Annons

Smartlipo (Laserfettsugning)

Bild för Norran
Norran


Övriga taggar: 


Hej!
Jag gjorde en fettsugning av haka/hals för 3,5 vecka sedan och jag är nu väldigt svullen/hård under hakan så jag masserar regelbundet. Jag undrar om det är någon annan som gjort en fettsugning av haka/hals som tappt känseln. Jag känner ingenting om jag stryker på huden under hakan. Är det normalt?Smartlipo (Laserfettsugning) apr 2020 - MAS - Malmö Akademiska Sjukhus - Malmö * - Fett2020

2020-04-22

Område: Fettsugning mage, över och under , sidor midja samt flanker i sidan.
Klinik: Adonis Sweden
Plastikkirurg: Hassan Baderkhan

Fettsugning av magen....var det ens ett alternativ. Hur 17 får man bort det där extra man misskötts sig med. 50 år, klimakterie och inget händer vare sig när jag går eller försöker mig på dieter. Tröstlöst och kanske lite otålig på resultat.

Googlade och googlade...allt låter ju bra i skrift . Så svårt att välja då alla kliniker förstås vet att skriva rätt saker men hur blir det på riktigt . Det finns ju ingen återvändo.

Bild för Maroschka
MaroschkaHej!
Är det någon som vill sälja sin gördel / kompressionsbyxor som ni inte längre använder? Har fettsugit midja, lår och knän och fick med mig hem en från design veronique. Jag skulle vilja ha flera som jag kan växla med. Behöver strl M. Färg spelar ingen roll.Mer information: 

Smart Lipo utfört av Karl Johan Svedjeholm.
Kärlekshandtag på ryggen och buken.


Smartlipo (Laserfettsugning) dec 2018 - Laser o Estetik - Uppsala Vilyam Melki - Elinta

2018-12-29

Efter att ha tagit del av berättelser här i forumet och läst på så bestämde jag mig för Smartlipo, och Dr Melki. Skulle ta bort på mage men han tipsade om att även köra handtag och rygg för kanonresultat. Han lyssnade på mig och min egna upplevelse om hur jag ville se ut, därför föreslog han det. Det var billigare att köra allt på en gång så jag passade på. Inte för att det är billigt att göra Smartlipo haha. Då jag hade väldigt brådis att göra det här (ville vara bikiniredo till en bokad semester 2 månader fram) och de hade fullbokat så hade jag tur att de hade en avbokning.

Fettsugning (kirurgi), Smartlipo (Laserfettsugning) Nordiska Kliniken - Stockholm - Fettsugning (kirurgi), - Smartlipo (Laserfettsugning) - apr 2018

Pris på behandling
Pris: 
42000 kr
Finansiering: 
Vill inte ange
Datum för ingrepp/behandling: 
2018-04-24
Beskrivning: 

Kombinerad Laser och traditionell fettsugning (SafeLipo) av höfter och rygg

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Annons
Annons
Annons