Annons

Bröstförstoring aug 2015 - Art Clinic - Jönköping Karl Bremer - Emla

Emla's picture
Emla

22 år, 163 cm, 60 kg
Strl före op: 70B
Strl efter op: Oklart
Opererades 27/8 på Art Clinic av Karl Bremer
375cc i vänster bröst
330cc i höger bröst
Droppformade implantat bakom muskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 27 August, 2015

Jag hade ända sedan 13-14 års ålder drömt om att förstora brösten. Det var en kväll i Juni som jag låg och tittade på före-och-efter bilder på tjejer som gjort brösten och avundades hur fina dem var som jag fick nog! Jag googlade på kliniker runt om och bokade samma kväll in konsultationer på kliniker runt om där jag bor, för att se vilken jag fastnade mest för. Efter stt ha varit på två konsultationer var jag på Art Clinic här i Jönköping och träffade Karl för första gången. Vilket proffs!! Var min första tanke. Han förstod precis vad jag menade i form och storlek och jag kände mig så fantastiskt välkommen där att jag bokade in operations datum hos dem direkt två månader senare, den 27 augusti.
Efter två veckor fick jag fakturan med 20% av inbetalningen och jag betalade in hela summan direkt för jag blev så exalterad och glad och ville bara få det gjort så fort som möjligt!
Tiden fram till op. Gick vääääldigt långsamt. Jag pratade med alla Jag känner som gjort bröstförstoring och ju mer jag pratade med folk om det, desto mer pepp blev jag.
Jag ångrade mitt val av implantat från droppformade till runda en månad efter min konsultation, så jag ringde kliniken och vi bokade in en till konsultation ( kostnadsfritt förstås ). Där lugnade Karl mig och fick mig att inse att det bara är kalla fötter som pratar. Så jag valde mina droppformade implantat tillslut iallafall ;) Men såklart att tankarna snurrade ända fram tills Jag låg på operationsbordet med armarna utsträckta om jag verkligen valt rätt strl, form osv.

Dagen innan operation fixade vi och donade här hemma med städ, lagade mat, klippte klor på hunden osv osv. Sånt som jag inte skulle kunna göra sedan. Jag tvättade mig även med descutan över hela kroppen för att bli riktigt ren inför operationen.
På natten vaknade jag många gånger och när klockan ringde vid 06.00 dagen därpå var jag jätte trött. En omgång till med descutan och sen var det dags att Bege sig till kliniken.
Klockan 07.00 hade jag tid och prick kl. 07.00 kom en sköterska och ropade upp mig. Jag fick ett rum där jag fick byta om till nattlinne, morgonrock och strumpor. Direkt efter kom Karl och vi pratade lite och han ritade på mig samt tog före bilder. Sedan fick Jag träffa mina två super gulliga sjuksköterskor som var med mig hela dagen där. Jag blev visad till min säng och fick installera mig där. Sedan kom en av sköterskorna med lite piller och lugnande, samt satte en nål i armen på mig. Jag tittade på klockan och insåg att det endast gått 20 minuter, SKÖNT att allt gick så fort. Jag hade ALDRIG velat vänta en enda minut där, då hade mina hjärnspöken satt igång och tänka på allt om alla risker osv.
Kl. 7.30 kom narkossköterskan och pratade med mig lite innan hon och nån mer tog med min in i operationssalen. Där fick jag klä av mig och lägga mig på en uppvärmd brits och lägga armarna rakt ut åt sidorna. Jag fick såklart ett täcke över mig också.
Jag frågade narkossköterskan om alla risker, men hon och dem andra lugnade mig och vi kunde till och med skratta lite. Nu var det dags och jag var faktiskt inte nervös längre! Jag vaknade efter vad som kändes som fem minuter senare av att en av de gulliga sköterskorna stod bredvid min säng och sa mitt namn. Jag minns bara att jag ville ha vatten och att jag fumlade efter min telefon och drog iväg ett sms till min sambo om att allt gått bra. Trodde Jag ja, det visade sig sedan vara mest bokstäver jag skickat iväg ;)

Jag somnade iallafall om en stund och några timmar senare frågade sköterskan om jag ville ha lite fika, vilket jag förstås ville. Hade ju fastat i 24h nu. Jag fick en fantastiskt god och lyxig fralla med grönsaker och ost, saft och kaffe.
Sjuksköterskan hjälpte mig att sätta mig upp men vi insåg ganska snabbt att det inte gick då Jag svimmade sittandes! Inte av smärta utan för att jag var ganska omtöcknad. Så jag fick ligga ner och äta min fralla, men det gick ju lika bra det.
Senare skulle jag försöka gå på toa, och det var fanimej inte lätt! Det var PRECIS att vi hann tillbaka till sängen igen kan jag säga. Jag fick vila lite till innan min sambo kom till kliniken. Jag skulle då gå upp och hälsa på honom, även här med hjälp av ssk, men huvudet snurrade även nu och jag fick vända och gå in och lägga mig igen.
Min sambo åkte och fixade lite ärenden åt mig så länge samt fällde sätet i bilen så jag kunde ligga ner på hemvägen.
När han kom tillbaka bestämde jag mig för att fixa det, och det gjorde jag. Låg ner i bilen påvägen hem och det gick jätte bra. Det var så himla skönt att komma hem igen!

Väl hemma började dagar av helvete och vredskap. Jag hade aldrig särskilt jätte ont i brösten utan mer i ryggen. Sen blev jag dålig av mina tabletter också, blev förstoppad och fick jätte ont i magen :( Sen drog jag på mig en förkylning lagom efter och det gjorde ju inte salen bättre direkt. Ryggen var/är nog värst såhär i efterhand.. Man ligger i ett å samma läge när man sover (vilket jag gör väldigt mycket) och det gör att man blir rätt stel även att man rör sig mycket i övrigt. Igår var jag ute på en kort promenad, det var skönt.
I skrivande stund är det Nu 4 dagar sedan min operation!

Jag hoppas att jag kommer bli nöjd sedan. Även om det är svårt att se saker å ting positivt nu när jag fått så mycket skit efte operationen :(

Det var min berättelse!

2016, March 14 - 21:40
Lotie
Lotie's picture
Offline
Last seen: 7 years 10 months ago
Silver
Joined: 2016-03-12 12:58

Spännande och läsa din historia då jag med ska opereras av Karl i Jönköping. Jag SR med blivit osäker på storleken och skulle vilja kolla igen. Hur fick du en tid till? Fick du till honom eller en sköterska? Är det alltid gratis för en andra konsultation?

2020, May 27 - 21:42
Es97
Es97's picture
Offline
Last seen: 7 months 1 week ago
Silver
Joined: 2020-04-07 22:41

Spännande! tack för att du delar med dig. Funderar också på att välja karl på Art Clinic. Hur är resultatet idag?

Annons
Annons
Annons