Annons

Joakim Athlin


Hej. Jag ska operera min näsa & står i valet & kvalet mellan Dr. Selcuk Kuyubasi & Dr. Joakim Athlin! Jag har hört så gott om både två.
Jag bor i skåne så jag har ju nära till Dr. Selcuk Kuyubasi, men har hört mer positivt om Dr. Joakim Athlin.

Jag ska på konsultation till Joakim i Augusti.

HjäällpppNäsplastik Oct 2020 - Landsting/Sjukhus/Lasarett Joakim Athlin - Ceand

2020-10-21

Tanken med min berättelse är att ge information om hur resan straxt innan, under och efter min operation varit. Samt fram tills nu, cirka fyra år efter. Jag har så länge jag kan minnas haft "problem" med utseendet av min näsa. Jag har även fått höra av andra att den är "ful", "knölig" "ser konstig ut", samt en hel del andra beskrivningar jag inte tar med här. Det tog mig flera år och en hel del research innan jag tillslut tog kontakt med Joakim Athlin på Molding. Det var ett alternativ som kändes rätt för mig. Jag var nervös inför konsultationen och hade många tankar inför den.


Jag hade funderat på näsplastik sedan jag var 14 år(16 år sedan). Hade stora tvivel både kring kostnaden, att inte bli nöjd med något som är oåterkalleligt och att bli dömd av andra. Försökte jobba med dysmorfofobin kopplat till näsan psykiskt och terapeutiskt i flera år. Det kunde fungera tillfälligt att jag hittade mer acceptans över näsan men generellt har jag präglats av psykiska besvär dagligen gällande näsan. Har haft mycket skam kopplat till den. Upplevt den som för stor, klumpig, hängande och konvex. Jag kontaktade Joakim första gången 2021 och kom då på konsultation.Armplastik/överarmsplastik Nov 2023 - Molding Plastikkirurgi AB - Uppsala Joakim Athlin - Vegas

2023-11-16

Gjorde en armplastik 16/11 på Molding i Uppsala.
Jag var beredd på extrem smärta efter op, men döm om min förvåning, jag hade knappt ont alls. Tog smärtstillande två kvällar på raken i förebyggande syfte. Givetvis var jag öm, men ont gjorde det inte. Det har nu gått snart tre månader och ärren ser jätte bra ut. Det kan dock stram lite då och då, men det är normalt.


I recently underwent a nose job performed by Dr. Joakim Athlin at Molding Plastic Surgery Uppsala in Sweden, and I am beyond pleased with the results. Dr. Athlin's professionalism and commitment to both aesthetics and the functionality of the breathing system were truly exceptional. He also demonstrated a genuine concern for my psychological well-being throughout the healing process.Mer information: 

Vill genuint och varmt rekommendera Joakim Athlin som läkare. Allt från första kontakten till slutet har varit så fantastiskt, proffesionellt och noggrant hanterat. Bemötandet har varit över förväntan, samma gäller resultatet av operationen, jag är så otroligt nöjd med allting.

Jag har känt mig både trygg och bekväm med att låta honom fixa min dröm näsa. Är så tacksam och glad över att jag valde att gå till Joakim då han fullgjorde min dröm.

En varm och genuin rekommendation!


Annons
Annons
Annons