Annons

Bukplastik - full - stor feb 2013 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Karl Bremer - sarahk77

sarahk77's picture
sarahk77

Ålder 35
Gick ner 35 kg på två år, men gått upp 5 kg efter mina op, nuvarande vikt 72 kg men ska ned till 65
Längd 163
Bröstlyft gjort 13/11-12 art clinic Gbg
Full/stor bukplastik genomförd 19/2 2013 art clinic Gbg
Midjemåttet innan op 86 cm, 9 v e

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 19 February, 2013

Fick en inskrivningstid kl 7.00 påmorgonen. Visste att jag var först ut på operationsbordet så det var skönt att jag skulle slippa vänta på operation. Det var med darriga ben jag begav mig till art clinic, ringde på klockan och blev omhändertagen av en sköterska. Fick mitt rum och svida om till de snygga op-kläderna...stödstrumpor, rock ochmorgonrock. Sköterskan kom och sattenål i armen, fick väga mig och sedan fick jag komma in till Karl som skulle rita på mig. Tillbax in på rummet, träffa narkosläkaren som följde mig till operationssalen, hoppade upp på britsen, alla var så vänliga och de lugnade mig bra....sedan minns jag inget förrän de väckte mig. Tydligen var mina första ord kaffe sa dem haha. Somnade om en stund till, sedan kom Karl och berättade om operationen, den hade tagit 3 h &45 minuter så jag har sovit gott läääänge. Allt hade gått jättebra och han var nöjd med sitt jobb. Mina bukmuskler hade glidit isär 7.5 cm så känslan i magen är som att jag gjort ett 4 h långt core-pass. Hade ett överskott på lite mer än ett kilo hud på magen och han lyckades suga ut 1.2 kg fett med bodytite. Inlindad i bandage låg jag i min säng och blev fullt servad hela dagen, bara ringa på klockan så kom de å hjälpte mig med allt jag ville. Personalen där är helt underbar och jag kände att jag var i goda händer.
Till natten fick jag långverkande smärtlindring och en insomningstablett...sov väl inte jättegott...är ju magsovare i vanliga fall så att tvingas sova på rygg är inte skönt. På morgonen serverades jag en god frukost och en himla massa smärtlindring, de har varit väldigt generösa med smärtmedecin så jag har än så länge i te upplevt någon större smärta. Jobbigast var att ta sig i och ur sängen inför toabesöken, men jag hittade mina knep och nu när jag e hemma sköter jag det bra.
Innan hemgång var det dags att klippa bort bandagen och jag fick se min kropp för första gången, svårt att bedöma pga svullnad men det såg fint ut, innan hade jag ett åldrigt högt venusberg och detonerar borta, magen känns spänd men det är ju inte så konstigt. Sedan plockade de bort dränet, det var väl mindre trevlig upplevelse, de var inopererade på venusberget med fäste i höfterna så det kändes rejält obehagligt när de drog ut. Och tillsist åkte snygga gördeln på, mycket (o)sexig kroppsstrumpa med hål i skrevet för toabesöken. Men nu är det gjort,och jag överlevde :-) nu ska jag jobba fram bikinikroppen inför sommaren

2013, October 5 - 21:51
Babybaby
Babybaby's picture
Offline
Last seen: 3 years 4 months ago
Silver
Joined: 2013-02-17 19:58
Hej! Vad härligt att allt gick bra och att du blev nöjd!
 
Är själv på väg in i detta och är lite osäker på vissa saker. 
 
Jag läste att det ena bröstet hade trillat ner. Löste detta sig eller hur gick det med det?
 
Tyckte det var lite intressant. Vi har nästan (förutom att mitt bröstkorgmått är större) (säkert större än dom flästas) samma mått. 
Jag tror pga mitt breda bröstkorgmott att jag måste ha ett brett implantat och ja vill helst ha ett fylligt även upptill. Är dock rädd att jag skall se för stor ut upptill... Svårt svårt detta här... 
 
ja ja det löser sig nog!
 
Kul att läsa din historia.
Annons
Annons
Annons