Annons

Plastikkirurgen - Stockholm


Hej!
Jag har gått i tankarna länge att jag vill operera mina bröst men har väntat tills jag fött och ammat mina 2 barn och nu känner jag att det är dags.

Har bokat konsultation i augusti på Plastikkirurgen Stockholm hos Örjan. Jag har hört bra om dr. Örjan som tidigare jobbade på Proforma. Men vill gärna höra era erfarenheter och om någon också haft konsultation/opererats hos honom och om ni blev nöjda?
Hej!

Jag gjorde ett dyrt misstag och gjorde en bröstförstoring samt lyft i Turkiet för ett halvår sedan och är inte alls nöjd med resultatet, och nu vill jag korrigera brösten här i Sverige. Jag har läst väldigt mycket bra om Örjan Gribbe och undrar nu om det finns människor här som har opererat sig hos honom och vad ni har för erfarenheter av honom. Både bra och dåliga erfarenheter är välkomna här!Bröstförstoring Mar 2024 - Plastikkirurgen - Stockholm Örjan Gribbe - Via

2024-03-20

På morgonen kl 9 var jag på plats. Bytte till morgonrock och tofflor och följde med till avdelningen. Skickade några meddelanden till min man och var så nervös och stressad angående anestesi. Men personalen berättade lugnt att det är deras jobb att se till att jag vaknar. Fick en cocktail av mediciner och pratade med Örjan. En extra konsultation och sen direkt till op salen. "Killarna" (var lite yr i huvudet så minns inte deras titel mera) sade att jag skulle göra en sådan "grej" med håret att jag får op mössan på plats.

Mer information: 

Min konsultation var väldigt bra, kirurgen var hjälpsam & snäll men såhär i efterhand så har mycket frågor uppkommit och man börjar känna att det är ett stort beslut, ska boka in Operation snart men behöver först välja främst vilken cc jag ska ha och vilket märke jag ska välja, sen är jag good to goJag har 2 jobb, det ena tänker jag mej vara tillbaka på snabbt. Men det andra så jobbarjag som massör och r gissar jag att jag varken kan eller får/ska jobba en bra tid efter OP. Bör vara samma som andra 'tunga' jobb, eller träning? Nån som vet?Annons
Annons
Annons