Annons

Victoriakliniken

Bröstförstoring Feb 2024 - Victoriakliniken Charles Randquist - Stasan

2024-02-20

Hej! Genomgick ett Miafemtech ingrepp den 20/2 på Viktoriakliniken i Saltsjöbaden och herregud vad fantastiska dem är! Jag kände mig oerhört omhändertagen och kommer aldrig glömma att det till och med var någon som satt och höll mig i handen under ingreppet för att jag sagt att jag var nervös innan. Dr. Charles är helt otroligt bra på det han gör och fick mig att känna mig lugn och trygg både före och under ingreppet.

Stasan's picture
StasanHej alla, jag har precis genomfört ett Mia Femtech ingrepp och hade inte kunnat vara mer nöjd med mina resultat! Skapar den här tråden för att jag vill dela min upplevelse så att jag kanske kan svara på några av de frågor som verkar finnas om ingreppet.

Lite bakgrund: jag var innan ingreppet väldigt nöjd med mina bröst (a/b kupa) men efter att ha ammat 2 barn så kändes brösten lite urtömda och jag kände att jag ville ge dem sin fyllighet tillbaka. Nu efter ingreppet har jag återfått mina bröst från innan barn, fast nästan ännu snyggare! Hade sagt att jag nu har en b/c kupa.Xzenasliv's picture
Xzenasliv
Mer information: 

Bröstförstoring Mentor anatomiska 420cc


Bröstförstoring med eget fett Victoriakliniken - - Bröstförstoring med eget fett - Dec 2023

Pris på behandling
Pris: 
99000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-12-04
Beskrivning: 

Hybridbröstförstoring med Motiva Ergonomix2 och eget fett transplanterat från kärlekshandtagen/rygg.

5 år garanti, stöd-bh, gördel, läkemedel, och övernattning med måltider ingår i priset.

Fantastiskt omhändertagande av all personal, kände mig så trygg, är så glad att jag valde just Dr Marie Jaeger och Victoriakliniken.

Övernattningen var väldigt tacksamt för mig då jag har två små barn hemma.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)
Mer information: 

Förstoring med 380 cc Motiva ergonomix2 framför muskeln. Samtidigt togs 500 ml fett från buk som blev 70 ml fett in per bröst.


Mer information: 

Konsultation hos Marie Jaeger. Jag har funderat på hur bredden blir, rädd att få för stort mellanrum som på simuleringen. Största motiva hon vill lägga i mig är 380. Större än så med min hudkvalitet och släta implantat riskerar att glida.
Om jag går på texturerade kan hon lägga 400 framför, men större måste vara bakom. Jag kände på mentor och tyckte de var fruktansvärt hårda i jämförelse.
Hon vill lägga ett smalare impl. än mitt bröst (ca 1 cm) så jag inte blir bred och stor. Fett kommer förstärka klyftan. Vi ska se efter 6 månader om jag vill lyfta.


Bröstförstoring, Bröstförstoring med eget fett Victoriakliniken - - Bröstförstoring, - - Bröstförstoring med eget fett - Aug 2023

Pris på behandling
Pris: 
99000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-08-17
Beskrivning: 

Motiva round, fem års garanti om jag sköter återbesöken, fettransplantation från buk, övernattning och bh ingår.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
4
Average: 4 (1 vote)
Mer information: 

Gick på konsultation för kombinerat bröstlyft och förstoring, fick klart för mig att lyft inte behövs för att få bra resultat. Tryggt bemötande med noga genomgång av risker och komplikationer. Kanske lite stressigt i prata om resultat och utseende vilket var de delarna jag egentligen visste minst om vad jag kan få till.


Annons
Annons
Annons