Annons

Bröstförstoring sep 2014 - Akademikliniken - Stockholm Jan Jernbeck - hannah horvath

hannah horvath's picture
hannah horvath

Snart 23 år, 167 cm, 63 kg
Strl före op: 75A/B
Strl efter op: 75C
Op 22/9-14 Jan Jernbeck, Akademikliniken
245/255 mp bakom bröstmuskeln
Omoperation 11/3-15, troligtvis samma implantat men framför bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 22 September, 2014

Först av allt måste jag säga att jag känner ett sånt systraskap till alla tjejer där ute som delar med sig av sina berättelser om sina tubulära bröst, jag känner för er alla och vet att det inte är ett roligt problem. Jag har varit en aktiv läsare sedan år tillbaka men aldrig vågat delta själv, nu ska det bli ändring på detta!

 

Efter 8 års lidande och aldrig kunna visa sig naken bestämde jag mig förra året för att göra en förändring på riktigt. Jag berättade för min mamma hur det låg till, hur dåligt jag mår över mina bröst och att jag aldrig har kunnat visa mig naken för någon. Min underbara mamma förstod direkt utan att ens be mig visa brösten, hon sa att hon skulle lägga ut pengar för operationen. Glädjen var stor! Efter det gick allt väldigt snabbt, jag hade för 2 år sedan varit på konsultation hos Göran Gribbe på Proforma men kände mig inte övertygad då så den här gången sökte jag mig till akademikliniken. Träffade Jan Jernbeck och fick direkt tillit till honom, han gav intrycket av att vara så snäll, professionell och förstående. Även resten av personalen på Akademikliniken gav ett oerhört professionellt intryck. Jag opererade mig sedan hos Jan Jernbeck, VD på akademikliniken i Stockholm. Han var övertygad om att med en förstoring med anatomiska implantat placerade bakom muskeln skulle mina små, lätt tubulära (enligt honom, mycket tubulära enligt mig), bröst få en snygg underpol och en fin form. Jag ville inte att någon förutom min pojkvän, min mamma och närmsta vännerna skulle veta någonting så jag valde 245/255 cc (vet inte vad cc står för haha), alltså inte så stora implantat. 

 

Jättetrevligt bemötande och allt gick bra under operationen osv osv. Hade väldigt ont i början, eller som ett konstant obehag och en övertygelse av att någonting kunde gå sönder i bröstet när som helst. Gick dock över väldigt snabbt och i det stora hela kanske jag led mest av att bära sportbh i 6 veckor. MEN nu efter 4 månader har mina bröst inte gjort någon formförbättring. Var på återkonsultation hos Jan och kände mig så nervös för att han skulle säga "det var ju det här du kunde vänta dig med ditt ursprungsläge", kunde knappt sova flera nätter innan. Hur som haver så höll Jan med mig och sa att mina bröstmuskler är alldeles för starka så dom har vägrat att ge mig sig och släppa ner implantatet. Därför ligger nu implantaten för högt och mina strutiga bröst ligger liksom som en klump på implantaten. Det ser verkligen förj*vligt ut när jag böjer mig ner eller rör på mig över huvudtaget. 

 

Allt jag vill är att ha en snygg underpol (jag har i princip ingen nu), lite tyngd i bröstet och inte för långt mellanrum mellan dom. Jag vill ha snygga naturliga bröst. Nästa operation är inbokad 11/3 och det enda Jan ska göra är att flytta implantatet från bakom till framför muskeln, han säger att då kommer huden istället kunna stretcha och det finns mindre egen bröstvävnad på implantatet som formar sig strutigt. 

 

Jag är så himla nervös, har alltid lidigt så otroligt för mina bröst och aldrig kunnat visa mig för mina sexpartners/pojkvänner. Ingen som inte har svåra komplex för sina bröst kan förstå hur hemskt det känns. Jag har inga komplex i övrigt utan tycker väl jag är vacker som jag är annars. Därför gör det så ont i mig att aldrig kunnat vara fri med mina bröst eller känna mig okej naken. Jag är rädd för min andra operation och tror inte att den kommer lösa mina problem, känns som att det här är min förbannelse men förhoppningsvis så kommer jag bli motbevisad.

2015, January 25 - 11:59
Gulkyckling
Gulkyckling's picture
Offline
Last seen: 1 year 9 months ago
Silver
Joined: 2013-06-19 11:57

Styrkekram!! :-) jag håller tummarna för dig!

2015, January 27 - 19:53
hannah horvath
hannah horvath's picture
Offline
Last seen: 6 years 5 months ago
Silver
Joined: 2015-01-16 11:52

Tack så himla mycket !! Är så kul att alla är så snälla och stöttande här :) 

2015, March 9 - 12:21
Alleirbag
Alleirbag's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 4 hours ago
Silver
Joined: 2015-02-09 18:40

Jag såg att du alldeles snart har din nya operation, är så avundsjuk!

Jag vet exakt hur det känns att inte vilja visa sig för partners, har aldrig någonsin låtit någon se mig.. Antingen är alla lampor släkta, gardiner stängda, bh:n på eller så händer det inte! Jag hoppas dock få ordning på det till hösten, skulle göra vad som helst för att få känna mig bekväm för en gångs skull.. 
 
Som sagt, hoppas verkligen att det går bra, lycka till! smiley
Annons
2015, June 2 - 21:38
twister
twister's picture
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Brons
Joined: 2012-12-30 19:35

Hej! Riktigt tråkigt :/ är det vanligt att det händer?! Måste bara få fråga också hur mycket allt kostade ? Ska själv boka in en konsultation på samma klinik .. Rekommenderar du den och har du hört något dåligt ?! Tacksam för svar!' :)

Annons
Annons
Annons