Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Hermelinen Specialistvård - Luleå Olafur Jakobsson - blackandwhite

blackandwhite's picture
blackandwhite

Ålder: 32 år, Längd: 165cm, Vikt: ca: 55kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Har nu: 70B
Vill ha: Lite större, naturliga bröst som passa för min kroppsform. Anatomiska 260 cc framför muskeln.
Klinik/Läkare: Hermelinen Luleå/Olafur Jakobsson
Operation:

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Operation 21.1.2012 på Hermelinen Luleå. Kirurg Olafur Jakobsson.

 

Vaknade tidigt på operationsdagen för jag ville hinna äta yogurt, det fick man göra 6 timmar före operation. Hade den värsta migränanfall på natten och hade tagit imigran så kände mig lite yr. Vilade några timmar sen, tog alvedon och citodon och migrän gick över.

 

Duschade med descutan två gånger och efter det var jag torr som en russin.

 

Åkte mot Luleå några timmar före operation och var där i god tid. Jag hann vänta kanske 10 min innan sköterskan kom och sa att de är lite sena. Det gjorde inget för jag hade väntat redan 20 år för bröst så en halv timme var inte så farligt ;)

 

Halv timme efter fick jag gå in i ett rum och sköterskan gav mig en stor vit skjorta att klä mig i. Fick sitta där i rummet och läsa ungefär 15 min. Sen kom narkosläkaren och prata med mig. Han frågade allt möjligt och berättade hur det kommer att gå. Han var väldigt snäll och jag kunde lita på honom helt. Han gav mig 3 alvedon och en arcoxia med lite vatten. Sen fick jag läsa en stund till innan Olafur kom in. Han bekräftade det vi hade bestämt på konsultation; att sätta 260 cc anatomisk implantat framför muskeln. Han tyckte det var bäst så för jag tränar mycket och jobbar med mina händer och är beroende på mina bröstmuskler. Anatomisk därför att jag är ganska smal. Han ritade på mig snabbt och sen var det bara vänta för min tur.

 

Sköterskan kom sen och hämtade mig till operationsalet och jag fick "hoppa upp" på operationsbordet. Fick lite lugnande först för min puls var så hög. Sen sa de att ta djupa andetag och jag hann ta två innan jag sov.

 

Jag öppnade mina ögon och märkte att jag var sittande...de satte två bedövningssprutor i ryggen och sen fick jag ligga på ryggen igen. Jag var tvungen att fråga om de gjort nått för jag kände ingenting :D Sen kikade jag under täcken och började skratta...de hade visst gjort någonting :D Fick vila en stund och titta på tv. Ringde min man att nu har jag bröst och att jag lever. Sköterskan kom sen med kaffe, smörgås, saft och kex...och jag åt med god aptit. Sköterskan sa att jag skulle försöka kissa och det gjorde jag. Hon hjälpte mig att klä på och sen fick jag sitta en stund och vänta att Olafur kommer och prata med mig. Han kom sen och berättade att allt hade gått bra utan konstigheter och jag skulle kunna fara hem. Han sa att jag klarar mig med ipren och alvedon. Sköterskan skulle ringa dagen efter och fråga hur jag mår.

 

Vi åkte hem och det gick bra. Kände mig bara lite trött, men ingen ont alls. Tog det lugnt och vilade hela kvällen.

 

Det var inte alls så "farligt" jag hade tänkt. Allt gick fint, alla där var jättesnälla och jag kände att man kan lita på de helt. Ångrar inte alls att jag gjorde det här :)

2012, March 8 - 13:54
Fenix (not verified)
Fenix's picture

Hur har det gått med dina bröst nu? Är allt bra? Inga komplikationer? Jag ska ta mod till mej och boka tid för konsultation på hermelinen nu :) lite nervöst känns det. Hur mycke kostade din op? Och hur länge får man vänta mellan konsultation och op? Många frågor vart det. Hoppas du vill svara!

2012, March 8 - 16:28
storasyster
storasyster's picture
Offline
Last seen: 10 years 5 months ago
Silver
Joined: 2012-03-01 00:04

Fenix: Hej! Svarar åt dig lite, jag gjorde också min bröst op på Hermelinen hos Lars Bölander som jag verkligen rekommenderar. Jag blev jättenöjd med mina nya bröst. Nu lade jag in mentor, texturerade 325 cc. Vet inte vad du är ute efter, jag betalade 39.000 kr för det, konsulationen gick fort att få tid på eftersom han är nyanställd. Ringde i slutet av januari och fick 7/2 och op tid redan 27/2 :-) 

 

Blackandwhite: Vad roligt att läsa att allt gått bra. Dem är så himla trevliga på hermelinen :-) Man känner sig lite som hemma, välmött. 

2012, March 12 - 15:13
blackandwhite
blackandwhite's picture
Offline
Last seen: 9 years 8 months ago
Silver
Joined: 2011-10-13 08:05

Allt har gått jättebra. Inga komplikationer än så länge och jag är NÖJD med formen och storleken. 48500 kr var priset pga anatomiska implantat. Hade ungefär 2 mån mellan konsultation och operation men jag ville själv vänta. Hade kunnat få tid för operation nästan på en gång.

 

Lycka till Fenix, det är bara att boka tid :) Personalen är underbart där!

 

Storasyster; vad kul att läsa att du också varit på Hermelinen och att det finns en annan kirurg också, visste inte det :)

 

 

Annons
2012, March 13 - 09:30
Fenix (not verified)
Fenix's picture

tack för att ni svarade! 

jag vet inte alls själv vad jag är ute efter. jag blir så förvirrad när jag läser vad alla är med om, alla tycker olika. 

jag har ju fött tre barn och ammat dom, så mina bröst är liksom väldigt "mjuka" eller vad jag ska kalla det, som att dom har ganska  tunn hud frown

 

sen allt det här med rippling och mjuka/fasta/släta/texturerade/runda/anatomiska..  jag vet verkligen inte. men det hoppas jag att han som opar vet vad som blir bäst. =)

 

jag vet att jag vill ha bröst som ser ut som en stor naturlig byst och är klämmgooa och mysiga =)

 

2012, October 2 - 15:12
Sannaw
Sannaw's picture
Offline
Last seen: 8 years 4 months ago
Silver
Joined: 2012-09-28 22:45
Kul att höra andra som opererat sig hos Olafur. Ska också dit snart, den 11:e. Är nervös för storleken, att de ska bli förstora. Man vad jag har hört så är Olafur noga med att inte göra för stora/oproportioneliga bröst. Eller hur ser ni på det som redan blivit opade av honom?
Annons
Annons
Annons