Annons

Bröstlyft


2021-03-16: operation på Nordiska Kliniken Mattias Elmér
Uttag implantat och bröstlyft
08.00 kommer Mattias in ( fått port i armen, en kopp med piller att ta)
Vi börjar med att fotografera. Sen ritades det ( även markerade området som jag haft ont i)
Sen in i salen. Upp, får ngt genom porten sen... vaknade jag!
Klart!
Snurrig och hög. Får lite påfyllning. Har dränage.
Sen det bästa. Kaffe, te, macka, yoghurt och en bit mörk choklad
Hejsan!

Jag har tidigare haft tubulära bröst och blivit opererad offentliigt via landstinget. Operationen jag fick var en bröstförminskning samt ankarlyft.

Det har nu gått ett år sedan operationen. Jag har sedan första dagen tejpat mina ärr, och detta har jag gjort i ett år. Jag har alltså inte gått en enda dag utan tejp.Bild för Bråcket
BråcketFör mer än ett år sedan fick jag ont i vänster bröst, utsida mot armhåla. Kollades upp med mammografi och ul. Ingen knöl osv
Har sedan mer än ett halvår haft värk till och från. Brännade känsla! Inatt så pass att jag hade svårt att ligga på mage
Molande värk utsida vänster bröst mot armhåla och upp mot bröstvårtan. Även öm ovanpå också
Så... lång start
Så börjar tankarna på uttag gå. För att slippa fundera på om det är implantatet eller något annat. På något sätt enklare att angripa "problemet"
Ska opereras om 2 veckor och förbereder så mycket jag kan. Är lite av ett kontrollfreak...😉

Vilka är dina bästa tips?
Alltså sådana råd som man inte får från kliniken...
Tips gällande duschning, toabesök och sovställning?

Jag ska göra halslyft, bröstlyft (utan inplantat) och fettsugning.

Några råd jag redan fått är:Bild för anonym
anonym (ej verifierad)Hej! Behöver hjälp att avgöra om jag kommer behöva lyfta mina bröst (bild i min profil).

Jag har 21 cm avstånd mellan halsgrop och bröstvårtans mitt på båda brösten. Jag tycker inte att mina bröst hänger så mycket men bröstvårtorna sitter ca 1 cm längre ner än jag skulle vilja. Tror ni att rätt valt inplantat skulle kunna räcka för att fixa till detta snyggt eller behöver jag göra ett lyft?

Jag har konsultation på Nordiska Kliniken 28 mars men jag behöver förbereda mig lite mentalt på vad han kan komma att säga..Bild för Puff2
Puff2


Övriga taggar: 


Var på konsultation på Art clinic Gbg. Var intresserad av lyft och kirurgen tyckte direkt ankarlyft som skrämmer mig jättemkt efter att ha sett ärren många får. Jag planerar även barn inom närmsta åren så känns onödigt att göra ankar redan nu innan barn. Jag själv försöker styra det mot en mindre operation så att man bara gör lyft via vårtgården då jag inte anser jag har så mkt häng. Kirurgen trodde dock inte detta skulle motsvara mina förväntningar.
Hej, jag ska på konsultation 15/11 hos Daniel Saiepour på Proforma.

Jag vill helst slippa lyft, har 550 cc mentor bakom muskeln i nuläget men efter amning har mitt egna bröst börjat hänga över implantet.
Vill inte göra ankarlyft pga ärret mitt under bröstet så vill hellre göra ett s.k donutlyft. Någon som har erfarenhet utav det? Verkar som Daniel dessutom tyckte att jag skulle lägga framför muskeln nu med.Bild för Karins
KarinsHej, bokade konsultation för en vecka sen med Dhafir Hanoon på Clinic Perfekta i Örebro och sen operation i december. Varför vänta liksom.

Ska göra bröstlyft och förminskning. Någon som har erfarenhet av kirurgen?

Mina reflektioner var väl bra, kändes seriös och rakt på sak. Bara 30 minuter för konsultation så det gick fort.

Jag tycker det är lite svårt att veta hur stora jag vill ha, är ju så svårt att föreställa sig hur det ska bli. Hur har ni andra resonerat kring storlek?
Hej allihopa!
Jag gjorde en bröstförstoring och ett lyft för exakt en vecka sen. Undrar hur ni andra mår och hur det börjar se ut?
Jag mår bra och har mått väldigt bra sen dag 1. Ingen större smärta, tycker bröstbandet är jobbigt. Ömt dom första dagarna och mornarna är värst, när man varit stilla och blivit stel.
Någon som kan berätta hur en korrigering av olika höjd på bröstvårtor går till?
Jag har gjort ankarlyft samt förstoring och upplever att den ena bröstvårtan sitter högre än den andra, sticker utanför bh:n. Tycker att båda är placerade för högt upp.
Är detta något som korrigeras och isåfall hur?

//BoobsanbusAnnons
Annons
Annons