Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2012, February 14 - 11:51
anonym (not verified)
anonym's picture

En eller två gördlar?

Hej!

Jag gjorde laserfettsugning på en skönhetsklinik i Stockholm 3 februari i år. Jag gjorde mage, övre och nedre delen. Tog ut 3,1 liter fett. En tanke som slog mig nu är om man kan använda två gördlar på en och samma gång? Tror ni att det skulle bli bättre reultat då? Någon erfaren?

Dum som jag är råkade jag radera informationen som jag fick av läkaren via mailen där det stod om hur många veckor efter fettsugning man kan börja träna.

Jag har fått en smalare och hårdare mage o´ch hänget som var innan är borta. Men det verkar som om hänget gått bort lite mer på ena sidan än det andra. Är deta vanligt? Vad kan man göra åt detta?

Annons
2012, February 16 - 10:46
Mollan73
Mollan73's picture
Offline
Last seen: 11 years 7 months ago
Silver
Joined: 2011-12-20 10:07

Hej

 

Jag köpte mig en "snällare" och sömfri variant av gördel på Kappahl. Den är ett väldigt tight linne som är förstärkt runt magen. Efter min fettsugning dagen före nyårsafton så fick jag efter ett tag rätt ont på bäckenbenen fram (knölarna utanför ljumskarna). Det berodde nog på att han tagit bort fettet där och sen att gördeln satt trångt. Då använde jag linnet innanför gördeln. Visst blir det lite varmt men den var skönare runt kroppen än den man fick från kliniken. Annars köpte jag en vanlig body med omlott hål i grenen. Den var jobbig att använda under långa stunder för toalettbesöken blev rätt krångliga. Dock hade jag den när jag tränade mot slutet av Gördel-perioden.

 

Lycka till smiley

Ålder: 39 år, Längd: 163cm, Vikt: ca: 64 kg
Intresserad av: korrigering av min fettsugning samt även en framtida rynkreducering med restylane igen
Har nu: ett knöligt område en bit nedanför naveln.
Vill ha: MAGRUTOR SOM SYNS!!!
Klinik/Läkare: Laser oc

Annons
Annons
Annons