Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Aleris Plastikkirurgi Läkarhuset Norr - Umeå Göran Stålhult - frufixx

frufixx's picture
frufixx

27år 165cm 55kg 2barn
stl före op:70b/c hängiga å urammade
stl efter op: 65G
OP 17/10 Göran Stålhult, Läkarhuset norr
Mentor 390cc HP anatomiska, bakom muskel.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Vaknade vid fyra och hade svårt att somna om. Låg och lurade tills det var dags att kliva upp och ducsha igen.Körde sen barnen till dagis. Tog bussen in till stan och läkarhuset. Hade svårt att slappna av och kunde inte förstå att denna dagen äntligen va här. Mötte upp min syster som skulle hålla mig sällskap tills min man slutade jobbet. När jag klev innanför dörrarna kände jag lugn. Blev varmt välkommen och blev visad till en säng. Fick en sexig skjorta och en morgonrock :)
 
Efter en stund kommer Göran och frågar om allt är bra. Vi går in i ett undersökningsrum och leker picasso på mina bröst.  Frågade Göran om det fanns någon möjlighet att lägga in större implantat än dem 375cc som vi kommit överens om. Han  hade det och vi bestämm de att det skulle bli ett bättre resultat med Mentor 390cc HP anatomiska.
Vi hade tänkt Mentor 375cc MP anatomiska men jag kände en liten osäkerhet att dem verkligen skulle fylla ut på det sättet som jag ville.  Jag hade inga fler frågor så vi sa ses senare.
 
Narkosläkaren kom in och pressenterade sig. Han ställde några hälsofrågor och satte in en nål i armen. Sen fick jag 2g alvedon innan vi gick till operationsrummet. Jag fick lägga mig på britsen och en sköterska stoppade om mig. Dem satte dit alla platter man ska ha på kroppen och så fick jag en mask med syrgas. Narkosläkaren sa att det kommer sprängas i armen nu då han sprutar in narkosmedlet och uppmande mig att tänka på något vackert. Sköterskan höll mig i handen. Sen sov jag gött.
 
1,5 timme senare vaknar jag med ett leende. Va sjukt törstig men fick vänta en stund tills jag vaknat till lite mer. Jag kände mig förvånadsvärt pigg. Hade mycket mindre ont än va jag förväntat mig. De som kändes mest var förbandet i armhålorna. Göran kom in och berättade att Operationen gått bra och att det var ett bra beslut av oss att ta ett högre implantat. Det mindre hade inte fyllt ut lika bra. Det kändes väldigt bra att höra :)
 
Satte mig upp ganska fort och kände att jag behövde gå på toa efter bara en timme. Jag gick dit och det gick hur bra som helst. På vägen tillbaka till sängen mötte jag en sköterska som sa att jag va överaskande pigg. Fick fika och en vit chokladkaka av min man när han kom :D Va jättegott med fika och choklad. Hade inga problem med att äta. Satt hela tiden i sängen och va upp flera gånger bara för att kroppen kändes så stel.
 
Efter tre timmar så kom Göran och sa hejdå. Berättade lite om smärtlindring och så. Sköterskan packade ihop en "doggybag" Med alvedon, diklofenak, antibiotika och tradolan. Sen fick jag massa information om värk och tips till dem närmsta dagarna efter operationen. Vi sa hejdå efter att jag varit vaken fyra timmar. Allt kändes superbra och nu gör jag inget annat än å le :D 
2012, October 19 - 16:40
sälis
sälis's picture
Offline
Last seen: 3 years 11 months ago
Silver
Joined: 2012-08-04 18:35

Vad härligt att det gick så bra :) la du bakom eller framför muskeln? Roligt att läsa om en sån lyckad upplevelse!! Hoppas dem blev jättefina

2012, December 11 - 09:27
frufixx
frufixx's picture
Offline
Last seen: 6 years 1 week ago
Silver
Joined: 2012-09-25 21:45
Ja det gick verkligen jättebra. Även efter operationen oxå. :) Jag la helt bakom muskeln. Iom att jag inte ville ha brösten tyngre så att dem skulle bli mer "hängiga".  ;) Jag är supernöjd :D
Annons
Annons
Annons