Annons

Bröstlyft


Hej! Behöver hjälp att avgöra om jag kommer behöva lyfta mina bröst (bild i min profil).

Jag har 21 cm avstånd mellan halsgrop och bröstvårtans mitt på båda brösten. Jag tycker inte att mina bröst hänger så mycket men bröstvårtorna sitter ca 1 cm längre ner än jag skulle vilja. Tror ni att rätt valt inplantat skulle kunna räcka för att fixa till detta snyggt eller behöver jag göra ett lyft?

Jag har konsultation på Nordiska Kliniken 28 mars men jag behöver förbereda mig lite mentalt på vad han kan komma att säga..Bild för Puff2
Puff2


Övriga taggar: 


Var på konsultation på Art clinic Gbg. Var intresserad av lyft och kirurgen tyckte direkt ankarlyft som skrämmer mig jättemkt efter att ha sett ärren många får. Jag planerar även barn inom närmsta åren så känns onödigt att göra ankar redan nu innan barn. Jag själv försöker styra det mot en mindre operation så att man bara gör lyft via vårtgården då jag inte anser jag har så mkt häng. Kirurgen trodde dock inte detta skulle motsvara mina förväntningar.
Hej, jag ska på konsultation 15/11 hos Daniel Saiepour på Proforma.

Jag vill helst slippa lyft, har 550 cc mentor bakom muskeln i nuläget men efter amning har mitt egna bröst börjat hänga över implantet.
Vill inte göra ankarlyft pga ärret mitt under bröstet så vill hellre göra ett s.k donutlyft. Någon som har erfarenhet utav det? Verkar som Daniel dessutom tyckte att jag skulle lägga framför muskeln nu med.Bild för Karins
KarinsHej, bokade konsultation för en vecka sen med Dhafir Hanoon på Clinic Perfekta i Örebro och sen operation i december. Varför vänta liksom.

Ska göra bröstlyft och förminskning. Någon som har erfarenhet av kirurgen?

Mina reflektioner var väl bra, kändes seriös och rakt på sak. Bara 30 minuter för konsultation så det gick fort.

Jag tycker det är lite svårt att veta hur stora jag vill ha, är ju så svårt att föreställa sig hur det ska bli. Hur har ni andra resonerat kring storlek?
Hej allihopa!
Jag gjorde en bröstförstoring och ett lyft för exakt en vecka sen. Undrar hur ni andra mår och hur det börjar se ut?
Jag mår bra och har mått väldigt bra sen dag 1. Ingen större smärta, tycker bröstbandet är jobbigt. Ömt dom första dagarna och mornarna är värst, när man varit stilla och blivit stel.
Någon som kan berätta hur en korrigering av olika höjd på bröstvårtor går till?
Jag har gjort ankarlyft samt förstoring och upplever att den ena bröstvårtan sitter högre än den andra, sticker utanför bh:n. Tycker att båda är placerade för högt upp.
Är detta något som korrigeras och isåfall hur?

//BoobsanbusBild för pmkmo
pmkmo


Övriga taggar: 


Hej på er!

Jag har precis varit på min andra konsultation och det kändes SÅ bra!! Jag ska boka in en tid för operation i mitten av maj!

Jag har under dom senaste åren haft en exakt tanke om vad jag ska göra och det är ett bröstlyft där jag vill att dom förminskar brösten lite för att sedan lägga in implantat.

Jag vill ha fasta bröst men inte så mycket större än jag har nu (70E), snarare tvärt om.Bild för Esmeraldaa
Esmeraldaa


Övriga taggar: 


Hej! Jag undrar hur länge det tog för er med bröstlyft att återgå till tex studier? Funderar på att göra ett men är rädd att missa för mycket plugg. ( tänker på lollipop samt ankarlyft)
Hej alla!

För ca 8 månader sedan gjorde jag ett bröst lyft (ankarlyft) och en förstoring med Motiva ergonomi 360cc. För 3 månader sen gjorde jag en korr på fickorna eftersom implantaten inte hade åkt ned tillräckligt och det ena åkte mot nyckelbenet då jag låg ned. Nu efter korr är det bra igen.

Jag har varit ganska bra på att uppdatera med bilder så om nån funderar på resultat osv så kan ni gå in på min profil och kika! Alla ser olika ut med olika förutsättningar men jag hjälper gärna till genom att svara på eventuella frågor!

Hoppas allt är fint!Bild för Asta26
Asta26


Övriga taggar: 


Ska på konsultation för bröstlyft med implantat hos Aili Low, Art Clinic. Någon som har erfarenheter från denna kirurg?Annons
Annons
Annons