Annons

Bröstförstoring sep 2011 - Bellakliniken - Helsingborg Johan Nordquist - anonym

anonym's picture
anonym (not verified)

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 5 September, 2011

Bröstförstoring av Dr Johan Nordquist på Bellakliniken.com, f.d Citadellkliniken.se.

 

Ankomst:

Jag var kallad till kliniken på förmiddagen. Jag anmälde min närvaro i receptionen och eftersom jag var tidig fick jag vänta i det ljusa, fräscha väntrummet precis vid entrén. Lugnade nerverna med att läsa de senaste skvallertidningarna...

Efter en liten stund kom en sköterska/patientkoordinator och ropade upp mig och hälsade mig välkommen. Hon var trevlig och neutral och välkomnade mig till kliniken.

Men Camilla och Agneta är absolut bäst! Och Hélene Lundh gör grymma läppar och är sjukt chic! :-) (Boka in henne om ni vill göra läppar på Bellakliniken.com, hon är nog den enda som gör läppar! laugh)

Vi gick efter välkomnandet in till sköterskans kontor för att gå igenom detaljerna, få lite praktisk information, ta betalt samt få en tid för återbesök (1:a återbesöket, 2 v efter op).

Efter samtalet som skedde på nedervåningen, visade samma sköterska mig upp till mitt rum på ovanvåningen.

Väl uppe välkomnades jag av en annan sköterska som var såå himla gullig och som tog hand om mig och visade mig tillrätta i mitt rum och berättade lite praktisk info.

Gud, vad ljust och fräsht det var! Älskade havsutsikten! smiley

 

Mitt rum:

Mitt rum var superfint med egen toalett och modernt badrum.

Vacker havsutsikt och en platt-tv (kvällen var räddad tack vare Svenska Hollywood fruar!) samt en tjock & lyxig frottémorgonrock och ett par ljusblå strumpor med Citadellklinikens logga på.

Efter att ha duschat och tvålat in mig med HibiScrub (bakteriedödande) och tagit på morgonrocken och strumporna kom en sköterska och gav mig lite tabletter och lugnande medicin.

Jag låg i sängen och mös och läste massa skvallertidningar som fanns på kliniken, under tiden då jag väntade på min tur. Jag kände mig väldigt lugn och all nervositet var som bortblåst. 

Det kopplades in dropp i armen via en kanyl. Jag gillar inte nålar, men detta kändes inte alls. Vilken tur!

Efter lite mer än en timmes vila och prat med väninnorna, kom en sjuksköterska in och meddelade att det var min tur, så då tog vi hissen ner till operationssalen. Äntligen dags! (Det blev lite försenat pga operationer innan mig, inga konstigheter!)

 

Operationssalen:

I operationssalen väntade en narkossköterska och en sjuksköterska. Salen var stor och ljus och med havet alldeles utanför kunde det inte bli mer rogivande.

Med tanke på alla tabletter och den lugnande medicin jag fått, var jag inte alls nervös eller rädd. Snarare spänd, glad & förväntansfull.

Först gick vi in och hälsade på anestesisköterskorna och prade lite basic info med dem, för att sedan gå med samma sköterska som hämtade mig, till Dr Johans rum för att bli ritad på.

 

Narkosen:

När jag kom tillbaka fick jag lägga mig på britsen och narkossköterskan var så himla gullig och mysig och talade om exakt vad han gjorde hela tiden, vilket fick mig att känna mig väldigt trygg.

Jag fick elektroder kopplade på min rygg och en syremätare på fingret för att de skulle ha koll på min puls under operationen. Sömnmedel och illamåendestillande kopplades in via kanylen. Det snurrade i några sekunder, sedan somnade jag.

Jag minns att jag låg och babblade om helt sjuka saker och skrattade innan jag somnade, haha. Måste ha varit kul för dem som hörde!

 

Operationen:

Operationen tog ca 40 minuter och gick felfritt. Snitten lades i armhålan och Dr Johan gjorde även ett titthål* på vardera sida om brösten för att se att de hamnat på rätt position i muskelfickan. Titthålen blir helt obefintliga, sluts med ett stygn.

*Titthålsteknik; går in med en liten kamera så att han ser exakt vad han gör på insidan, att allt ser ut som det skall mm. Detta är en speciell teknik som Dr Johan Nordquist är ensam om.  

 

Uppvaket:

När jag vaknade upp i min säng på uppvaket, så var min första reaktion att gråta. Tror till och med att jag vaknade av att jag grät.... Medicinerna gör en lite konstig ;-) 

Det bara kom och det var en underbar känsla.

Jag var så sjukt lycklig att jag hade gjort detta efter så lång tids drömmande! Obetalbar känsla! 

Jag somnade om en liten stund. Jag minns att jag halvsov när jag blev ivägkörd tillbaka till mitt rum där jag sedan vaknade upp efter ytterligare vila.

 

Första timmarna:

Jag hade inte ett dugg ont och mådde inte dåligt. Jag var fortfarande lugn och mysig, groggy typ, fast på ett skönt sätt. Ganka trött. 

Eftersom läkaren sprutar in så mycket bedövning i brösten hade jag inte det minsta ont vid mitt uppvaknande! Bedövningen höll sig faktiskt kvar i ett par dagar. Skönt! yes

Jag hade en klocka i sängen jag kunde ringa när jag behövde hjälp, få medicin eller hade frågor. Sköterskorna var jättegulliga, tillmötesgående och snälla. Camilla och Agneta var absolut bäst och så himla roliga! laugh

Första ringet gjorde jag när jag behövde gå på toaletten.

Sköterskan hjälpte mig ur sängen och vi gick med små steg bort mot min toalett. Jag klarade att gå på toa själv. Sedan kröp jag ner i sängen igen och tittade på tv och lekte med telefonen.

 

Kvällen:

Frammåt kvällen när jag var hungrig blev jag serverad lite god mat. Jag var inte sugen på något varmt, så jag valde några goda smörgåsar som var jättefina, lite yoghurt, apelsinjuice & cola light! Låg i sängen och hade det mysigt med min läsk och tittade på tv. Tacka Gud för deras förråd av iskalla Cola-Light burkar! yes

Jag kan inte minnas att jag hade särskilt ont på kvällen, men ett tryck över bröstet smög sig fram ibland...

Det låter kanske värre än vad det faktiskt var (jag som trott att man typ inte kunde andas, så är det INTE) och det är absolut inget farligt eller så att du dör av smärta. 

Jag hade dock lite svårt att röra armarna (inte pga smärta utan ömhet), kunde precis nå till sängbordet och osv. Men att hålla i maten, fjärrkontrollen eller telefonen var inga problem.

Senare framåt natten var jag uppe och gick en liten långsam promenad i korridoren. Träffade en annan tjej som även hon gjort brösten hos Dr Johan, så vi blev sittandes på mitt rum i timmar, läste tidningar, drack te och bekantade oss.

Vi var så uppspelta och pigga att vi inte ville/kunde sova, haha.

Vid 02.30 tiden kom en sköterska in igen och tyckte att vi borde försöka lägga oss för att vila kroppen. Det var ett mycket bra råd, för jag somnade gott utan smärtor och sov jätteskönt.

 

Morgonen efter:

Jag blev väckt på morgonen av en sköterska som kom in och rullade upp gardinen så att solen strålade in, gav mig medicin och frågade vad jag ville ha till frukost. Valde samma goda smörgåsar som kvällen innan och lite yoggi & juice till det. Vilken lyx att bli serverad på sängen, det får man inte varje dag! laugh

Vid 8-tiden kom en sköterska in tillsammans med Dr Johan in för att titta på mina bröst och även jag skulle få se dem för första gången!

Bh:n och bröstbandet togs av och det kändes lite konstigt att inte ha stödet från bh:n där, det kändes lite som om de skulle trilla av. Dock var det en häftig känsla att ta av bh:n & bandet och både se och känna mina nya bröst.

Brösten var hårda och spända och lite strutiga i formen (som de alltid är de första dagarna). Efter kontrollen där Johan meddelade att allt såg fint och bra ut, var det dags att ta på mig bh:n + bandet igen. Jag klädde på mig mina anliga kläder i väntan på att "skrivas ut".

Jag lade mig på sängen och väntade på att bli hämtad av en sköterska som skulle ge mig medicin och nödvändig information, innan det var dags för mig att åka hem.

Jag blev hämtad på kliniken så jag åkte med bil hem.

 

Första veckan:

Samma dag jag kommit hem var jag ute på en liten promaned på gatan, det gick verkligen i snigelfart och jag gick med bröstkorgen framåtlutad och just då tyckte jag att trycket och smärtan tryckte på som fan.

Det är ingen smärta som du går runt och gråter av, som kanske många tror, utan det är bara lite jobbigt och ovant. Jag försökte vara uppe och gå så mycket jag kunde de första dagarna. Det är inte bra för kroppen att ligga still.

Andra dagen duschade jag. Jag fick hjälp med att tvätta håret (satt på en stol i duschen), kroppen kunde jag med nöd och näppe själv duscha. Det var ju lite svårt att lyfta armarna, men det gick att bli ren iaf! smiley Eftersom jag bara låg hemma och inte kunde göra några aktiviteter, surfade jag på datorn, kollade på tv eller pratade telefon. Ganska mysigt att göra ingenting! Jag hade fått med mig mediciner hem från kliniken som jag skulle ta 3 ggr om dagen. De hjälpte verkligen mot smärtan! Hela veckan sov jag på rygg med en massa kuddar undertill så att jag snarare satt upp än låg.

 

Första återbesöket:

Redan efter 2 veckor var det dags för mitt första återbesök. Jag gjorde mitt återbesök på kliniken i Helsingborg eftersom det var närmst. Jag blev ombedd att bära bh:n och bandet i ytterligare 2 veckor.

Bandet gjorde inte ont, men det kunde skava lite i armhålorna eftersom det sitter ovanpå brösten. Det är tack vare bandet som brösten sedan tar så vacker form. Den främsta anledningen till att man bär bröstandet ovanpå sin bh är för att implantatet skall sjunka ner i fickan och "lägga sig till rätta".

Vid detta besök bokades det även en tid för min slutkontroll, den s.k 3-månaderskontrollen. Jag blev ombedd att fram till dess inte använda bh. (brösten skall ta form)

 

Slutkontroll:

Totalt 3 månader efter min operation var det alltså dags för min slutkontroll. Detta skedde hos samma läkare som opererat mig.

Besöket skedde i början av December så det var rätt nyligen.

Dr Johan tog bilder på resultatet och kontrollerade att allt var i sin ordning med läkning mm.

 

Idag:

Nu har det gått över ett år sedan jag gjorde bröstförstoringen. Ibland går jag utan bh eftersom det är så sjukt skönt och ibland har jag bh.

Man behöver inte vara orolig att brösten skall bli "hängiga" utan bh, som många tror och är rädda för.

 

Alla som vill få världens snyggaste och vackra bröst borde boka in sig hos Dr Johan Nordquist på BELLAKLINIKEN.COM (f.d Citadellkliniken.se)!

 

yesVärldens bästa byst-doktor!!!!!!!!!yes

 

2011, September 27 - 18:04
Kittygumms
Kittygumms's picture
Offline
Last seen: 11 years 5 months ago
Silver
Joined: 2011-09-14 18:59

Så skönt att läsa din berättelse!! Har bokat operation på citadell och tankarna snurrar som bara den men så läste jag detta och kände mig genast mycket lugnare. :)

2011, September 27 - 23:30
Poffi (not verified)
Poffi's picture

Hej! smiley

Vad kul att höra. Har du bokat hos Johan också, eller? :-) Han är bäst!!!!!

Kan garantera dig att du inte behöver vara orolig eller nervös. Förstår så klart att man är nyfiken och spänd, eftersom det är ett stort ingrepp man gör. Du kommer bli mer än nöjd!!!!

Vad ska du lägga in, samt vilken profil har du valt? Har du bröst nu eller inget alls? Själv hade jag, som du kanske läst i min konsultationsberättelse, inget alls.... ;(

Du måste lägga in före- och efter bilder så att man få se, spännande ju! Själv skall jag  också lägga in bilder så att ni får se. Mina är precis 25 dagar gamla idag! Woho, vilken lycka! Haha jag tror inte du förstår hur mycket detta kommer göra för dig! Man förstår det inte förrän de sitter på din kropp! AMAAAAAAAAAAZING!

Hör gärna av dig & lycka till! :-)

 

Kramis :-)

2011, October 24 - 20:41
Kittygumms
Kittygumms's picture
Offline
Last seen: 11 years 5 months ago
Silver
Joined: 2011-09-14 18:59

Herregud vad seg jag känner mig som missat ditt svarangel

Har dock bokat hos Peter och hoppas att han är lika bra så att jag blir lika nöjd som dig!! :)
Hoppar mellan hur mycket jag ska ha... Bestämde mig för 485cc hp för att det skulle vara som 440cc men börjar oroa mig för att det ska se fööör plastigt och stort ut på mig:/  Har i princip inte något alls just nu i heller så är även rädd för att få en massa bristningar och sådant om det blir för mycket..  
Vill ha de där drömbrösten jag fantiserat om sedan så många år tillbaka och är sååååå spänd inför operationen, hade jag kunnat bestäma hade det gärna fått vara i morgon :P
Ska se om jag inte kan försöka få upp några bilder :P
Jätte jätte nyfiken på ditt resultat i och med att du verkar verkligen ha fått det du velat ha! :D Hoppas verkligen allt kommer bli perfekt för dig!! :D

Lovar när de sitter där så ska jag höra av mig :D

Kramis!!! :-D

Annons
2012, January 23 - 00:37
Poffi (not verified)
Poffi's picture

Hej!!

Förlåt för sent svar. Jag är nyfiken; hur har allt gått? Är du nöjd med resultatet, blev det som du förväntat dig? Operationen och allt var inte så farligt som du hade trott, va?

Jag skall lägga in bilder på min profil så att folk kan se mina tuttar! Kolla in du oxo! :-D

 

Kram! yes

2012, January 23 - 02:12
Doris12 (not verified)
Poffi's picture

Härligt att läsa! Jag har själv valt Johan som min kirurg och skall på konsultation samt opereras i Mars! Lämgtar verkligen! Lycka till i fortsättningen

2012, January 24 - 23:08
Poffi (not verified)
Poffi's picture

Hej!!!!

 

Vad roligt! Johan är bäst. Gör världens snyggaste bröst och är sjukt poppis! Jag ska lägga in bilder så fort som möjligt!! Hur mycket ska du lägga in?

 

Kram kram

Annons
2012, January 24 - 23:15
Poffi (not verified)
Poffi's picture

Oj, ser att du skrivit du skall på konsultation i mars. ska du boka tid då oxo eller? Hoppas du får en tid samma månad då....... Han är väldigt fullbokad..

Poffi wrote:

Hej!!!!

 

Vad roligt! Johan är bäst. Gör världens snyggaste bröst och är sjukt poppis! Jag ska lägga in bilder så fort som möjligt!! Hur mycket ska du lägga in?

 

Kram kram

2012, February 29 - 22:53
peterpan
peterpan's picture
Offline
Last seen: 11 years 5 months ago
Silver
Joined: 2012-02-14 14:22

Har inte erfarenhet om att Johan N skall vara speciellt bra. Flera av mina medsystrar varnade mig. Hans metoder ger inte naturliga resultat. "Poppis"= inte alls!!!

 

2012, May 2 - 09:37
Mzie
Mzie's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Silver
Joined: 2010-10-23 21:54

Hej kulk att höra att du blev så nöjd med dina bröst och Dr Johan Nordquist! :D Jag ska opereras av honom den 15e maj, är skitnervös men samtidigt sååå ivrig! Håll tummarna för mig att allt går som det skall.. 8)

Annons
2012, May 3 - 17:57
Josefin (not verified)
Poffi's picture

Älskar Johan! Han är den bästa :)

2012, May 15 - 16:06
Poffi (not verified)
Poffi's picture

Josefin wrote:

Älskar Johan! Han är den bästa :)

 

Håller med ;-) ............

2012, May 15 - 16:08
Poffi (not verified)
Poffi's picture

Mzie wrote:

Hej kulk att höra att du blev så nöjd med dina bröst och Dr Johan Nordquist! :D Jag ska opereras av honom den 15e maj, är skitnervös men samtidigt sååå ivrig! Håll tummarna för mig att allt går som det skall.. 8)

Hej!

Läser att det är idag du ska opas av Johan! Du kan väl höra av dig när du mår bättre så du kan berätta om din erfarenhet och dina upplevelser med läkaren, kliniken men ff.a BRÖSTEN!!!!!!! Skriv gärna en op-berättelse.... Du kan läsa min för lite inspiration.. Så vida du inte redan gjort det ;-) !

 

Kramis! smiley

Annons
2013, July 17 - 19:14
cahk
cahk's picture
Offline
Last seen: 6 months 3 days ago
Silver
Joined: 2013-07-15 14:51
Varför ser Johans bröst inte naturliga ut? Tack :)
2014, May 18 - 23:36
Glittertjejen
Glittertjejen's picture
Offline
Last seen: 5 years 12 months ago
Silver
Joined: 2014-05-15 19:29

Verkligen bra skrivet! Jag ska på konsultation nu på Torsdag, kan inte tänka på någonting annat! :D

2014, June 8 - 01:33
juuliee
juuliee's picture
Offline
Last seen: 6 years 5 months ago
Silver
Joined: 2013-12-10 21:14

Här är en till som funderar på att svänga åt Johans håll. Letar kirurger och kliniker i denna stund och är inne på Johan eller en annan klinik så dela gärna med er av bilder och erfarenheter :)

Annons
2015, March 20 - 13:43
Catarina91
Catarina91's picture
Offline
Last seen: 6 years 1 month ago
Brons
Joined: 2015-02-26 14:22

Skönt att läsa, ska operera mig där i april

2017, March 29 - 13:19
Fantomen129
Fantomen129's picture
Offline
Last seen: 6 years 8 months ago
Silver
Joined: 2017-03-23 16:36

Ska med op mig på Bellakliniken fick flest op hos Gia pham men har ändrar till Johan nu .. är så jäkla nervös för de ska bli komplikationer eller att brösten blir helt konstiga . Min kropp e rätt känslig

Annons
Annons
Annons