Annons
29 posts / 0 new
Last post
2012, January 6 - 20:42
pinglan (not verified)
pinglan's picture

Jag är precis som du 19 år och har bestämt mig för att göra något åt mina tubulära bröst. Jag ville såklart berätta det för mamma men visste inte hur. Jag var rädd att hon precis som din mamma bara skulle tro att det var en ursäkt för att få större bröst. 

 

När jag berättade det för henne hade jag först letat upp bilder på internet på tubulära bröst som såg ut som mina (jag kände mig inte riktigt bekväm i att visa mamma mina bröst...) och visade hur jag ville att det skulle se ut efteråt. Hon förstod då att det inte handlade om en bröstförstoring utan mer om rekonstruktion. 

Om du visar din mamma bilder kanske hon förstår att ditt mål inte är att se ut som en bimbo

 

För övrigt så är jag säker på att din mamma bara vil dig ditt bästa, men lite gränser för privatliv måste nog införrättas...

 

Hur som helst så önskar jag dig jättemycket lycka till och är säker på att allt kommer att lösa sig finfint!

 

2012, January 8 - 15:42
mariauts
mariauts's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2011-06-02 21:55

Med tanke på att din mamma registrerat sej här och "spionerar" på dej, är det första jag tänker på att hon skulle vilja göra samma sak själv men inte vågat.... Du är hennes dotter, självklart är hon orolig för dej. 

Hoppas att hon förstår till sist. Själv är jag SÅ glad att jag gjorde operationen. Har alltid tyckt att mina bröst varit så fula och haft komplex över dom. Efter barnen blev det lite bättre, även om brösten i det närmaste försvann. 

 

Lycka till!

37 år, 163 cm 62 kg.
4 barns mor, helammat alla barn. Bröstlyft och förstoring 325 CL Mentor High Profile 2011-10-05 på Läkarhuset i Uppsala. Marianne Beausang-Linder.
Före barnen normal B kupa, efter barnen trött A. Nu 75D.

2012, January 8 - 17:26
milly
milly's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-01-05 01:19

Oj surprise Hoppas verkligen din mamma skäms över sitt beteende. angry Jag kan förstå att det kan kännas jobbigt om ens barn berättar att den vill plastikoperera sig, men hon har verkligen gått långt över gränsen. En sådan sak skulle kunna få mig att ta ett otroligt stort avstånd till min mamma och bryta en del av kontakten.
Dessutom skulle jag se det som att det kan vara lättare för en ung tjej att tjäna ihop de pengar som krävs och även lättare att göra operationen, då de flesta inte hunnit skaffa sig lika stora kostnader (lån, hus mm) och barn att ta hand om ännu. Har man bara ett jobb eller vikariat, så har man snart fått ihop det. Vem som tjänar mest på detta är inte så väsentligt, man vet naturligtvis om att plastikkirurgerna tjänar pengar på detta, men samtidigt ska uppfylla dina önskemål och din lycka och välmående. Båda kommer alltså tjäna på det, vad andra tycker och tänkter är inget du måste ta hänsyn till.

Hon vill säkert bara ditt bästa, men hon måste tänka på att det bästa för dig kanske inte är vad just hon tycker och inte spionera på ditt privatliv.

 

Önskar dig bara all lycka till och att du gör det du känner blir bäst för dig, sålänge du gör allt du kan för att det ska kännas så rätt och så säkert som möjligt hoppas jag att din mamma tänker om och stöttar dig istället. smiley

Ålder: 174 cm, 64 kg.
Nu: Liten 70B
Konsultation 1: Proforma Örjan Gribbe.
Önskan: Stor C eller liten D kupa.

Annons
2012, January 8 - 17:41
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 23 hours 43 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Jag kan upplysa om att Britta59 själv begärt att få radera sitt konto, så hon menade knappast nåt illa. 

Jag kan precis föreställa mig hur min mamma skulle ha reagerat inför min första operation, hon skulle inte heller kunnat acceptera rakt av.

Hon fick veta typ inför min åttonde operation och då var det ju så dags att komma med pekpinnar...

 

Men låt mig säga så här; om min egen dotter skulle komma en dag och vilja förstora en helt normal fin c-kupa; jag skulle förmodligen göra allt för att få henne att tänka efter, om det är värt riskerna, med komplikationer och känslobortfall. Jag skulle i det läget sörja hennes beslut om hon valde att operera sig, också för att jag vore rädd att hon senare skulle ångra det, och jag skulle oroa mig som f-n tills det var läkt och hon nöjd.

Skulle hon däremot vilja korrigera tubulära bröst, ska jag vara med och betala!

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

2012, February 16 - 17:53
mario
mario's picture
Offline
Last seen: 6 years 5 months ago
Silver
Joined: 2012-02-15 15:42

madeleine wrote:

Jag är så ledsen, jag har gråtigt i timmar. Jag tog mod till mig och berättade för min mamma idag att jag ska operera brösten för att jag har tubulära bröst. Hon skällde ut mig och sa att jag var ytlig och löjlig. Att all bara är ett påhitt så att jag kan förstora brösten och 'se ut som en bimbo'. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag behövde stöd och blev mött med ilska. Det är så svårt för mig att prata om det här med någon. Och hon fick mig att känna som om det var mitt eget fel att jag ser ut så här. Har någon anna fått en sån här reaktion? Vad gjorde ni då?

 

Haha när jag berättade för min mamma sa hon drygt "Kul för dig. Jag är trött på att ni snikar på oss, när ska ni flytta!?" till mig och min pojkvän som satt bredvid mig. Så jag stängde in mig på rummet men sen så kom hon och pratade med mig och jag förklarade att jag hade tubulära bröst och hon googlade på det och då förstod hon och nu är hon bara glad för min skull. smiley Men det är ju inte direkt det man vill höra när man inte ens VILL berätta just för att man är rädd för en sådan reaktion. Tycker du ska stå på dig, det är din kropp och dina tuttar. Inte fan ska man gå runt och ogilla någonting på sin kropp och må dåligt över det!

 


Ålder: 21 år
Längd: 174cm
Vikt: ca: 65kg
Intresserad av: Bröstförstoring och vårtgårdsplastik
Har nu: Knapp A-kupa, tubulära bröst med gigantiska vårtgårdar.
Vill ha: Fina runda bröst med mindre vårtgårdar
Klinik/Läkare: Återkommer med det. :)

2012, March 2 - 23:23
marjai (not verified)
pinglan's picture

Mammor kan vara lite speciella, men allt som oftast vill dom bara väl. (Sen kanske vissa visar det på en konstigt sätt..) Är man orolig så kan det ibland resultera i att man blir arg men sådant brukat vara övergående. Din mamma kommer säkert vara lite mer stöttande nu :)

 

Jag har inte berättat för mina föräldrar och kommer nog inte att göra det heller? Kanske efter man gjort op då jag inte riktigt tycker det angår dom?

Fast jag kanske ändrar mig, jag tycker om att prata. Har inte jättenära relation till mina föräldrar att man kan prata om allt, men vi har ganska nära relation och som sagt jag gillar att prata så säger ibland lite för mycket :P

Nu är det länge kvar tills jag kommer göra en op, har just börjat läsa på om allt på riktigt så kan alltför lite om det hela och vet inte riktigt hur jag ska göra..

Annons
2012, March 3 - 00:24
angie9 (not verified)
pinglan's picture

många verkar förknippa silikonbröst med stora bomber.. men det är faktiskt 2012.. var och varannan människa har sillisar(både stora och små)

förhoppningsvis är hon bara chockad och inom en kort tid förstår hon dig nog! jag trodde aldrig min mamma skulle göra det, men det gjorde hon!

2012, March 3 - 00:50
miss jo (not verified)
pinglan's picture

mammor är bra att ha men de har inte alltid rätt ...(även om de ofta tror det) wink

Det är din kropp och du ska känna dig bekväm och glad i den.... är man en brutta bara för att man sminkar sig oxå? jag har skämts över mina små bröst sen jag var 13 och väntat och väntat och väntat på att de ska komma! nu är de här... jag fick bara betala för dem... och jag är så glad att jag hade möjligheten att korrigera detta problem som jag mådde dåligt över... om du mår bra i din kropp kommer det spegla sig i ditt välmående överlag...

Ibland måste man trotsa sin mamma och känns det rätt för dig så Go for it! glöm inte att om mamma inte kan stödja så vänd dig till en kompis som  hjälp ist... jag tog en kompis med på konsultationerna för att veta hur jag skulle välja å få hjälp av någon som vet hur jag är och vill ha det....folk hjälper ofta mer än gärna bara man frågar...kolla alla tjejer här!

Massa "silikonbruttor" som stöttar varandra... inte precis samhällets bild av oss me sillisar lr hur? smiley

Lycka till hoppas du får toppenfina bröst och blir stolt och glad ist! Kram å pepp till dej!

Annons
Annons
Annons