Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft aug 2018 - Bellakliniken - Helsingborg Johan Nordquist - Simme

Simme's picture
Simme

3 barn, 37 år, 163cm, 67kg

Bröstlyft och förstoring
Konsultation 29/6-18 Bellakliniken
OP 21/8-18 dr. Johan Nordquist
700 cc bakom muskel

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 21 August, 2018

Jag började min resa dagen innan op.. många timmar i bilen.. si sådär 5h typ .. min sambo och minsta dottern va med.. (16 mån)

Vi strosade runt i Helsingborg ..njöt så gott de gick med alla känslor och nerver som spöka.. ja kunde inte äta på kvällen pga illamående.. haha!

När de väl var morgon så fick ja sitta och hålla dom sällskap vid hotellfrukosten.. inte kul när man fastar .. men men de gick de med :)

tillslut var vi på kliniken och de tog inte lång tid innan dom tog emot oss.. kanske 15 min men då var vi lite tidiga också.. fick säga hej då till sambon och dottern.
Kom in till mitt rum där skulle jag dova själv.. vilket ja tyckte va skönt.. ja va faktiskt helt själv på hela avdelningen .. haha! Dom brukar ha minst 8 st annars men inte denna natten.. för ja valde och sova kvar eftersom de ingick och jag har så långt att resa.. jag fick morgonrock och strumpor .. skulle precis gå och duscha när en läkare kommer och frågat om jag är redo på typ danska.. jag såg nog frågande ut.. för de va nämligen inte min läkare ja hade från början ..då hade dom lagt mig i en av hans rums patienter.. så ja vart jätte orolig att de skulle bli nått helt annat ja skulle göra haha! Lite skämtsamt sa jag att ja kanske vaknar upp med en bukplastik också :) men de var dom snabba med och göra mig trygg med att ja bara fått låna hans sida på avdelningen som rörde till de.. iaf.. jag gick och duscha.. sen kom dr Johan in och började rita upp och lugna mig över mitt val av implantat .. så de kändes jätte bra! Var rädd ja valt för stora men de känns helt perfekt (700cc)

glömde att innan detta skulle dom ju sätta nålen på mig men de lyckades inte så bra och hon tyckte synd om mig och plåga händerna och armveck så jag följde med sköterskorna in till operationsrummet så fick dom lösa det där i stället.. träffade narkosläkaren innan allt detta med men de var inge speciellt mer än att det var skönt att han kom och visade upp sig och så :) förklarade lite hur de går till..

väl inne och nålen på plats så börjar dom ge lite doser av sömnmedel vilket tydligen däckade mig väldigt bra.. för ja minns inte ens när dr Johan kom in eller narkosläkaren.. haha.. vaknar upp strax efter .. men somnar om lite då och då av chocken tror ja.. smärtan i ryggen var värst och att ja hade svårt och andas.. så dom lindade om och lättade lite på trycket.. Såå skönt..kändes väl när medicin började gå ur .. men ju mer timmarna gick desto piggare vart jag.. kl 9 var min tid .. men tror ja va inne på op strax vid 10.30.. runt 17.30 kom min sambo och dotter.. (tur vi va själva på avd då hon va lite gnällig) jag hade precis fått dom godaste mackorna :) ost/skinka/gurka allt.. dom alla var helt underbara .. tog så väl hand om mig! Kaffe ååååh kaffe!!

På natten hade ja svårt att sova.. sov kanske 1,5 i stöten sen vaken nån timme osv men de var vanligt sa dom.. så väntar mig en sån natt igen då..vaknade av att ja glömt borsta tänderna så ja gick för och göra de men vart väldigt illamående så jag kräktes men gick medel mot de så tillslut släppte de..

Dagen efter så kommer frukosten 6.20 .. de va tidigt men samma sak där.. jätte goda mackor, yoghurt och juice :)

Eget några timmar ca 8 så kom en sköterska och tog av mig bandet och bh-n .. vilken befrielse. Och va kul de var och få kika lite.. även om man vet att resultatet inte ens är i närheten av vad de blir när de
Är klart :)

Sist innan ja skulle resa hem kommer dr Johan in och talar om att han också tycker de såg jätte bra ut och satte på mig bh och band ..
Hatar bandet :( fy va ont de gör när de ska sitta så hårt!
Resan hem va tuff men de gick bra.. pausa 3 ggr men mest för dotterns skull :)

Rörigt men lite återberättat så gott ja kan iaf..

Annons
Annons
Annons