Annons

Bröstförstoring apr 2013 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - Minna22

Minna22's picture
Minna22

2 barn, 37år, 164cm, 79kg
Opererades 2012 så börjar bli dags att byta

strl före op 75B
Strl efter op 75E
Mentor runda bakom bröstmuskeln. Hos dr Marcus gerlee
375cc och 350cc

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 4 April, 2013

Kan börja med att säga att jag var inte alls nervös, konstigt nog för i vanliga fall är jag väldigt nojjig.
Jag kom till kliniken kl 11.00 och fick komma in 11.30 som jag hade tid. Dom började med att berätta hur allt skulle gå till och sen fick jag byta om, var väldigt hungrig så jag fick dropp och det hjälpte lite faktiskt. Sen fick jag en lugnande tablett och blev efter ca 30min lite snurrig, fick sen gå in till Marcus och han målade upp på mig och berättade att han inte hade bestämt strl utan han ville prova ett implantat och se hur det såg ut. Sen fick jag gå in i operationssalen och lägga mig, alla var så otroligt trevliga. Jag fick mera lugnande och blev genast väldigt yr. En sa narkosläkaren åt mig att tänka på något positivt och sen sov jag. Vaknade efter drygt en timme och var ryslig men hade inte speciellt ont. Ringde pojkvän och pappa och berättade att allt gått bra. Min pojkvän kom sen upp och satt hos mig en stund. Fick åka därifrån kanske en timme efter. Önskar jag hade stannat längre för jag var väldigt yr men det var skönt med friskluft.
Ska tillbaka imorgon på återbesök, jag har fortfarande inte jätte ont.
Jag kan varmt rekommendera dr gerlee även fast jag inte sett sulfatet ännu. Dom är verkligen super trevliga och bra, jag var inte alls nervös.

Nu har jag även varit på efterkontroll och där fick jag veta att jag fick en blödning under operationen men att denna nu hade släppt. Marcus satte in 375cc i mitt högra bröst och 350cc i mitt vänstra. Det såg bra ut och jag
R ännu så länge väldigt nöjd

Annons
Annons
Annons