Annons
1 post / 0 new
#1 2012, May 1 - 14:42
Hallontossing
Hallontossing's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2010-07-18 11:31

Konsultation hos Fredrik Gewalli

Jag har varit på kosnultation hos Fredrik Gewalli på ASP (Artistic Lastic Sergery, ligger vid Carlanderska) och tänkte att det kan vara intressant för någon mer som letar framförplacerings-kirurg

 

Konsultationen gick bra , det var min första konsultation någonsin så det va ju lite nervöst. Dock hade jag gjort klar för sköterskan som skulle träffa mig först att jag mest varintresserad av att prata med Fredrik. Och mycket riktigt, det var ingen stor ide att prata med henne. Hon hade lite bakgrundsfakta som säkert passar bra för den totalt oförberedde men för mig kändes det onödigt att titta på hennes bilder i 20 minuter över resutat som inte ens är möjliga för mig pga mina förutsättningar. (jag är ju smal och har inte så mycket egen vävnad och då är det ju ingen ide att titta på urammade bröst och ankalyft) Så det va väl en liten miss... Lokalerna var fina, personalen trevlig men dagen till ära hade de lite tekniska problme vilket gjorde att jag fick vänta en stund inna jag fick komma in, vilket oxå resulterade i att min tid med kirurgen blev betydeligt kortare än planerat.

 

Fredrik, han va sprallig, relativt förtrodeningivande men för mig klickade det inte rikigt. Jag fick själv driva samtalet om vad det fanns för alternativa implantat och vi hamnade såklart i diskussionen om rippling med textuerade vs släta. Jag upplyste honom om att det finns en debatt om detta på nätet där det verkar som att fler och fler väljer släta direkt, trots "forskningen" som säger att textuerade är grejen. Han verkade inte alls medveten om att tenden börjar ändras och höll på sitt.

 

Dock blev jag lite förvånad när bårde sköterskan och Fredrik mätte min egen bröstbredd till 15 cm! Det tyckte inte jag verkade rimligt. Samt mitt underbystrmått till 77... hahah, stämmer ej.

 

Vi kom fram till Allergan Natrelle Inspira Trueform 2 och valet mellan mediumprofil 310 cc eller hög profil 345cc. Han röstade mest för medium och jag för hög, men han lät det bli mitt val. (Så jag antar att han mäter bröstbredden på nåt annat sätt när han verkar tycker att inplantat som är 11-12 cm breda ska passa.)

 

Pga deras tekniska problem så hann vi abolut inte med viktiga frågor som komplikationer försäkringar etc etc... och han avslutade hela mötet med att lite käckt och säga "nu är det är så att det är flera som har bokat tid här"... Och sen bokade vi in en andra konsultation, som jag kommer avboka.

 

Konsultationen kosta 700 och jag fick inget större förtroende för honom. Det gick för fort och han kändes ganska säljig och verkade inte bry sig så mycker om just mina personliga önskemål och förutsättningar.

 

170, 58 kg & 33år
Tidigare: 70A, vissa dagar inte ens det...  

Nu: 350 hp släta mentor framförplacering av Per Windh
65 E-F verkar det bli

Annons
Annons
Annons
Annons