Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2011, September 5 - 19:40
anonym (not verified)
anonym's picture

6 veckor efter lyft och förstoring, hur kan jag träna?

Hade innan op gått ner mina tidigare grav kg och lyckats få till en relativt platt mage genom benlyft och situps och även raska promenader och viss löpning..

Nu har jag fortf samma vikt men muskel-kg har omvandlats till fett och magen är långt ifrån platt, jag äter mkt onyttigt också men ska bättra mig.. Vill börja träna lite igen, afrodans gick bort, löpning likaså när jag pratade med kliniken. Promenera får jag göra men får jag börja med t.ex magövningat, lår och rumpövningar?

Annons
2011, September 5 - 20:07
EVAA
EVAA's picture
Offline
Last seen: 11 years 8 months ago
Silver
Joined: 2011-06-17 23:44

Jag fick okej att börja träna gym lite lätt efter 6 veckor. Med begränsningen, vid minsta smärta avstå/hoppa över den övningen.
När jag sedan började så var det inte så många övningar som funkade och sen så fick jag massa strul (om op)vilket gjorde att jag hade träningsstopp i ytterligare 6 veckor. 

Har inte kört igång med träningen på riktigt efter det för jag känner mig inte 100, men jag har kört lite friskispass och nu funkar det bra med magövningar.

 

Så trist att se sin kropp förfalla men det är bara att ta nya tag så snart kroppen tillåter detlaugh

Ålder: 32 år, Längd: 161cm, Vikt: ca: 59 ,Ammat 2 barn
Har gjort ankarlyft+vårtgårdsförminskning+bröstförstoring (mentor 325 bakom) 14/4 2011
Klinik/Läkare: Specialistkliniken Gbg, Giovani Maltese
om operation pga infektion 22/6, Carolina Boren

2011, September 8 - 08:37
lija (not verified)
anonym's picture

Jag har inte lyft, "bara" gjort en bröstförstoring. Jag har fått order om lätt träning efter 3 veckor och hårdare träning, dvs vilken träning som helst, efter 6 veckor. Jag frågade om jag kunde köra ett boxpass efter 6 veckor och sköterskan sa ja! Så det är nog väldigt mycket beroende på vilken kirurg man har haft. Jag skulle nog vilja säga att ben- och rumpövningar hör till lättare träning, medans träning med mer flås, styrka och rörelse räknas som hårdare. Du får känna efter helt enkelt.

Men sa din klinik att du inte fick löpträna efter 6 veckor?

Annons
Annons
Annons