Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2023, September 5 - 16:37
littymcnitty1
littymcnitty1's picture
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Brons
Joined: 2022-04-07 14:54

Stora komplikationer efter laser i ansiktet

Hej. Var hos en klinik och gjorde laser i mitt ansikte i Maj 2021. Efter detta har jag inte varit mig själv alls.

Jag skulle ta bort 2st blåa kärl jag hade under ögonen och detta gjordes med Nd:YAG laser på 1064 nm våglängd. Hon "sköt" säkert 5-6 gånger på varje kärl under respektive öga.

Efter detta hade jag blåmärken i ca 2 veckor där hon hade skjutit. Spola till nu år 2023. Jag har väldigt svårt att le med ögonen, det känns som att musklerna och strukturen i mitt ansikte är borta. Vet inte om det kan ha att göra med nerver som förstörts. Detta påverkar såklart min vardag riktigt mycket, att inte kunna små-le eller bara kunna le självsäkert som jag kunde innan. Det är nästan som att ansiktet känns förlamat under ögonen.. :(

Man kan tydligt se vart hon sköt under ögonen då huden där är slappare och "indenterad" även med små röda söndriga blodkärl.

Börjar bli deprimerad av detta, kan inte njuta av vardagen då det på riktigt känns jobbigt och ansträngande i ansiktet. Varje gång jag blinkar känner jag av att det är något fel under ögonen.

Finns det något jag kan göra åt detta? Typ stärka upp ansiktet muskler under ögonen eller liknande. Har googlat mycket men inte hittat något alls.

Vill bara kunna le självsäkert igen.

Annons
2024, June 19 - 00:28
Tio
Tio's picture
Offline
Last seen: 1 month 6 days ago
Silver
Joined: 2023-12-29 11:33

Det låter jättejobbigt. Vad tråkigt. Jag har ingen koll på hur man gör i såna situationer, men skulle tagit det vidare och pratat med någon som kan. Om de kan fixa det plus att du får någon ersättning för felaktig behandling.

Har aldrig gjort plastik, men funderat på bröstförminskning i många år.