Annons
1 post / 0 new
#1 2012, February 21 - 21:10
anonym (not verified)
anonym's picture

Easytone och träning efter op

Tjena brudar!

Har hittills haft en kanonfin tid efter operationen och läkningen går som smort. Jag har gått i tankar (likt många andra nu inför bikini-säsongen?) att jag skulle vilja träna lite. Nu är ju brösten äntligen på plats men rumpan och konditionen skulle ju behöva få sig ett par pass känner jag för att toppa överdelen, haha! :)

Kollade på Reebooks easytone kläder och de lät kanonbra med banden för uttökad belastning och lalala över rumpa och lår. Och både byxorna och linnet var jättefina! Men så läste jag något om att "upperbody muscles" också får sig lite extra träning med bättre hållning osv. (Märks det att jag är en kass översättare från engelska? ;)) Såå tror ni att dessa kan sabba bröstmusklerna? Opades för en månad sedan idag ..

Ringde och pratade med kliniken idag och fick klartecken att jag får träna kondition, ben och rumpa om jag har en bra och stadig sport-BH så twinsen är på plats under tiden. Armar, rygg och bröstmuskler får jag inte träna, förståerligt nog. MEN, så glömde jag att fråga - mage då? Antar att det är svårt att träna mage utan att påverka bröstmusklerna?

Tja, hoppas att ni hängde med lite i inlägget och kanske kan bidra med tips! :) Kramar till er tutt-vänner!

Annons
Annons
Annons
Annons