Annons

Bröstförstoring sep 2015 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - Linnea87

Linnea87's picture
Linnea87

Inga barn, 25år, 164cm, 57kg.
Strl före op: 75A
Strl efter op: vet ej än.
Komsultation: 21/8 Paolo Monutemurro, Akademikliniken Stockholm
Operation: 10/9 Paolo Montemurro, Akademikliniken Stockholm
255cc anatomiska implantat 410 LX (låg höjd, extra p

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 10 September, 2015

Jag tar det hela från början.

Redan från första träffan med Paolo Montemurro, kände jag respekt och förtroende trots en väldigt kort och stressad konsultation. På plats bokade jag en operationsdatum till endast 3veckor efter.

Igår när jag kom till kliniken togs jag väl om hand av en sjuksköterska som visade in mig på mitt rum. Jag bytte om till en lång vit skjorta och en morgonrock, är ganska frusen av mig så jag satt inlindad i en filt också medan jag väntade. Jag var där i väldigt god tid så min väntan blev ganska lång. Men efter ett tag kom samma sjuksköterska in igen och jag fick testa en sport-BH. Narkosläkaren kom också in och ställde lite frågor. Ett tips är att ta med dig något att sysselsätta dig med ifall du måste vänta på att din kirurg är klar med tidigare patienter. Jag hade både min padda och telefon att roa mig med.

Tillslut knackade Paolo på dörren och visade in mig till ett annat rum där han fotade mig i olika vinklar och ritade på min bröstkorg. Väldigt mjuk tillmötesgående men ytterst professionell. Sen gick allting väldigt snabbt. En narkosskjusköterska kom in, jag fick svälja tre tabletter, fick ett band rund handleden med mitt namn och perssonnummer sedan var det dags. Välja mössa och linda in håret under, lägga sig på operationsbordet, träffa alla andra som också skulle hjälpa till. Kände mig oerhört omhändertagen på ett bra sätt. Dom hade lite svårt att sätta in kanylen så de testade på båda armarna, gjorde inte ont men jag är tacksam att dom berättade allting för mig medan dom höll på så kunde jag känna mig lugn.

Jag vaknade sedan av att en sjuksyster strök mig på pannan och frågade hur jag mådde. Kände mig väldigt omtöcknad, precis som att jag var väldigt full, och min röst var jätte hes vilket berodde på att jag hade haft en slang i halsen under operationen. Somnade om och sov i två timmar innan jag vaknade pigg och alert. Hon rullade mig in i mitt rum igen där jag fick blåbärssoppa, vatten, men god macka, yoghurt med bär och ett juiceglas. Åt långsamt och njöt av att allting gått bra.

Sen kom en sjuksköterska in igen och berättade om hur jag ska ta hand om mig själv, medicineringen och jag fick ställa en massa frågor. Fick med mig papper på allting så man kan dubbelkolla om man glömmer bort. Sen fick jag byta om och åka hem. Mådde så pass bra att jag tog tunnelbanan. De hade efter operationen smört mitt snsikte med något mjukgörande vilket var skönt när man annars är så torr efter descutantvålrn, med det mjukgörande råkad ejag gnugga in i ögonen så jag såg lite grumligt. Inget farligt alls och jag brydde mig inte så mycket, tvättade bort det på kvällen och smörjde med min ansiktskräm.

Tillslut måste jag säga att jag är otroligt nöjd över både Akademikliniken och Paolo! Även alla de sjuksköterskor jag träffade, som faktiskt var olika vid varje tillfälle. Tror jag bara träffade samma person två gånger, resterande sköterskor och narkosläkare var olika varje gång men alla agerade professionellt så mig gjorde det inget.

KAN STARKT REKOMMENDERA DEM!

Hade med mig min pojkvän som satt där hela dagen och det var välbehövligt för efter operationen är man som handikappad och kan inte göra något. När vi åkte från kliniken var jag yr så jag stöttade mig mot honom hela vägen.

Ett till tips är att INTE ligga på rygg när du ska sova, för fyfasen vilken smärta jag vaknade av mitt i natten och kunde inte röra mig. Fick ta mer medicin och dricka vatten, vänta ett tag sen lyfte min pojkvän mig upp och sedan satt jag och sov resten av natten.

Imprse tog jag av mig BHn och duschade, fönade sedan tejpen så den var torr och just nu mår jag prima! jag gick från att vara väldigt platt, typ 75A och la sedan in 255cc 410 anatomiska LX (låg höjd, extra projektion) för jag ville verkligen ha en "skidbacke" och volym. Är ca 164cm, väger ca 57kg. Mina bröst ser jätte fejkade ut just nu men jag tycker det ser bra ut och längtar till implantaten har sjukigt ned för nu känns det som att dom sitter under hakan.

Mycket nöjd och stolt att jag vågade göra en bröstförstoring! Önskar ni en riktigt duktig kirurg som lyssnar på era önskemål och utför ett strålande jobb vänd er till samma kirurg som jag :)

2015, September 11 - 13:43
Sussiew
Sussiew's picture
Offline
Last seen: 4 years 4 months ago
Silver
Joined: 2015-04-28 16:19

Åh va kul att allt gick bra! :) jag opades också av Paolo i måndags , Han är grym! :) lycka till med läkningen nu!

2015, November 5 - 13:48
dolcecascada
dolcecascada's picture
Offline
Last seen: 6 years 3 months ago
Silver
Joined: 2015-10-31 00:47

Det lutar åt den kliniken för mig också!

2015, December 10 - 08:21
Amina87
Amina87's picture
Offline
Last seen: 5 years 2 months ago
Silver
Joined: 2015-03-10 18:30

Åh vad roligt att du är så nöjd, grattis! Opererades också av Paolo för 1v sedan. Allergan anatomiska 290cc MX delvis bakom muskeln. Ser fram emot att få höra om dinl läkning och kanske även se bilder. Upplever också att mina sitter väldigt högt just nu..

Annons
Annons
Annons
Annons