Annons
1 post / 0 new
#1 2024, October 23 - 21:19
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 18 hours 14 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Facebook och Instagram - smakprov på POF:s nya design

Hej!

Som jag berättat, jobbar vi på en ny plattform för POF- även om det tar mycket längre tid än vi hoppats, och det ber vi lite om ursäkt för. Men vi lär oss längs vägen och backade tillbaka en bit för att välja en väg vi tror mer på, och även om det inte syns här ännu, så händer det en hel del.

Vi har också tänkt bli mer aktiva på Facebook och Instagram, som ju lämpar sig för lite andra typer av inlägg, men även om något blir lite mindre djuplodande eller mer underhållande, är vår grundidé fortfarande densamma. Dessa medier ska bara komplettera vårt forum. 

Men där har vi redan börjat testa den nya design vi har tänkt oss för forumet, så kom gärna och se! Följ oss gärna och kom med idéer och feedback, så ska vi göra vårt bästa för att ni ska trivas med oss även där.

https://www.instagram.com/plastikoperationsforum_/
https://www.facebook.com/POFsverige

 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 66 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att POF behöver ha en aktuell mailadress till er för att ni ska kunna logga in när det är dags (ca kvartal 1 2025, är planen)! Dubbelkolla gärna i er profil, så att ni verkligen får mail till den adress ni har registrerat.

Annons