Annons
1 post / 0 new
#1 2013, January 4 - 19:39
lillsaz
lillsaz's picture
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago
Brons
Joined: 2013-01-04 19:12

Näsplastik på Art clinic

Hej, jag är helt ny här så jag vet inte om jag gör rätt nu men jag har lite funderingar över näsplastik och klinik och läkare osv.
 
Jo såhär är det, jag är 18 år (fyller 19 till våren) och jag avskyr min näsa. Egentligen är den nog inte så farlig men p.g.a. dåligt självförtroende så är min näsa ett stort bekymmer för mig.
Jag tycker att den är stor och allmänt ful. Den ser helt okej ut framifrån men på grund av pucklen på näsbenet så ser den förj*vlig ut från sidan. 
Jag tog en bild och gjorde även om den och satte bredvid så ni ser hur den ser ut nu och hur jag vill att den ska se ut: http://i46.tinypic.com/zy7hjc.jpg
Som ni ser så har jag tagit bort knölen, gjort "nässnibbarna" finare och "dragit in" tippen liiiite.
 
Och då är frågan vart jag skall gå? Jag har läst mycket gott om Art Clinic i göteborg hos Per Windh, vad tror/vet ni om honom? Har ni opererat er hos honom och kan man då få se bild på resultatet? det vore supersnällt.
 
Vad tror ni mer "erfarna" vad det kommer kosta?
 
Sen är jag orolig över det där med bieffekterna. Allt från att man kan dö av narkos till att det blir misslyckat och ännu fulare. Hur vanligt är det?
Självklart förstår jag att det kanske inte blir helt hundra av vad jag har byggt upp i huvudet men aa ni förstår nog vad jag menar.
 
Jättetacksam för svar från er som kanske är mer kunniga.
 
(ps. förlåt om det redan finns någon sån här tråd men som sagt, jag är ny här och har inte riktigt klurat ut sidan helt ännu, hoppas ni förstår.)
 
Annons
Annons
Annons
Annons