Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2024, March 2 - 22:03
Stasan
Stasan's picture
Offline
Last seen: 7 months 1 week ago
Brons
Joined: 2024-03-02 21:01

Mia Femtech

Hej alla, jag har precis genomfört ett Mia Femtech ingrepp och hade inte kunnat vara mer nöjd med mina resultat! Skapar den här tråden för att jag vill dela min upplevelse så att jag kanske kan svara på några av de frågor som verkar finnas om ingreppet.

Lite bakgrund: jag var innan ingreppet väldigt nöjd med mina bröst (a/b kupa) men efter att ha ammat 2 barn så kändes brösten lite urtömda och jag kände att jag ville ge dem sin fyllighet tillbaka. Nu efter ingreppet har jag återfått mina bröst från innan barn, fast nästan ännu snyggare! Hade sagt att jag nu har en b/c kupa.

Operationen gick väldigt lätt och smidigt, fick lokal bedövning och lätt sedering då jag inte tycker om nålar eller blod. Men var vaken och medveten och kände helt ärligt inte mer än en 2a i smärta (skala 1-10). Ingreppet i sig tog 10 minuter och en timme efter var jag i bilen påväg hem (fick självklart skjuts).

I och med att jag är en aktiv person och har 2 barn så var det väldigt viktigt för mig att jag kunde återgå till mitt liv så fort som möjligt och redan dagen efter ingreppet var jag tillbaka i mina vanliga rutiner. I och med att jag ändå har genomgått ett ingrepp så har jag avstått från att stryketräna, men har varit ute på mina promenader och lekt med mina barn som vanligt. Även varit åter på jobbet utan problem, och till och med inte behövt ta smärtstillande.

Operationen genomförde jag på Viktoriakliniken i Saltsjöbaden och herregud vad fantastiska dem är! Jag kände mig oerhört omhändertagen och kommer aldrig glömma att det till och med var någon som satt och höll mig i handen under ingreppet för att jag sagt att jag var nervös innan.

Finns säkert massa saker jag glömt att nämna, men jag är verkligen otroligt nöjd och svarar gladeligen på eventuella frågor som kan finnas kring ingreppet, för jag kände också att jag hade frågor men så fort jag fick träffa Dr. Charles så fick jag svar på allt och jag visste direkt att detta var det jag hade letat efter!

2 barn, 30år, 175 cm, 70 kg
Bröstförstoring (Miafemtech)
Konsultation 14/2/2024 Charles Randquist, Victoriakliniken
Operation 20/2/2024 Charles Randquist, Victoriakliniken
140 cc hp framför bröstmuskeln
Strl före op:75B
Strl efter op: 75C

Annons
2024, March 4 - 19:47
Rosbjörk
Rosbjörk's picture
Offline
Last seen: 4 months 1 week ago
Brons
Joined: 2024-02-21 11:35

Hej! Tack snälla för att du delar din upplevelse av Mia!!
Jag har också planerat Mia-ingrepp på Victoriakliniken snart! Kul att du var så nöjd där.
Jag har, precis som du, två (små) barn och ett aktivt liv så att kunna återgå till det normala snabbt efteråt är avgörande för mig. Vad skönt att höra från någon att det faktiskt stämmer!

Själv hade jag väldigt små bröst innan barnen, typ 75AA, men nu är de helt platta. Jag är lite orolig för hur storleken kommer bli, jag hoppas väl att förändringen inte blir för liten, men det kan omöjligt bli sämre än utgångsläget ha ha...Så svårt att föreställa sig resultatet ju, annars låter allt med Mia toppen!

2024, March 5 - 08:55
Stasan
Stasan's picture
Offline
Last seen: 7 months 1 week ago
Brons
Joined: 2024-03-02 21:01

Vad spännande! Jag tittade mycket på före/efter bilderna som finns på Mia hemsidan, men helt ärligt så blev det 100 gånger bättre än vad jag hade tänkt mig!

Ja, man kan verkligen återgå till sitt liv utan problem efter, vilket var det absolut viktigaste för mig. Det enda man inte får göra är "hastiga lyft" och eftersom snittet sitter i armhålan ska man gärna inte "sträcka sig högt efter saker" (om du förstår hur jag menar) för då kan det bli svårare för snitten att läka. Men utöver det, helt normalt. Sov med barnen igen redan natt 2 (kan vara bra att kanske undvika de första nätterna om de sparkas mycket.. mina sover väldigt stilla).

Hoppas verkligen att du blir nöjd med dina resultat!!

2 barn, 30år, 175 cm, 70 kg
Bröstförstoring (Miafemtech)
Konsultation 14/2/2024 Charles Randquist, Victoriakliniken
Operation 20/2/2024 Charles Randquist, Victoriakliniken
140 cc hp framför bröstmuskeln
Strl före op:75B
Strl efter op: 75C