Annons

Bröstförstoring mar 2013 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - Marielle

Marielle's picture
Marielle

25 år
170 cm, 53 kg
Strl före op:70A
Strl efter op:65E-F
Telefon-konsultation 10/1-13 med Johan från Gerlee
Op 26/3-13 Gerlee
325cc, hp, bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 26 March, 2013

Jag är en av dem som köpte min operation i julas via Grouponoch är väldigt glad att jag gjorde det då en bröstförstoring är något jag vetat att jag ville göra i nästan 10 år.
 

Då jag inte bor i helsingborg valde jag att ha en telefonkonsultation vilket jag från början var osäker på om jag skulle nöja mig med då detta inebär att man inte träffar läkaren förän på operationsdagen men efter att haft mailkontakt med kliniken, skickat bilder och haft konsultationen så kännde jag mig ändå såpass säker att jag valde att nöja mig med telefonkonsultationen.

På operationsdagen körde min far och ner helsingborg och kom till kliniken en halvtimma förtidigt men det betydde inte att jag fick sitta och vänta utan direkt kom en glad sköterska och ledde in mig, gav mig smärtstillande, lugnande och bad mig byta om.
Sen fick jag ligga och vänta en liten stund på att få träffa läkaren vilket var bra eter som det gjorde atjag var väldigt lugn när det var dags att gå in.

Dr Marcus var väldigt glad och trevlig, han hade rekomenderat mig 300-350cc mentor, hög profil och efter att ha mätt min bröstbredd så kom vi gemensamt fram till att 325 skulle bli bra så han ritade på mig och sen kom den glada sköterskan och tog mig i handen så gick vi in i operationssalen där hon hela tiden skämtade med mig om vad jag skulle drömma om under narkosen =)

 

I vad som känns nästa sekund vaknar jag och känner ett lätt tryck över bröstet men mår oförskämt bra, jag är uppe och går inom 5 min efter uppvaknandet och förstår inte vad allt prat om att man ska må dåligt efter narkos är om, så jag klär på mig och går ut för att möta pappa som tycker att det är dags att åka och äta. Då, ca en timma efter uppvaknandet så börjar jag må dåligt, käner mig svag och har absolut ingen aptit.
Till källen kan jag fortfarande inte äta ordentlig mat men får i mig en glass, dock kom den upp igen eftersom jag tydligen är känslig för tramadol som jag tog vid läggdags. Vi stannade på hotell i helsonborg eftersom att jag hade återbesöket dagen efter, sov inget den natten utan gick mellan toaletten för att kasta upp och sängen efter som jaginte orkade göra annat än att halv ligga.

Efterbesöket dagen efter gick bra, allt såg fint ut, inga blåmärken eller någonting men jag kunde inte äta andra dagen heller utan det var först på tredje dagen jag lyckades få i mig en smörgås.

Jag hade väldigt ont hela den första veckan. Och nu först efter dag 11 klarar jag mig hela dagen utan värktabletter även om det fortfarande är jobbigt att sitta längre stunder vid skrivbordet på jobbet eller att gå mer än korta sträckor.

Är väldigt nöjd med storleken än så länge och har inte märkt av några komplikationer, knäpper jeansen utan större problem och brösten har känns mjukare än jag trodde dom skulle göra så här tidigt, det är idag 12 dagar sedan operationen.

2014, December 19 - 20:37
Asirnas
Asirnas's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 5 days ago
Silver
Joined: 2014-12-13 23:47

Hur blev slutresultatet? :)

Annons
Annons
Annons