Annons

Bröstförstoring sep 2015 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - Sussiew

Sussiew's picture
Sussiew

0 barn, 24 år, 170cm, 61 kg.
Strl före op: 80B
Strl efter op: 80D-75E
Konsultation 28/4 Paolo montemurro , Akademikliniken
Op 7/9-15Paolo montemurro, Akademikliniken
365 gram anatomiska bakom muskeln
Byte av implantat 28/8-17 till motiva 550cc
Strl efter op2: 75G-80F

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 7 September, 2015

Nu är det äntligen dags för mig att skriva min op berättelse! :)
I söndags kväll bäddade jag rent och städade, hoppade in i duschen och duschade med descutan (stavning?) håret blev som svinto!
Jag gick och la mig och sov riktigt skönt den natten. Trodde jag skulle varit mer nervös men faktiskt inte. Gick upp vid åtta på måndag morgon (skulle vara på kliniken 10.00) tog sen sista duschen och klädde på mig. Mamma följde med mig dit. Anmälde mig i receptionen och fick gå upp på avdelningen där en sköterska presenterade sig och visade mig till mitt rum. Jag fick byt a om till en lång klänning med knäppning fram och en mysig morgonrock. Sköterskan kom tillbaka med en sport bh som jag fick pröva ut. Strax därefter kom Paolo och hans assistent in och Jag fick följa med in till ett rum bredvid där han tog kort på mig och ritade. Han frågade om jag var nervös men nej, det var jag fortfarande inte :) han berättade att operationen skulle ske inom en timme. Gick tillbaka till mitt rum. Mamma åkte hem så länge och jag fick träffa en jätte härlig och lugn man som skulle sköta min narkos. Hade aldrig blivit sövd förut så han förklarade hur det skulle gå till och jag berättade att jag har lätt för att må illa så han skulle göra allt för att undvika det. Jag hade med min iPad så jag kollade lite serie och sen kom en sköterska in och gav mig 3 tabletter och vatten och sen vad det dags.! Fortfarande inte speciellt nervös :) fick låsa in mina saker och gå på toa sen gick vi in till operationssalen. Jag fick lägga mig med armarna utsträckta och två sköterskor satte fast olika plattor, nål i armen och satte på mig ett par stora sockor. Narkossköterskan kom in och satte sig vid mitt huvud och sa att det strax var dax att sova. De berättade att det kan svida till lite och jag kommer ihåg ett härligt rus innan jag av någon anledning hann säga: lets go! Hahah. Jag vaknar upp på uppvaken av att en sköterska säger mitt namn. Det första jag frågar är om jag får lägga mig på sidan men nej det fick jag inte. Fick lite tabletter att svälja och sen somnade Jag om igen. Efter en stund kände jag mig piggare och inte någon större smärta, bara ett stort tryck över brösten. Jag rullades in på mitt rum igen och fick vatten och blåbärssoppa men var såå trött så jag somnade bara om hela tiden. Vaknade till och drack lite och en sjuksköterska kom in och skulle hjälpa mig till toan. Fick sätta mig en stund på sängkanten innan vi gick. Var lite halv snurrig men det gick bra. Sov lite till innan jag fick yoghurt med färska bär, macka med ost, choklad och kaffe. Åt lite och somnade om. Vaknade av att Paolo kom in i rummet och sa att allt gått bra mm. Även att det bara var att maila eller ringa om det var något. Ringde mamma och sa att hon kunde komma och hämta mig. Klädde på mig själv och fick en massa information och en tid för återbesök en vecka senare. Gick bra att åka hem och tycker att jag har mått bra hela tiden efter. Stel men kan ändå ta mig upp ur sängen/ soffan själv :) ska ta första duschen idag så att jag får se dom utan bh.
Är väldigt nöjd med kliniken och Paolo, tycker alla vad väldigt gulliga och trevliga. Skulle verkligen rekommendera Akademikliniken!
Skriva från mobilen så hoppas det inte är allt för osammanhängande! :)

2015, September 9 - 17:46
LuMa0399
LuMa0399's picture
Offline
Last seen: 3 years 10 months ago
Silver
Joined: 2015-07-29 14:18

Åh härligt att läsa!

2015, September 9 - 18:22
Sussiew
Sussiew's picture
Offline
Last seen: 4 years 4 months ago
Silver
Joined: 2015-04-28 16:19

LuMa0399 wrote:
Åh härligt att läsa!

Va bra! :D

2015, September 29 - 21:22
Smulis11
Smulis11's picture
Offline
Last seen: 7 years 11 months ago
Silver
Joined: 2015-09-13 17:27

Va skönt att du inte hade så ont. Så svårt att förutse hur man kommer att känna och må efter

Annons
2018, October 18 - 15:03
Pipilotti
Pipilotti's picture
Offline
Last seen: 6 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2018-08-13 08:09

Hej, såg att du skrev denna berättelse för länge sedan men hoppas att du fortfarande är aktiv härinne och kan svara på min fråga. Du skrev att du fick sockor på dig inför operationen, läst att många får ligga i enbart trosor och jag vill verkligen ha strumpor på mig :( minns du om du fick ha sockorna på under själva operationen och vid uppvaket?
Tack för att du delat med dig av din berättelse :)

Annons
Annons
Annons