Annons

Bröstlyft

Kirurgi som syftar till att forma om brösten till ett önskat utseende, utan att ändra storleken. Typen av lyft beror på hur mycket hud man behöver ta bort; vårtgårdslyft (ärr endast runt vårtgården), lollipop-lyft (ärr runt vårtgården och ett lodrätt ärr ner mot bröstvecket) samt ankarlyft (som dessutom ger ett ärr längsmed bröstvecket). Ett bröstlyft kan även kombineras med t ex bröstförstoring eller uttag av implantat.

Sophsaint's picture
SophsaintDundra på med era bästa tips på kliniker/kirurger i Stockholmsområdet.
Jag är helt novis och har ej gjort mycket research (än..)

Men jag kommer vilja göra både förstoring och lyft kommer tyvärr krävas för att det ska bli snygga igen.
Är i nuläget en 80E med snygga vårtgårdar så det är iaf något… hahaBabii_emma's picture
Babii_emma


Övriga taggar: 


Hej alla, nu när "min" klinik inte längre finns undrar jag om någon kan rekommendera om jag ska operera mig hos Jörg eller hos Tuve på reform kliniken i Malmö.

De ingrepp jag funderar mest på är att göra ett nytt lyft av mina bröst, gjorde lyft med förstoring 2015, samt en buk plastik efter viktnedgång på 36 kg.

Så berätta vem ni tycker jag bör välja samt era erfarenheter.Fettsugning (kirurgi), Bröstlyft Nordiska Kliniken - Stockholm - - Bröstlyft, - Fettsugning (kirurgi) - Jun 2024

Pris på behandling
Pris: 
100000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2024-06-18
Beskrivning: 

Bröstlyft + ilägg = 85 000kr.
Fettsugning av kant under brösten samt minilyft = 15 000kr.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
4
Average: 4 (1 vote)


Hej,
Jag vill nu efter 13 år med mina implantat göra en explant. Mina egna bröst har under denna tiden vuxit och jag har mycket bröstvävnad själv. I samband med min explant kommer jag behöva göra en förminskning + lyft. Har ni några tips på duktiga kirurger för detta? Har bokat in konsultation med Dr Richard Lewin hos Elite Clinic, men är det någon som gjort liknande operation och är nöjd med sin klinik och resultat? 😊Bröstförstoring, Bröstlyft Nordiska Kliniken - Stockholm - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Sep 2022

Pris på behandling
Pris: 
80000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-09-27
Beskrivning: 

Smärtan var enorm efteråt , men va dum och inte tog mer smärtstillande… hade svårt o andas och trycket över bröstet va hemskt! Fick göra om brösten 1år senare då det ena hängde mer, betalade ingenting för det… Nu har jag bytt implantat då det andra ej funkade ! Har precis blivit opererad för 2 dagar sedan .

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)
Beabooby's picture
BeaboobyJag ska göra ett bröstlyft med ilägg om några veckor och undrar lite kring hur mycket man lyfter upp brösten vid ett bröstlyft. Jag vill ju egentligen ha kvar mitt sk överhäng men att ändra placeringen på bröstvårtan och ”fylla ut” tommrummet efter två ammandes barn. Så lin fråga är om ni vet hur det funkar vid bröstlyft - kan man endast flyta placering av bröstvårta och fylla ut eller blir det för ”hängigt” då?
Tack bröst-systrar!Beabooby's picture
BeaboobyHej,

Var på konsultation på Nordiska Klinken för några veckor sedan och har nu en tid att lyfta och förstora brösten om ca 4v med Patrik H. På själva konsultationen fick jag berätta målbild och prova en bh med inlägg och det kändes bra, han rekommenderade 300cc, men inte så mycket mer än så. När jag nu blivit medlem här inser jag ju att det finns massor av saker jag kanske borde diskutera med läkaren samt ta ställning till:Annons
Annons
Annons