Annons

Bröstförstoring feb 2013 - Aleris Plastikkirurgi Läkarhuset Norr - Umeå Magnus Andersson - A_petite

A_petite's picture
A_petite

1 barn, 25 år, 162cm, 43kg
Strl före op: 70A
Strl efter op: 60F

Konsultation 29/11-12 Magnus Andersson - Läkarhuset i Norr
Operation 22/2-13 - Magnus Andersson - Läkarhuset i Norr
Anatomiska mentor 390cc/345cc hp framför bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 22 February, 2013

* Kl 14.30 skulle jag opereras. Vaknade rå tidigt den morgonen, och klev upp med kurrande mage men med ett leende på läpparna! Jagade igång min sambo och satte fart på oss båda med STORstädning, ALLT blev kliniskt rent. Jag förberedde inne på toan så att jag skulle nå alla nödvändigheter utan att behöva sträcka mig eller öppna tunga luckor sen efter operationen. 
Kvällen innan hade jag lagt fram kläder i rätt höjd i garderoben och sorterat fram de tröjor och linnen som hade knäppning hela vägen och mina oerhört fula, men dock sååå sköna mysflummbrallor! ;) 
 
Efter städning, renbäddning och förberedelser så tog jag en sista dusch innan o.p. 
Eftersom man inte fick ha smink på sig så passade jag på att locka mitt hår (som jag och sambon färgat dagen innan) och satte upp de i en någorlunda fräsh frisyr! Jag kände mig nu helt förberedd inför operationen och att få komma hem efteråt.
 
* Kl 13.30 åkte vi iväg mot kliniken ute på Umedalen och stannade på Ica Kvantum för att handla lite att äta efter o.p, en snickers,päron, bananer, nudlar, actimel och proviva. 
 
Satte oss i bilen igen och peppade igång med hög hardstyle musik och när R säger "Gumman, nu äre bara 15min kvar.." drog mina fjärilar i magen igång en ordentlig techno dans vill jag lova!!
 
Anmälde mig i receptionen och fick snart komma in till ett fräsht rum med 3 st sängar.
Sängen längst in blev min, och sängen brevid min var utstyrd.. "Snart är min oxå det" tänke jag med ett nervöst leende på läpparna.
 
* kl 14.50 kom narkosläkaren in och frågade lite hälsofrågor och satte nål i vänster armveck.
Han bad mig att gå på toa innan O.p (han var förövrigt väldigt duktig på att sticka för jag kände inget) Efter en stund kom tjejen på andra sidan skynket inrullandes i hennes säng, och jag hörde hur ont hon hade.. stackarn!! Då insåg jag på riktigt vad jag skulle genomgå om sisådär 30min. Efter en stund kom Magnus (min kirurg) in bakom mitt skynke och började måtta och rita på mig. Han skämtade en hel del och jag kände mig så jävla peppad samtidigt som jag skakade i kroppen pga noll energi och en hel del nervositet. 
 
kl ca 15.30 fick jag följa med Magnus in till operations salen, iklädd mina trosor en liten tshirt som var knuten baktill och mina lurviga svarta sockar. Jag fick lägga mig på världens skönaste operations säng, och narkosläkaren sprutade in lite "groggmedel" som han så fint kallade de i min arm, efter en liten stund började jag känna mig trött och fick då andas in i den berömda masken. Minns att jag tänkte, "Haha nu ska jag hinna räkna till 10.." nånstans efter 3,4 är det svart! 
 
Vaknade av en underbar röst "Heej gumman..." Min sambo R var där, brevid mig. :) Jag hade tydligen yrat en hel del till Magnus här och sagt något i stil med "Jag har väntat i 4 år på den här dagen och nu äntligen har jag gjort de, du är så duktig Magnus" Sen somnade jag om.
 
Vaknade och hade ingen känsel i brösten, inte ont eller så.. bara ett gigantiskt bandaget runt bröstkorgen. Jag minns att jag tänkte "Happ, de här var väl ingen sak" vilket jag fick äta upp efter bara några minuter.. Vilket tryck!! Vilken smärta!! Jag plingade i klockan och sköterskan han kom dit med vatten, coca cola och ketogan som jag fick via droppen. åh, skönt..! 
 
Nångång därefter åkte tjejen brevid mig hem, och då började jag fundera i samma bana, när får jag åka hem? Dom ville att man skulle vara där 4 timmar efter op och att man skulle ha fikat något och gått på toaletten innan man fick åka hem. Sagt och gjort! Fick med mig en sk "godispåse" med alvedon och diclofenak, och ett visitkort med nr till Magnus där jag kunde nå honom dygnet runt. Och en tid för återbesök och bortagning av bandage. (Måndag 24/2 kl 15.00) 
 
* kl 20.00 HEMMA! Med Anna Nicole Smith bröst. Groggy, trött, öm! (Och rädd att jag valt för stora bröst) R lugnar mig och säger att dom är så svullna nu + allt bandaget som gör att dem ser större ut. Minns inte så mkt mer av kvällen.. såg nånting på tv och hade jävligt ont när jag försökte göra nånting där armarna krävdes i rörelse. ONT i revbenen!! Många tårar fälldes. Kunde inte ens dricka vatten själv. Vet inte hur jag skulle klarat mig utan R!! Han har verkligen varit en ängel. 
 
Mitt intryck av kliniken och operationen är hur bra som helst, och kommer att rekommendera både Magnus och kliniken till folk jag känner som funderar på att göra nya tuttar =) 
 
Nu återstår bara en lååång läkningstid och oerhört massa tålamod från min sida! 
 
 
 
 
2013, May 3 - 15:14
MillionVoices
MillionVoices's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Silver
Joined: 2013-03-27 19:42
Dina bröst blev så himla fina! Varför valde du anatomiska framför runda? :)
Annons
Annons
Annons