Annons

Bröstlyft

Kirurgi som syftar till att forma om brösten till ett önskat utseende, utan att ändra storleken. Typen av lyft beror på hur mycket hud man behöver ta bort; vårtgårdslyft (ärr endast runt vårtgården), lollipop-lyft (ärr runt vårtgården och ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket) samt ankarlyft (som dessutom ger ett ärr längsmed bröstvecket). Ett bröstlyft kan även kombineras med t ex bröstförstoring eller uttag av implantat.


Skulle vilja ha lite olika åsikter osv. Jag har bokat konsultation för en förminsknkng/eller lyft på akademikliniken i GBG men så hittade jag bellakliniken i HBG där det va avsevärt mycket billigare. Så ni som gjort förminskning eller lyft på någon av dessa kliniker. Är nu nöjda? Med allt från bemötande till ärr?Bild för cclara
cclaraHej!
Jag har gått ner närmare 20 kilo och fött två barn, vilket gjort att mina bröst är väldigt hängiga och upplevs som "tomma". Jag är inne på att göra ett bröstlyft och eventuellt göra en liten förstoring för att fylla ut.
Har jättegärna kontakt med er som gjort någon liknande OP. :DBröstförstoring, Bröstlyft jun 2020 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - Snepatten

2020-06-17

Hejsan!

Äntligen är det dags för mig att skriva min operationsberättelse. Operationen äger rum 17e Juni 2020 kl 9:30.
Tänker att jag kommer skriva om dagen innan, samma dag och dagen efter - för att man ska få en utförlig story med mycket detaljer! Jag ska göra en bröstförstorig samt ett bröstlyft på högra bröstet för att rätta till symmetrin.

Bild för EnglaEmmy
EnglaEmmyJag har velat länge om jag ska lyfta mina bröst men tycker att det är en djungel. Vilka kliniker ska man kolla upp. Vilka har ni varit nöjda med? Hur stor är risken att man tappar känseln, vill verkligen inte tappa någon känsel. När känner man sig som vanligt igen efter en operation?
Tacksam för svar!Annons
Annons
Annons