Annons

Bröstförstoring maj 2013 - Bellakliniken - Helsingborg Johan Nordquist - Ia700

Ia700's picture
Ia700

25 år, 169 cm 67 kg
Strl före op 75-80 c fast hängiga
Efter op ?
27 maj på Bellakliniken, bröstlyft samt inlägg av 650cc bakom muskeln av dr Johan Nordquist

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 27 May, 2013

Tänk att tiden gått så fort så jag redan får sitta och skriva min egen op-berättelse, känns som min konsultation var igår(februari) och nu är det redan två veckor sedan operationen ägde rum och jag har varit på mitt första återbesök.
På dagen D kom jag till kliniken kl 10 och blev omhändetagen av super gulliga sköterskan Mia som gav mig info om hur dagen skulle se ut och blev sedan visad till mitt rum som var jätte fint!
Jag fick duscha med en antibakteriell tvål och ta en lugnande shot som jag blev jätte seg av och nervösiteten försvann. Jag fick vänta till 16 tror jag innan det blev min tur men jag hade sällskap av min sambo så det blev aldrig tråkigt, när det blev dags fick jag gå över till op salen där var det jätte fint och dom pratade med mig men jag minns inte om vad haha.
Vaknade upp två timmar senare och hade som ett tryck över brösten men hade absolut inte ont förutom i ryggen för att jag var så hårt lindad. Somnade och vaknade av och till under ca 2-3 timmar men vid 20 tiden kände jag mig förhållandevis pigg och behövde gå upp och gå på toaletten, var lite snurrigt och kändes konstigt i kroppen men det gick bra.
Vet att jag lätt mår illa så jag skippade maten men drack ramlösa i mängder och pillade i mig lite frukt, den gulliga natt sköterskan kom och lossade lite på lindan och det var jätte skönt.  Hade fortfarande ingen smärta och kunde vara uppe en stund och satt och pratade med min kille tills det var dags för honom att gå över till hotellet och sova.
Jag kunde inte sova många timmar den natten jag var jätte pigg, lyckades få lite sömn men vaknade vid 06 igen och behövde gå på toa behövde ingen hjälp men sköterskan såg att jag kommit upp och trugade på mig lite yoghurt hehe ;)
Överlag så var min upplevelse på Bellakliniken helt fantastisk, personalen var toppen och Johan är helt så skicklig, lokalerna är grymt fräscha och hela atmosfären gör att man känner sig omhändertagen och trygg. Resultatet är enastående även om det bar gått ett par veckor så jag hoppas på att få vara komplikationsfri. Jag har inte haft speciellt ont efter ingreppet det har räckt med ipren och alvedon första veckan, har varit ute och promenerat mycket och försökt leva så normalt som möjligt här hemma, är faktiskt välldigt förvånad över hur bra det gått.
Jag är så himla nöjde med mitt val av klinik och rekomenderar den varmt, det är värt att åka en bit för att få det här bemötandet!
 
 
2013, June 12 - 09:09
emmabett
emmabett's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-09-14 17:58
fantastisk berättelse:)har sj bokat min andra operation hos johan nu å längtar grymt mycket, hoppas resten av läkningen går bra:) 
2013, October 10 - 12:11
jfkj88
jfkj88's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2013-10-01 14:56
å din berättelse fick mig att längta ännu mer tills min operation! tack för du delat med dig av din upplevelse:)
Annons
Annons
Annons