Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - Vivero

Vivero's picture
Vivero

Inga Barn, 21 år, 183 cm, 72 kg.
Strl före Op: 80b
strl eftere Op: 80 DD tror jag.
Konsultation: Okt 2012 Marcus Gerlee plastikkirurgi
Op: 5/12 Marcus Gerlee Plastikkirurgi.
500cc vänsterbröst och 450cc högerrbröst, hög profil delvisbakom bröstmuskle

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Dagen innan op sov jag hos min mamma i hbg, så att jag skulle komma i tid till op dagen där på. bor ute i skogen med min sambo 7 mil från hbg, som inte fick ledigt, och det var snöoväder så jag åkte in dagen innan :)
 
Var inte ett dugg nervös dagen innan, det kom inte förrän morgonen när johan öppnade dören för mig och kramade mig. Sen visade johan mig in till rummet där jag skulle vila, uppvaket. Efter det betalade jag min försäkring. Sen när jag bytt om så kom johan in till mig igen och sa att gerlee ville träffa mig, jag hade dagen innan pratat med johan om min strl ångest så gerlee sa att han skulle försöka få in så mycket han kunde. Vi hade bestämt 475cc men det blev 500cc istället, Kanon!! Jag tänkte sätta mig ner inne hos marcus, men han sa "nej det hinner du inte nu ritar vi på dig sen är det dax, här går det undan" Det var visserligen skönt.
 
Han hade ritat klart och fått mig lugn, så han visade mig in till narkosläkaren, där jag la mig ner, sen somnade jag snabbt därpå. Vaknade med en lagom smärta och att dom körde in mig till uppvaket. sen försökte jag sova men det gick inte flrrän flera timmar därpå. Allt gick så fort. Jag kom till och med förtidigt, 08.10 tror jag, skulle vara där 08.30 (första patienten på dagen) och op var klar redan halv tio. Min op hade tagit en halvtimme bara. allt hade gått skitbra!! Alla där inne var fantastiska, narkosl'karen kom in till mig när jag vaknat och kollade hur jag mådde, jag hade gråtit innan jag somnade.
Och sköterskorna var helt underbara dom med.
Gerlee var också underbar!
 
Sen åkte jag hem vid 14.00 och sov.
Vid drygt 18.00 kände jag mig jätte svullen över höger bröst, fick panik och ringde journummret man får, dom ville ha in mig direkt. när jag kom tillbaka dit så la dom mig på ett bord sedan kollade dom så att det inte var någon blödnnig. det var bara en svullen muskel som nu har lagt sig.. =)
 
Så gick min resa. nu är jag hemma och har inte ont alls, är lite öm och stel bara =) och brösten känns större och finare för varje timme som går :)
Annons
Annons
Annons