Annons

Bröstförstoring maj 2014 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg Marcus Gerlee - tulpan325

tulpan325's picture
tulpan325

0 barn, 21år, 157 cm, 52 kg
Strl före op: Knappt A
Strl efter op: 70C
Konsultation 18/12 Marcus Gerlee, Gerlee Plastik kirugi
Op 6/5 Marcus Gerlee, Gerlee Plastik kirugi
325cc bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 6 May, 2014

Hela processen från början till slut har varit väldigt lång. 

Min pojkvän tipsade mig om groupon dealen som fanns tillgänglig i höstas och när han ringde mig den dagen undrade jag om han kanske var lite trött på min fixering och mitt bekymmer, haha, han har trots allt upprepade gånger sagt att jag är perfekt som jag är.  Men jag köpte den utan att tveka. 

 

Jag köpte dealen i september och mejlade dem. Vår mejlkorrespondens pågick flera månader och de tappade bort mitt mejl när jag väl skulle boka konsultation. Självklart blev jag besviken, så jag ringde upp dem och fick en tid inklämd strax innan jul. Allt gick bra på konsultationen och jag skulle höra av mig om när jag ville op:as. Efter jul däremot fick jag ett skov då jag lider av en sjukdom, vilket gjorde att de ville att jag skulle vänta med op tills jag var klar med min medicinering. 13 veckor senare mejlade jag och blev uppringd efter någon timme redan. Jag blev återigen inklämd så jag kunde få göra min op så snart som möjligt (2 1/2 vecka efter samtalet) vilket jag blev väldigt glad över.

 

I och med att det gått ett halvår sen min konsultation var jag väldigt osäker på min storlek som Dr Gerlee rekomenderat, jag tyckte att det skulle bli alldeles för stort men var ändå osäker då jag tänkte att han visste bäst. Dagen innan min op var jag super nervös att jag ville spy. Jag och min pojkvän flög ner till Helsingborg och skulle övernatta på hotell. När vi väl landat fick jag dock ett samtal om ett jobberbjudande vilket fick mig på andra tankar den dagen. Jag duschade hela kroppen med descutan (dock ej håret) innan läggdags och sov som en stock den natten.

 

På op dagen duschade jag återigen med descutan (dock ej håret) och var vrålhungrig och sugen på vatten. Jag fick ju varken äta eller dricka. När vi väl kom dit fick jag vänta i receptionens väntrum i 45-50 min, där fyllde jag i de sista papperna och tecknade försäkring. När jag väl fick komma till det lilla rummet fick jag byta om till "klänningen" och morgonrocken samt små tofflor och en mössa. Jag virade in mig i en gosig filt och kollade på telefonen. Därefter kom Erika in och satte i dropp. Efter det kom Dr Gerlee och en annan in och ritade. Då frågade han mig om storleken igen och vi kom fram till en storlek jag kände mig väldigt nöjd med, vilken var mindre än det som tidigare var rekomenderat. Sen kom en sköterska in och det var dags att gå till operationssalen. När jag väl lagt mig till rätta och fått alla mojänger på kroppen kände jag mig som Jesus på korset, armarna fastspända vidsträckta utåt och benen rakt ner och blodtrycksmätare runt biceps, kanyl i ena handen och pulsmätare på andra. Det var en väldigt obekväm situation men jag försökte hålla mig lugn. Några minuter innan narkosen skulle sätta igång så kom Erika med tabletterna som jag fick svälja liggandes efter att jag redan fått lugnande insprutat via kanylen. Därefter körde narkosen igång, "det skulle göra lite ont i armen" och vad jag minns var det fanimej den värsta smärtan jag varit med om men sen sov jag. 

 

När jag vaknade var jag ganska pigg men lite snurrig. Vad jag kan minnas kände jag inte någon smärta alls utöver att jag var rörelsehindrad. Jag tog mig däremot upp själv och tog på mig kläderna och smet in på toaletten då blåsan höll på att sprängas. Väldigt sakta men säkert tog jag mig till toan, inte för att jag upplevde smärta utan min kropp var helt seg bara. Jag gick och la mig en-två timmar till, serverades saft och vatten och blev tillsagd att äta något litet när jag väl gick tillbaka till hotellet. Min pojkvän mötte upp mig i receptionen och jag fick hjälp med jackan av narkossköterskan. Vi yrade omkring och en depressiv våg drev igenom mig när vi letade efter ett matställe så jag grät öppet mitt i Helsingborg av ingen anledning alls. Det bara kom och jag visste inte varför jag grät. När vi väl hittade på stället vi skulle köpa mat från tog vi med oss det till hotellet och åt. Det var dock ingen liten middag. Som sagt var jag vrålhungrig redan på morgonen så den kvällen åt jag 1 hamburgare med bacon och ost och pommes, 2 måltidsersättare, ostbågar och kakor, jag drack 2 l vatten och 2 koppar te. Första natten var ganska lugn, jag hade inte ont alls och jag fick med mig oxynorm och alvedon från kliniken, jag sov 1-2h åt när jag vakna och sov igen 1-2h. De två närmaste dygnen såg nästintill likadana ut. 

 

Dagen efter var jag på återbesök och fick veta min bröststorlek och var hur nöjd som helst när jag fick se dem. Sen flög vi hem på kvällen. 

 

Det har nu gått 2 veckor efter min op och jag har inte alls haft ont. Tre dagar efter min op åkte jag på en arbetsintervju och en vecka efter så började jag jobba som vanligt. Däremot är jag bekymrad över mitt ena ärr som inte är helt igen, det är som två små hål, dock varar de inte utan bara är där. Jag har mejlat Gerlee om det och de är verkligen snabba på att svara på mejl. Det har även kliat något såååå fruktansvärt och mejlade även om det och fick tipset att använda BioOil och nu är det hur bra som helst igen. Jag har verkligen haft tur med smärtan då jag inte känt av något alls. Jag började kunna ligga på sidan efter 4 nätter och nu kan jag ligga på mage och sova igen.

 

Längtar efter att få se slutresultatet!!! 

 

 

2014, May 21 - 22:35
bananchoklad
bananchoklad's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 months ago
Silver
Joined: 2014-05-01 16:07

wow...grattis!! låter som den perfekta eftertiden!!!! 

 

2014, May 21 - 23:32
tulpan325
tulpan325's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Brons
Joined: 2014-05-21 19:32

Tack!! Det har varit helt underbart faktiskt. Man brukar alltid tänka att det aldrig händer en själv, att man själv ska få som värst och lida av alla åkommor, men ibland har man tur!! 

2014, May 22 - 22:18
bananchoklad
bananchoklad's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 months ago
Silver
Joined: 2014-05-01 16:07

Jag hoppas på samma, tänker att mina förlossningar var "enkla", första 40 min, andra 14 min så då blir nog denna upplevelsen med enkel.... Säkert kommer jag få ett rent helvete bara för det;-)

Annons
2014, May 23 - 07:00
tulpan325
tulpan325's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Brons
Joined: 2014-05-21 19:32

Hehe, hoppas allt kommer gå bra för dig!! Jag håller tummarna för att din process ska vara lika smärtfri som min :)

Annons
Annons
Annons