
Joined: 2012-03-15 11:38

Fick du några bilder? Hur känns brösten nu när det gått ett tag?

Annons
Annons
Annons