Annons

Bröstförstoring okt 2013 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - ivychanel

ivychanel's picture
ivychanel

23 år, 170cm, 68kg
Strl före op: 75B (fel storlek och fyllde knappt ut den ens)
Strl efter op: 65G eller i vissa märken 70F
Konsultation jan 2013 Marcus Gerlee, Gerlee Plastikkirurgi
Op 7/10-13 hos Marcus Gerlee
Även gjort öronplastik hos Göran Elmer

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 7 October, 2013

Har tänkt på det är med bröstförstoring ända sen jag var 14-15 år, men då var det endast en dröm då jag inte förstod hur jag skulle kunna skrapa ihop pengarna till operationen.
 
Åren gick och jag drömde ofta på nätterna att jag opererat mig och GUD vilken glädje jag kände, bara för att vakna upp och se att näe det har inte hänt nåt.
 
Fler och fler tjejkompisar började operera sig och det var först då som jag insåg att det inte längre var en "dröm" bara. På nåt sätt så KAN man faktiskt få ihop dom där pengarna.
 
Såg erbjudande från Gerlee på groupon om bröstförstoring och blev väldigt misstänksam.. googlade som en galning på kliniken samt kirurgen och hittade inget negativt. Jag som är från Helsingborg vet att det är Citadellkliniken som sägs vara BÄST där nere, så det är ju självklart svårt för nya kliniker att gå runt då. Jag hade dock haft vänner som oppat sig på citadell och vissa var inte så nöjda, medans andra va jättenöjda. Kände väl mer att sålänge det är en ordentlig klinik med en bra kirurg så ska det väl inte va så jävla svårt att få till ett par bröst haha?
 
Då jag hade fått tillbaka 20000 på skatten för 2 år sedan, så hade jag råd att köpa dealen (tror de slutade på 30000 allt som allt med bh och band + försäkring). Bokade konsultation med dr Gerlee i mars 2013 tror jag det var, och jag kunde fortfarande ångra mig och få pengarna tillbaka efter konsultationen om jag inte var säker. Först när man bokat operationsdatum var det bindande.
 
Jag kände direkt efter konsultationen att han verkade väldigt påläst och duktig och min tjejkompis som var med mig (som oppat sig hos Johan Nordquist) tyckte att han gav mig väldigt bra och tydlig info, nästan bättre än Johan.
 
Bokade kort därefter en operation den 7e oktober. Anledningen till att jag väntade så länge var pga jobb, det passade bäst om jag var borta i oktober snarare än i maj liksom. Sen så ville jag inte va nyopererad under sommaren. 
 
Var väldigt nervös dagen innan min op då min tjejkompis skrämt upp mig rejält. Enligt henne var det de värsta hon varit med om och ångrade sig jättemycket dagarna efter oppen. Bemötandet från kliniken var super och jag blev väl omhändertagen. Bim som sitter i receptionen är supergullig! Änsålänge är jag väldigt nöjd med mina bröst, symmetriska (trots min skolios), och det ser ut som om det kommer bli mycket underpool :D Väntar bara på att svullnaden ska lägga sig nu.
2013, October 19 - 16:30
emmabett
emmabett's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-09-14 17:58
härligt:) allt går bara man vill:) hoppas du läker på fint nu och blir nöjd:)
2013, October 19 - 16:34
ivychanel
ivychanel's picture
Offline
Last seen: 9 years 6 months ago
Silver
Joined: 2013-10-18 11:36
tack snälla! :)
2014, May 1 - 11:37
Lotus69
Lotus69's picture
Offline
Last seen: 3 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-04-07 09:40

Hej,

är du fortfarande nöjd? 

Jag har en kompis som gjorde det på Citadell och hon fick för mycket upptill och bröstvårtorna pekade därefter nedåt vilket hon inte alls blev nöjd med.

Känner som du gjorde inför ditt val av Gerlee, har också googlat runt men inte funnit något knepigt med denna mindre klinik.

Inväntar min bröstförstoring väldigt snart...

Annons
Annons
Annons
Annons