Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Karl Bremer - bab

bab's picture
bab

Ålder: 21 år, Längd: 170cm, Vikt: ca: 56kg
Har gjort: Bröstförstoring
Strlk innan op: 70/75a-b
Lagt in 275cc delvis bakom bröstmuskeln. Mentor, runda, släta, high profile
Klinik/Läkare: Art clinic Göteborg/ Karl Bremer
Än så länge inga komplikationer

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Efter att ha gått och tänkt på en bröstförstoring i många år och diskuterat mycket med mamma och vänner beslutade jag mig för att äntligen boka en konsultation.

En bekant till mig hade året innan opererat sig på Art clinic hos just Karl Bremer, vi pratade ganska mycket och hon var jättenöjd med sina bröst och hade precis som jag velat ha ett naturligt intryck men med mer fyllighet.

I september fick jag konsultationstid, hade läst på väldigt mycket på nätet innan så var ganska klar med vad jag ville ha för storlek, form osv.

Karl förstod direkt hur jag menade och hade själv åsikten att få ett så naturligt resultat som möjligt. Jag fick prova mellan 200cc-300cc. och jag valde 300cc. 

Fick operationstid 21nov 2011!

Efter att ha pratat med mina vänner ändrade jag tillslut till 275cc.

 

OPERATIONSDAGEN

Jag hade tid kl 07.00 på måndagen den 21nov. Gick upp vid 05.00 och duschade mig för 3.e gången med descutan. Fick ju inte äta eller dricka någonting två timmar innan jag kom till kliniken så var rejält törstig.

Kom dit och blev bemött av en sjuksköterska som visade mig mitt rum och fick mrgonrock och strumpor. Hon frågade lite frågor sen kom Karl. Vi pratade lite han tog kort och ritade ut vart han skuller gå in osv.

Strax därefter kom narkosläkaren frågade lite frågor och förklarade hur allt skulle gå till. Sen fick jag första dosen lugnande. Jag var nervös, men inte alls så som jag trodde. Därefter leddes jag till operationsrummet och fick lägga mig på sängen, fick ett varmt lufttäcke över mig.

 

därefter sa sköterskan att jag nu skulle få narkosen, jag var mest fascinerad över operationssalen, ville se hur det såg ut osv. Kommer ihåg hur hon satte in nålen sen vaknade jag i min säng.

 

Kommer ihåg hur jag skrattade direkt när jag vaknade, hade aldrig blivit sövd förut och tyckte det var helt sjukt hur man an försvinna sådär. Kände på brösten som var under en svart sport bh. Mådde då bra men var trött, somnade till och när jag vaknade hade jag ganska ont, som ett tryck.

Fick mer smärtstillande och något för illamåendet. Och bad om vatten, vatten vatten vatten. var så törstig Min sambo väntade därnere och jag ville hem eftersom jag mådde bra. Fick gå på toa vila lite till sen försöka äta. Åt ett bett på en macka sen åkte jag hem.

 

På vägen hem spydde jag, men mådde sen kanon ett tag innan smärtstillandet började släppa. natt 1 och dag 2 gjorde ont och jag var helt kraftlös

Annons
Annons
Annons