Annons
1 post / 0 new
#1 2012, December 8 - 22:03
350cc
350cc's picture
Offline
Last seen: 11 years 4 months ago
Silver
Joined: 2012-12-08 21:24

Nya tuttar!

Opererades i förrgår, snacka om ångest innan!
Barnen skulle iväg till barnvakter, allt skulle liksom klaffa och ingen fick köra av vägen i allt snöoväder!
Kontrollfreak nr ett som jag är.
Men vi var i tid och sen rullade allt på, jag hann aldrig ens tänka på att gå därifrån. Jätte söta och mysiga sköterskor. Kändes lite som att vara på BB igen.
Sövningen gick kanon, vad var det att oroa sig för? Schop schop så vaknade jag av att någon sa mitt namn sen var älsklingen med mig igen :-)
Jag sov typ hela dagen, orkade inte hålla upp ögonen alls.
Fick blodtrycksfall vid ett tillfälle, lite otäckt, tror jag svimmade till i sängen. Men både narkosläkaren och en sköterska var där just då så dom löste allt jätte bra. Mer sockerlösning och sen massor med choklad och saft :-)

Rullstol till toan 2 ggr på raken, hade nog druckit en del ;-)
Sen rullstol till hotellrummet, älsklingen stannade med mig hela natten och var suverän. Hjälpte mig i och ur sängen, upp och ner mest hela tiden då jag aldrig hittade en skön sovställning :-/
Ryggen högg så fort jag la mig ner.

Men nu efter 2 dagar kan jag äntligen rulla mig ur sängen själv och nästan klara det mesta på egen hand. Även om det tar tid.

Det retligaste är att förkylningen som jag bromsat då hårt innan operationen nu löst ut och min näsa rinner. Nysningarna har jag hävt sedan dag 1.. Vill verkligen INTE nysa!!

Jag la snittet under bröstet, valde dessutom storleken mindre på bröst då jag vill nå ett så när resultat som möjligt av brösten jag hade innan jag fick mina barn. Implantaten ligger delvis under muskeln.

Om det är någon som vill fråga något är det fritt fram..

3 barn, 29 år, 170 cm, 61 kg Strl före OP: 75B Strul efter OP: tror att de blir en 80C-D Konsultation i maj 2012 på Polarkliniken med Sofia, mentor OP 6/12 2012 Anders Nilsson, Polarkliniken 350cc hp delvis bakom muskeln

Annons
Annons
Annons
Annons