Annons

Bröstförstoring aug 2011 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Per Windh - anonym

anonym's picture
anonym

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 31 August, 2011

Fick papper hemskickat att jag skulle vara på kliniken 7.15 så jag vaknade tidigt, tog min sista dusch och hoppade in i bilen mot kliniken.

När jag väl kom fram togs jag emot att personalen och en SSK tog emot mig och visade mig till mitt rum, gav mig morgonrock och strumpor. Jag fick byta om och endast ha på mig trosor under morgonrocken. Efter en stund kom min läkare och visade mig till hans kontor. Där fick han ta kort, frågade mig lite angående dusch osv. Sedan tog han sin tid och ritade på mig att jag kände mig som en ett abstrakt konstverk =)

Sedan fick jag gå tillbaka till mitt rum. Zappade lite mellan olika kanaler på tvn tills en annan SSK kom, introducerade sig och frågade mig lite standardfrågor samt gav mig smärtstillande samt tabletter mot illamående i förebyggande syfte. Jag kände inte att jag behövde lugnande då jag inte var så värst nervör, snarare exalterad över min kommande förvandling =)

Jag fick dropp och en narkosläkare kom in strax efter. Han ställde också lite frågor som jag antar var relaterade just till narkosen.

Inte så långt efter kom en 3e SSk och hämtade mig. Det var dags att gå till op salen. Där fick jag träffa ännu fler nya vänliga ansikten. När jag väl låg på op bordet fick jag lite narkosmedel...SKÖNASTE KÄNSLAN...jag började skratta av hur skönt det var och kunde konstatera att jag blev "hög". Till slut fick jag resterande narkosmedel och somnade in.

Vips så vaknar jag sakta upp och jag befinner mig i mitt rum där jag ser 2 ssk...jag kände hur jag frös...riktig frossa kändes det som. Jag mumlade fram lite ord och sköterskorna sa att det går över.. jag blev färdig runt halv 10 och fick veta att op tog ca. 45 min.

Resten av tiden låg jag och halvsov...fick smörgås, cola, juice, kaffe. Sköterskorna, narkosläkaren samt kirurgen tittade till mig. Allt hade gått jättesmidigt och jag mådde inte heller illa. Fick följa med en SSK till toaletten, gick jättebra trots smärtan som kändes mer som kraftig träningsvärk.

Fram på eftermiddagen kände jag mig tillräckligt bra för att lämna kliniken =) Underbar personal, bra läkare och allt gick snabbt och smidigt! Supernöjd med op dagen.

2011, September 9 - 21:00
Lillamu (not verified)
Lillamu's picture

Åh va kul att läsa att det gick så bra och smidigt!! Vilken tid åkte du hem? Jag ska OPas på måndag på ArtClinic fast av Karl Bremer istället=) Är just nu super nervös, hoppas att det lägger sig!!=)

 

Hur känner du dig nu?

 

Lycka till med de nya vänninorna=)

 

2011, September 9 - 21:18
pixie21
pixie21's picture
Offline
Last seen: 2 years 8 months ago
Silver
Joined: 2011-08-07 21:41

Kul att läsa din op story. Ska själv opereras om två veckor... Hur länge hade du frossan?

2011, September 9 - 23:16
Miss M (not verified)
Lillamu's picture

Jag åkte därifrån runt 14 tiden..och det berodde på mig själv. Kunde ha åkt tidigare men jag ville verkligen ligga och lata mig ett tag. Sköterskorna tittade in regelbundet, behövde inte ens ringa på dom.

Ska kanske också nämna att jag hade en besk smak i munnen när jag vaknade upp...vilket tydligen är vanligt. Därför fick jag coca cola...och det var narkosläkaren som frågade om jag ville ha det. Så bra bemötande kan du förvänta dig =)

 

och TACK, jag ska ta vara på mina nya vänninor =)

Annons
2011, September 9 - 23:19
Miss M (not verified)
Lillamu's picture

jag vet inte riktigt hur länge den varade...jag var ju ganska borta... men personalen hade lagt 2 täcken och min morgonrock över mig. Skulle gissa på en kvart kanske.. sen började det bli riktigt varmt att jag kämpade med att ta bort alla lager vilket inte va lätt då jag var så öm haha. tog sin lilla tid men jag lyckades till slut. Man får använda sig av sina fötter i början kan jag lova =)

2011, September 11 - 10:09
Saraaa
Saraaa's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-08-29 23:09

Hej! Roligt att läsa din på berättelse! Skönt att allt gått bar:) hur mycket la du in? Framför bakom?hoppas dina vänner utvecklas bra:) och att du mår bra såklart:) hur har dagarna efter opn varit ?

2011, September 11 - 10:11
Saraaa
Saraaa's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-08-29 23:09

Oj såg att de stod svar på mina frågor;) hihi, lycka till iaf!!

Annons
2011, September 11 - 23:12
Shic (not verified)
Lillamu's picture

Saara!

Vill du ha naturliga fina implantat med den bästa kvaliten på implantat och omhändertagande så rekomenderar jag KLINIK34 i Gbg som

klinikoch Fredrik Berne som är specialiserad bröstkirurg....

Dom använder sig utav Natrelle implantat som är marknadens absolut bästa...

 

Mvh SHIC

 

2011, September 12 - 07:24
Saraaa
Saraaa's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-08-29 23:09

Åh tack!!! Ja har bokat konsultation i Ockelbo då ja bor långt ifrån Gbg, om de inte känns bra där kommer ka örts vidare och kommer absolut kolla upp KLINIK34.

2011, September 18 - 09:16
DiscoDiva (not verified)
Lillamu's picture

Shic wrote:

Saara!

Vill du ha naturliga fina implantat med den bästa kvaliten på implantat och omhändertagande så rekomenderar jag KLINIK34 i Gbg som

klinikoch Fredrik Berne som är specialiserad bröstkirurg....

Dom använder sig utav Natrelle implantat som är marknadens absolut bästa...

 

Mvh SHIC

 

 

Åh vad roligt att höra någonting om Fredrik Berne! Har blivit rekommenderad av en vän att kolla med honom, för flera utav hennes vänner har bara gott att säga om honom! Vill ju såklart höra mig för lite till, men nu känns det ÄNNU  bättre! :)

Annons
2011, September 18 - 09:19
DiscoDiva (not verified)
Lillamu's picture

Miss M!

 

Tack för din berättelse :) Jättefina tuttar! :)

 

Har hört gott om Per Windh tidigare också, så för mig står det lite mellan honom och Berne...

Rekommenderar du Windh?

 

Hur känns det nu, såhär ett par veckor efteråt? Är du tillbaka i vargadsrutiner ännu? :)

2011, September 18 - 14:00
Miss M (not verified)
Lillamu's picture

Hej DiscoDiva!

 

Tack för komplimangen =)

Jag har hört om Per innan. Vet 2 tjejer som har opererats av honom och båda var supernöjda. Fick också höra bra om själva kliniken, att de e professionella osv. Har inte heller hört att någon har klagat på Per.

Sen hittade jag också Windh på plastikoperationer.net (fråga experten fliken), där jag tyckte att hans svar var vettiga. att han till exempel satsar mer på att bröst blir vackra och inte bara större. Där kan man få sig en liten inblick i hur han resonerar.

Jag upplevde honom som noggrann när han mätte och undersökte min byst. Han är också sån som lyssnar på vad man är ute efter (dock är hans stil mer att skapa naturliga looken om han sj får välja).

Rekommenderar honom starkt, jag tycker att han är modern (jämfört med vissa andra kirurger) i sin teknik och påläst.

Är du jätteosäker så gå till båda o se vem som tilltalar dig mest... =) Allt handlar ju om hur du vill ha det och hur det känns.

 

Det som jag känner nu är att jag tror att han är riktigt duktig på att skapa vackra bröst, han är kunnig med hur man ska skära i muskeln (om man ska ha bakomplacering) och hur man ska skapa/sy fickan för implantaten.

Jag har fasat för alla komplikationer som nämns på POF men inte märkt något alls på mig sj (knackar på trä). Min byst blir bara finare o finare ju mer huden tänjs och brösten sakta faller ner. Känner ingen muskelpåverkan lr ngt..

Jag var inte så påläst innan, men nu när jag läser om alla komplikationer osv så ser jag precis hur han har tänkt när han valde just de implantat som jag fick (anpassat till mina förutsättningar). Han är en sån man kan lita på att han kan sitt jobb.

Jag är fullt rörlig, bara 1a veckan som ja kände mig begränsad. Kan också starkt rekommendera att du tar reda på din strl efter op så att du får rätt stöd! Det underlättar så mycket när man rör sig (särskilt med smärtan man har i början).

Önskar jag kunde hjälpa dig mer men jag kan bara uttala mig om Per. Lycka till!

 

 

2011, September 19 - 14:58
Shic (not verified)
Lillamu's picture

Nu har det gått ett tag till och jag måste säga att Eftervården på KLinik34 är makalöst bra ,tjejerna ringer och kollar hur man mår hjälper till med omplåstringar och mina ärr ar osynliga !!

Glad att jag valde Fredrik Berne !!!!

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons