Annons
5 posts / 0 new
Last post
#1 2012, August 25 - 16:37
plasticrisks
plasticrisks's picture
Offline
Last seen: 10 years 5 months ago
Brons
Joined: 2012-07-31 09:30

Varning för plastikkirurg Turkiet!

För nära 4 veckor sedan genomgick jag ett kombinerat ansiktslyft/halslyft/övre ögonlocksplastik på en klinik i Antalya. Jag kommer INTE att officiellt tala om klinikens namn eftersom jag fortfarande samlar all nödvändig information och gör ytterligare research om kliniken.  Efter 3 veckor var ögonen mitt största problem eftersom de verkligen var välidgt olika i formen. Nu när det lagt sig har jag upptäckt att kalkonhalsen mycket snabbt kommit tillbaka. Innan operation förklarade jag mycket grundligt mitt huvudproblem för kirurgen, min hals som verkligen se sista åren varit mitt största komplex. Nu befarar jag att han bara "sträckt"halsen,vilket inte ger ett gott slutresultat. Jag har försökt att få min operationsjournal skickad/mailad,det enda jag får är ett "intyg"på engelska att patienten mådde bra efter utskrivningen samt en kopia på blodprovsresultat som togs innan operationen.

En god väl till mig som jag inte träffat på åratal hade i vintras varit i Antalya och bokat tid på samma klinik. Hon hade en turkisk väninna med sig. I hennes fall handlade det om en ganska komplicerad näsplastik. Denna läkare(som nu operarat mig)hade föreslagit för henne att han kunde justera näsan under lokalbedövning! Då ska ni veta att min väninna i nära två års tid sökt plastikkirurger här i Sverige för att få detta åtgärdad, men ingen hemma kunde göra operationen med ett resultat hon förväntade.

Som tur var för henne, träffade hon ett par dgr efter en kirurg som genomförde ingreppet med ett mycket lyckat resultat.  

Jag vet fortfarande inte hur min story kommer att sluta, men jag vill verkligen varna alla som ska operera sig utomlands att göra en mycket noggran research innan ni lägger er under kniven!

Jag trodde jag gjort det, men den här klinikens förfarande från första dan är mer än undermåligt. Min magkänsla sa åt mig att gå därifrån när jag träffade kirurgen, men det var så dags då när jag redan var i operationskläder och fått lugnande. Ett proffsigt bemötande hade givetvis i steg 1 varit att fått träffa kirurgen dagen innan operationen för att känna av om det fanns förtroende eller inte.

 

Annons
2012, August 25 - 17:26
via_dolorosa
via_dolorosa's picture
Offline
Last seen: 2 years 2 months ago
Silver
Joined: 2010-04-24 09:07

det var ingen trevlig läsning. Så din operation är helt misslyckad?

Art clinic Göteborg
25/2-09 Kapsel, satt 2cm högreupp + smärta & missformning, delvis bakom
18/5-10 Smärta igen & muskelpåverkan, delvis bakom (rippling)
6/2-12 Korr till framför muskeln

Har haft:
Allergans anatomiska 320 & 420cc delvis bakom
Men

2012, August 25 - 18:00
Russin
Russin's picture
Offline
Last seen: 5 years 6 months ago
Silver
Joined: 2012-08-13 20:39

plasticrisks: snälla kan inte du fråga din vännina hos vilken kirurg hon genomförde sin andra näsoperation som blev lyckad. vore oerhört tacksam för din hjälp, för jag själv har också genomgått en misslyckad näsoperation utomlands o behöver därför gå till en skicklig kirurg som kan ta sig an mitt fall.

 

Jag hoppas att allt fixar sig för dig med! :)

Ålder: 28 år, Längd: 162 cm, Vikt: 52 kg
Har gjort: näsplastik

2012, August 27 - 18:36
plasticrisks
plasticrisks's picture
Offline
Last seen: 10 years 5 months ago
Brons
Joined: 2012-07-31 09:30

2 andra tjejer här som råkat ut för samma klinik som jag!

Skrämmande att inom ett par dagar upptäcka att två tjejer här råkat ut för samma läkare som jag! Men de har blivit "tystade"genom att kliniken kompenserat dem med att återbetala den del av operationskostnaden, för att kliniken inte ska få dåligt rykte.

Eftersom tjejerna fått kompensation mot tystnad vill jag inte avslöja några namn.

 

Jag själv har fått bekräftat att mitt ansiktslyft som jag gjort är felt utförd.(Genom en svensk bra plastikkirurg)  Jag ville göra detta för att i huvudsak sträcka upp tupphalsen och för att få ett bestående resultat måste muskeln i halsen först sys innan utsisdan sträcks.

 

Jag har försökt att få operationsjournalen från Turkiet, det enda jag får får är ett intyg där det står att Patienten mådde bra efter operationen och är vid god hälsa.

 

Snacka om "veterinärfasoner". Just nu pågår en intensiv ordväxling via mail och jag har garanterat denna klinik att om jag inte får kompensation så kommer den här kliniken snart att vara ett minne blott.  

 

 

Annons
2015, December 26 - 18:30
grukan (not verified)
grukan's picture

Hej

Nu var det ett tag sen som du skrev om detta. Skulle du kunna snälla tala om namnet på kliniken så inte fler från Sverige begår ett liknande misstag?

Annons
Annons
Annons