Annons
1 post / 0 new
#1 2023, May 25 - 02:35
Nena_95
Nena_95's picture
Offline
Last seen: 1 day 2 hours ago
Silver
Joined: 2020-10-20 00:05

Missnöjd. Byta texturerade till större släta?

Hej!

Jag är missnöjd med mina boobies. Min kirurg vet det. Jag önskade klyfta. Har fått stora bröst som i princip ”sitter fast” där dom sitter så klyfta är svårt att få, då menar jag rundare/bollig klyfta. Ihop går dem men inte på något snyggt sätt, enligt mig. Får också hela tiden höra hur det inte märks att jag gjort dem å hur naturliga de ser ut i bh. Det äter upp mig för det var absolut det jag inte ville ha :’( I varje fall, jag har inbillat mig att det är på grund av att dom är texturerade? Känns som om jag skulle behöver en push up bh som inte finns på denna jord som trycker hårt från sidorna och nerifrån upp med samma styrka som mina händer för att få vad jag önskar. Spänner jag bröstmusklerna får jag också önskat resultat, mer markerad rundhet än skidbacke. Kirurgen säger att han tror bröstlyft löser det men kan inte garantera. Jag får i så fall lyftet för halva priset. Jag är lite putt över det. Dels vill jag inte lyfta pga min kropp läker ärr fult och dels sa han på konsultationerna ”man kan ju lyfta men det tänker jag inte göra på dig”.

Jag vill tro att större släta implantat som är mer ruckbara löser det, alltså större möjlighet till att en ordentlig bh då faktiskt kan ge mig klyfta med mer rörliga implantat? Han säger att implantat inte har den funktionen…? Tycker i övrigt de är för små så byter gärna från mentor 680 texturerade till 925-1050 motiva släta (vill ha mer put och behöver bredden). Vill få dom så fejk som möjligt utifrån vad mitt utgångsläge tillåter.

Vill fixa ärren och fick återkomma om det 1 år postop vilket han då skulle fixa. 1 år blir i oktober och tänkte passa på att fråga om bytet då med varför jag skriver detta i hopp om kött på benen.

Vet att många byter till texturerade men finns det någon som bytt ifrån texturerade till släta? Nöjd? Inte nöjd? Någon annan som lyckats undkomma lyft genom större implantat och blivit nöjd med det?

Frivilligt barnlös, 28 år, 157,5 cm, 66,3 kg

Bröstförstoring:
Konsultation 2022-08-25: Thomas Jonsson, Molding, planen var 650 cc motiva corsé bakom muskeln. Ny konsultation 2022-09-27 pga tvek om implantatens bredd och byter denna konsultation till Mentor Siltex High Profile Xtra 680 cc bakom muskeln.

Operation 2022–10-26 Mentor Siltex High Profile Xtra 680cc framför muskeln!

Strl före op: 75-80A
Strl efter op: varierar mellan 75H/I-80G-85E/F

Annons