Annons
1 post / 0 new
#1 2011, October 27 - 23:58
anonym (not verified)
anonym's picture

Äntligen är TORTYREN gone!

Vill bara skriva för jag är sååå lycklig! äntligen! allt ser bra ut enligt Peter och slipper både band & tortyrmotherf*cket.. Har haft den till och med 2 dagar fööör länge. Ett stort AVBRYT på de. Räknade lite fel på hur många veckor som har gått, nu är de iaf 4 veckor & 2 dagar.

Är super nöjd än så länge, visst det vänstra bröstet har inte hängt till sig som de högra, men har ju mer i de vänstra så de är därför, och jag är inte ute efter perfektion utan bröst, guppet och hela grejen så blir de en viss skillnad så gör de ingenting för mig men är ju ett tag till mållinjen & slutresultatet. Har verkligen oroat mig mycket och grubblat.. Jag tror ju inte att jag är utomfara för komplikationer och färdig läkt på lååånga vägar, Men oron för de släppte enormt mkt idag! har verkligen kännt mig depp senaste veckan och hela jag kändes som en stor vandrande komplikation efter timmar av pof- läsning "jaa men jag har ju helt klart rippling, NÄÄ nu har jag en infektion med & jävligt kul att jag har..you name it" jag hade allt ett tag & kunde lika gärna hoppa i sjön jag och mina implantat. MEN Allt var verkligen värt de, alla sömnlösa nätter, allt skav & kli, allt gnäll  & bitch attacker på min pojkvän ! "VARFÖR KAN INTE DU BARA VARA PLASTIKIRIUG OCH HJÄLPA MIG KNÄPPA BHN RÄTT!!" Och bandet som sitter som en smäck.. gode gud.. 

 

Men det var så värt de att få kunna gå och handla bh för första gången i mitt liv.. fick lära mig alla sorter och personalen tyckte de var lika kul som jag, dock undrade alla vart jag hade tagit vägen.. från klockan 4 till 7 var jag på lindex.. och gick loss efter 21 års drömmande. Helt magiskt! 

ville bara dela med mig :)

 

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons