Annons

Bröstförstoring (implantat) 20130212 - Akademikliniken - Stockholm Riikka Veltheim

Paniiix's picture
Paniiix

0 barn, 22år, 162 cm, 53 kg
Strl före op: liten 70A
Strl efter op: 65D, visuell c-kupa
Konsultation: 28/1 Riikka Veltheim, Akademikliniken
Op: 12/2 Riikka Veltheim, Akademikliniken
255 cc bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 12 February, 2013

Hade tid kl.07,30 på akademikliniken. Vaknade vid 5 tiden och duschade med descutan innan vi skulle åka. Jag hade med min syster som chaufför.
 
När vi kom fram så fick jag ett trevligt bemötande i receptionen och fick gå upp en trappa för att vänta på att bli inkallad till mitt rum. Rummen var jättefräscha och sjuksystrarna jättetrevliga :)
 
Fick en morgonrock och tofflor och min sportbh som jag skulle ha på mig efter op. Jag var väldigt väldigt hes och kunde knappt prata eftersom jag var lite förkyld men narkosläkaren kom in innan ingreppet och det var inga som helst problem att jag var lite förkyld.
 
Riikka kom efter ca 1 timme och så fick jag följa med henne och ta foton och bli ritad på. Fick en liten mapp med information om allting efteråt. Sen var det bara att vänta eftersom jag var tvåa på op. klockan 10.00 så kom det in en annan narkosläkare som jag fick följa med in i op salen. Det var lite småläskigt men det var skönt att dom hade musik på så kunde man fokusera på den. Narkosläkaren satte in kanyl i armen på mig och så gav hon mig smärtstillande och sen så sa hon att jag skulle få sova. Och vips, en timme senare, så vaknade jag upp på uppvaket, JÄTTETRÖTT!! Men hade inte ont alls, lite ömt och ovant bara.
 
Jag var supertrött hela dagen och lyckades inte hålla mig vaken för att äta något förrän vid 15 tiden och somnade om igen direkt efter det. Vid 16.30 så vaknade jag och kände att jag ville åka hem. Så kallade in en sköterska som sa att det gick jättebra att åka hem om jag ville det, hon tog ur droppet ur armen och kände lite lätt på brösten och sen så fick jag lite eftervårds instruktioner, vilka var; VILA, se till att äta och dricka, du kan duscha imorrn men torka tejpen med hårfön. ah det var typ det.
 
Har inte mått illa alls, bara varit lite groggy och inte haft någon aptit alls men det har gett med sig nu :)
 
Det var min op berättelse, Och det var inte alls så farligt som jag föreställt mig det! :D
2013, February 19 - 21:49
A72
A72's picture
Offline
Last seen: 10 years 3 months ago
Silver
Joined: 2013-02-12 08:06
Låter ju toppen! Jag är lite nojig att man ska vakna upp och ha såå himla ont och kräkas m.m...Men det verkar vara så olika för alla. Hoppas jag oxå får en bra upplevelse.
Hoppas att du är nöjd med dina nya bröst:)
Kram
2013, February 27 - 20:37
Lilla_Mimsan (not verified)
Lilla_Mimsan's picture
Härlig läsning! Ska på konsultation hos Riikka efter sommaren!
2013, May 6 - 15:54
Starlight
Starlight's picture
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago
Brons
Joined: 2013-01-13 08:51

Jag ska på OP den 2 juli hos riika på akademikliniken! Ja hoppas jag kommer bli nöjd :)

Annons
Annons
Annons
Annons