Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2013, December 15 - 21:52
perfectlymee
perfectlymee's picture
Offline
Last seen: 8 years 2 months ago
Brons
Joined: 2013-12-15 20:35

Botox- ålder?

Är det inte bättre att börja med botox när rynkorna börjar visa sig, istället för när de redan satt ett djupt spår? När är man en kandidat? Kan man, genom att börja tidigt, förhindra åldraret helt?
 
Sedan har jag lite problem med, att tillochmed kliniker ibland dömer att man är "ung" bara för att man är i tjugoårsåldern+ och funderar på botox. Jag känner människor som har haft extremt djupa veck i pannan sedan 14 års ålder - är det ett ålderstecken? Nej. Varför ska man då bli dömd för att få botox?
 
Jag hade djupa nasolabiala veck och har haft det sedan tonåren. Hatade att vara med på foton, skämdes och ja de var djupa. Ålderstecken? Nej. Så jag gjorde dem när jag var 20 och ångrar mig inte en sekund.
Annons
2013, December 19 - 00:53
Luna_81
Luna_81's picture
Offline
Last seen: 9 years 6 months ago
Silver
Joined: 2013-11-21 09:07

Jo ju tidigare du börjar och när rynkorna börjar komma desto bättre blir det och du behöver inte fylla på lika mycket och ofta eftersom musklerna i ansiktet efter några gånger glömmer bort hur man rynkar även om botoxen är borta.
Jag fick inte rynkor som jag störde mig på förens vid 30 men det är ju väldigt olika vet 20 åringar som har massor med rynkor.
Men kom ihåg att kroppen också utvecklar ett motgift mot botoxen eftersom kroppen ser det som ett gift så det är väl inte bra att börja för tidigt eller för ofta för då blir effekten mindre.
Åldrandet kan vi aldrig förhindra helt men med bra kost, sömn, träning och mycket vatten och lite hjälp av plastik så kommer man väldigt långt.

33 år, 166 cm, 65 kilo,
Storlek före op: 75A
Storlek efter op:
Konsultation: oktober Jesper Bergdahl akademikliniken
Operation: 19 november Jesper Bergdahl akademikliniken Stockholm
345 cc bakom muskeln

Annons
Annons
Annons