Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2018, May 15 - 09:09
sugarspread
sugarspread's picture
Offline
Last seen: 5 years 10 months ago
Silver
Joined: 2018-01-20 23:38

Tubulära bröst - bröstförstoring med eget kroppsfett

Hej

Jag tror att jag har lite tubulära bröst. Iaf det ena. Hade aldrig hört talas om det innan jag läste om det här i forumet. Vill göra en förstoring med eget kroppsfett pga att jag helst inte vill ha främmande material i kroppen. Någon som har testat detta?

Ålder: 28 år, Längd: 173cm, Vikt: ca: 89kg
Intresserad av: Bröstförstoring med eget kroppsfett samt bröstförstoring med implantat
Har nu: Små a-kupor, osymetriska och spetsiga
Vill ha: Symmetriska bröst som är fylligare.

Annons
2018, May 17 - 19:36
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 1 day 16 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Jag har och jag trivs bättre med fett än med implantat. Jag har inga bilder, men de vore heller inte representativa, då jag haft så mycket komplikationer innan jag gjorde det, som lämnat efter sig ärrvävnad, så de är inte så jämna som de kunde ha blivit annars.
Har du resurser att ta av, så är det en bra metod, tycker jag. Däremot är det inte säkert att du får hjälp med tubulariteten, även om den inte är av det kraftigare slaget, för fett kan inte lika effektivt som implantat forma om brösten. Fråga en kirurg vad hen tror, ev kan man komplettera med någon form av snitt i den strama vävnadsringen runt vårtgården, som är typisk för tubulära bröst, men det vet jag inte. Ju mindre man har skurit i brösten, desto fler hela kärl finns det ju som försörjer det nya fettet med syre och näring, vilket är viktigt för överlevnaden. 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons