Annons

Bröstförstoring jan 2017 - KKAB - Kosmetisk Kirurgi AB - Falköping Ivan Letterfors - BumbleBeez

BumbleBeez's picture
BumbleBeez

OP 2004 KKAB Bröstförstoring 370cc bakom muskel
OP 2009 Nackakliniken Bröstförstoring 575cc (PIP)framför muskel
Kommande OP 10 Maj 2012 Art Clinic: Lyft samt byte av implantat till 450cc bakom muskel

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Min första operation!

En dag när jag satt hemma och slösurfade så trillade jag av en händelse in på en sida/blogg/liknande där en tjej gjort en bröstförstoring. Jag hade precis gått ner 10 kilo och kände mig finare än någonsin. Det skulle ju vara helt perfekt om jag kunde få lite större bröst med så man slapp gå runt med dubbla vadderade BHar. Eftersom jag var 18-19 år och jobbade på ICA hade jag det ju inte särskilt bra ställt ekonomiskt. Jag bad en vän hjälpa mig att titta på om jag kunde få ett lån. Jag var jättenervös och vågade inte säga att jag skulle förstora brösten så jag sa att jag skulle ta körkort. Jag fick ett lånelöfte och jag skulle få låna 30.000!!! Helt sjukt lycklig var jag!

Jag gick hem och kollade runt på olika sidor. Min tjejkompis hade opererat sig på Akademikliniken och det ville jag med. Fast det kostade 45.000kr där dä och jag hade ju bara 30. Jag hittade tillslut Kosmetisk kirurgi i Falköping där samma operation skulle kosta 32.000. Jag ringde dom samma dag och bokade operationstid över telefon direkt. Eftersom jag bodde i Sthlm så behövde jag inte komma på konsultation innan. Jag fick väntetid på lite över en månad.

Dagen D så mötte min kusin upp mig på stationen i Falköping och vi gick hand i hand bort mot kliniken. Jag var supernervös och eftersom jag inte fått äta så var jag jättehungrig. Vi gick förbi en godisaffär och hon lovade att ha en stoooor påse redo för mig när jag vaknade upp!

När vi blivit installerade i vårt rum och suttit och fnissat som fjortisar och blåst upp plasthandskar och annat roligt så kom systern in och sa att det var dax. Jag fick efter några felstick och lite svordommar tillslut in en nål i armen och rullades iväg. Efter den härliga nerdrogningen minns jag vagt lite svammel och sen var det svart.

När jag vaknade möttes jag av min kusins flinande tryne och ett gällt "Hur känns det? Du har JÄTTEPATTAR!!"

Det kändes SÅDÄR kan jag säga! Jag mådde illa och kroppen var spänd som en fiolsträng och det gjorde förbannat ont! Efter någon minut kom systern in med ett glas saft, någon äcklig fun light version antar jag för den smakade metall och vatten. Dendär godispåsen som stod och väntade var föga intressant.

När systern sedan kommer in och tjatar om att jag ska gå och kissa och jag vrålat att jag för i helvete inte är kissnödig och att jag har ont!! Fick jag lite goa droger i min arm och då kändes det bättre. Efter många om och men fick hon upp mig och jag kissade och efter en halv ostmacka var det dax att åka hem igen.

Jag kände mig som ett svullet ägg där jag satt på tåget men det gick bra. Min kusin stannade hos mig en vecka efter operationen. Tur det eftersom jag inte kunde resa mig ur sängen själv för det gjorde så ont.
Efter 2 veckor kunde jag röra mig relativt obehindrat men var fortfarande öm.

Jag var rätt besviken över att jag inte tagit lite större och jag tyckte inte om strutigheten i brösten men det fick vara. Något återbesök blev jag aldrig ombedd att komma på och åren gick....

Jag opererade mig första gången 2004 på Kosmetisk kirurgi i Falköping. 370cc bakom muskeln...

2012, May 1 - 12:09
Madicken1
Madicken1's picture
Offline
Last seen: 11 years 8 months ago
Brons
Joined: 2012-05-01 11:26

Din första? Så då har du gjort fler? Måste man operera om brösten efter några år? Har du någon gång ångrat dig? mvh Annica

Annons
Annons
Annons