Annons

Bröstförstoring apr 2013 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - Kodnamnlisa

Kodnamnlisa's picture
Kodnamnlisa

23 år, 169 cm, 57 kg
Strl före op: 70 A
Strl efter op: 70 E

Konsultation och op hos Marcus Gerlee, Helsingborg (april 2013)
Runda, släta hp, 375 cc bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 11 April, 2013

Dag 1 - torsdag - operationsdagen Jag var väldigt nervös inför operationen eftersom jag inte visste mycket av vad som väntade mig då jag hört så många olika historier och erfarenheter. Jag vaknade upp och var på väldigt bra humör, trött men glad. Ett par timmar efter operationen skulle jag få åka till hotellet med mamma och min sambo som följde med mig som sällskap då jag bor ca 40mil från kliniken. Dock var jag illamående efter narkosen och kräktes så fort jag försökte sitta eller stå upp. Efter ytterligare vila på kliniken fick jag hjälp att ta mig till bilen och komma till hotellet. Sedan spenderade jag resten av kvällen i sängen MEN jag hade inte så ont som jag hade väntat mig.

 

Dag 2 - fredag

Jag sov dåligt då jag brukar ligga på sidan men inte vågade vrida på mig för mycket. Jag hade även väldigt ont i ryggen och tror det berodde på att bröstbandet klämde åt där också givetvis. Jag kom på återbesök vid kl 9:30 och jag tyckte det var lite segt att sitta och vänta samt att stå inne på återbesöket. Jag hade fortfarande inte så ont men det spände väldigt mycket. Gerlee tog av mig bh och bröstbandet så jag fick se resultatet och jag var mycket nöjd! Sedan knäppte han det igen men bröstbandet släppte han några cm på. Bilresan hem gick bra, jag koncentrerade mig på att blunda och vila.

 

Dag 3 - lördag

Jag sov helt okej. Tack och lov för min sambo som hjälper mig upp ur sängen så jag inte överanstränger bröstmusklerna. Jag varierade mellan att sitta och ligga och försökte hela tiden andas avslappnat. Aptiten var tillbaka. Jag fick besök av en kompis så vi gick faktiskt en kort promenad ute i friska luften med långsamma steg men det var skönt.

 

Dag 4 - söndag

Hela dagen hade jag ondare än jag haft innan! Det var första gången det kändes riktigt tungt efter operationen men jag höll humöret uppe och fick lite besök av bekanta.

 

Dag 5 - måndag

Den här natten sov jag riktigt bra! Jag vaknade bara när jag skulle ta mina värktabletter. Hela dagen har jag varit pigg och suttit mer än jag legat ner. Jag hade ingen känsel på vissa partier av brösten, bl.a på båda bröstvårtorna samt över högra bröstvårtan.

 

Dag 6 - tisdag

Idag var jag mycket piggare och starka än tidigare. Idag pirrade, spände och kliade det mycket i brösten men det va inget som gjorde ont. På kvällen åkte jag och mamma till en liten shopping-galleria timmen innan stängning för att jag ville komma ut och göra något då jag väldigt lätt blir rastlös :P jag gick lugnt och det va ju knappt något folk så det gick bra men en halvtimme räckte!

 

Dag 7 - onsdag

Jag har märkt stor skillnad för varje dag och idag gick jag och en kompis på stan. Vi satte oss och lunchade och fikade när det blev för ansträngande för mig men det gick oväntat bra. Jag kan nog påstå att det kändes väldigt likt vanlig träningsvärk idag! 

2013, April 23 - 12:02
glas
glas's picture
Offline
Last seen: 4 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2012-10-09 17:45
Härligt att du skrivit dag för dag! 
jag ska dit den 10 maj och få bröst! längtar som tusan!
2013, May 17 - 13:38
glas
glas's picture
Offline
Last seen: 4 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2012-10-09 17:45
hej! 
ja jag är verkligen SUPER nöjd! japp 8 dagars bröst i dag och det känns heeelt fantastiskt!
men läs du min operations berättelse så vet du vad du ger dig in på, ingen dans på rosor precis, men vill man vara fin får man.......... fast alla är olika och skönt är väl det!
Annons
Annons
Annons