Annons
7 posts / 0 new
Last post
#1 2012, June 19 - 16:05
anonym (not verified)
anonym's picture

Har jag för höga krav?

Ska operera min näsa iår, förhoppningsvis i sommar om det finns tid men jag blir mindre säker för varje dag som går :/ Googlar jämt om allt som har med näsplastik att göra och har läst att det är väldigt vanligt med en omoperation. Det vill jag verkligen inte göra! Hur stor är risken egentligen? Och kostar det ytterligare pengar?

Ska i alla fall operera mig hos Lars Bölander i Örebro men det känns som att jag har väldigt höga krav på hur jag vill att näsan ska se ut, och krav som jag inte ens vet går att uppfylla...

En sån här näsa önskar jag mig: http://www.google.sehttp://www.rdps.com/images/star2.jpg
http://www.nationalledger.com/artman/uploads/ash_large.jpg
Dvs en rak näsa med lätt skidbacke och höja tippen liiiite utan att den blir grisaktig. Min nästipp droppat nämligen lite och ännu mer när jag ler.

När jag däremot googlar upp näsoperationsbilder så verkar det som att de flesta får ett resultat likt det här: http://www.drsimoni.com/images/ks.jpg
Och det är det sista jag vill, alldeles för grisig... näsborrarna ser också mycket större ut efter operationen, är det något man får räkna med om man gör en näsoperation eller kan de operera de mindre också om det behövs?

Annons
2012, June 19 - 17:00
Lijna
Lijna's picture
Offline
Last seen: 1 year 4 months ago
Silver
Joined: 2010-11-03 15:37

Det som avgör helt och hållet är dina förutsättningar + kirurgens kompetens.
Om allt klickar som det ska, är det fullt möjligt att få den näsan man önskar. (eller snarare en liknande näsa, det blir Aldrig Exakt så som man vill om man är kräsen. Man får vara realistisk)

Har gjort: Näsplastik
Klinik/Läkare: ArtNose Dr Ufuk Bilkay

2012, June 19 - 17:51
love (not verified)
anonym's picture

Min näsa är lik en blandning av både före bilderna jag visade upp och Ashlee Simpson fick ju ett jättebra resultat

2012, June 19 - 18:02
LipziL
LipziL's picture
Offline
Last seen: 11 years 3 months ago
Silver
Joined: 2010-04-24 15:00

Alltså många vill ju ha en lite böjd näsa (vad du kallar för grisnäsa) och det är ju därför dom får det. Många vill ju inte ha en rak näsa!

Ålder: 20

Längd o vikt: 1,56 o 48 kg

cc: 300 o 350 runda mentor, plus profile, coh II bakom muskeln

Konsultation: 7/4 -10 proforma clinic, gick dit igen 13/4

operationsdag: 21/4, örjan gribbe proforma

Annons
2012, June 19 - 18:16
love (not verified)
anonym's picture

Jo det förstår jag men jag tror inte att många frivilligt bett om att få sina näsvingar "uppskjutna" när själva huden däremellan inte är uppskjutet

som den här bilden http://www.drsimoni.com/images/ks.jpg

2012, June 20 - 00:54
MountAqua
MountAqua's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Silver
Joined: 2012-05-24 14:01

Jag är precis som du också orolig över att jag kanske har för höga förväntningar. Jag hoppas därför att kirurgen är fullständigt ärlig med mig under konsultationen. Ett ärligt svar om önskat resultat är uppnåbart. Vad sa kirurgen när du visade bilderna 'love'?

2012, June 20 - 14:21
love (not verified)
anonym's picture

De bilderna visade jag aldrig utan vi kollade bara i spegeln och han höll med om det som skulle förändras men jag sa att jag absolut inte ville ha en grisnäsa, det är absolut inget fel på uppåtnäsa tycker det är jättegulligt men det skulle aldrig passa mitt ansikte då min nästipp är något droppande. Det skulle bli för står förändring i ansiktet. Jag har iaf mailar Lars om dn ny tid innan operationen så ATG jag kan få se mer före och efter bilder så att jag kan jämföra med min egen och se vad för resultat jag möjligtvis skulle kunna få

Annons
Annons
Annons
Annons