Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2019, June 16 - 00:51
japps
japps's picture
Offline
Last seen: 4 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-12-29 01:01

Fettinjektion kindben! Hjälp!

Hej!

För fem dagar sen gjorde jag ett ingrepp på AK i Malmö där fett togs från insidan av knäna och hakan och sedan injicerades det till mina kindben. Syftet var att minska mina "diken" under ögonen. Jag har tydliga inbuktningar mellan under ögonlocken och kinderna. Det är fortfarande väldigt hårt och svullet (kinderna och kindbenen) så jag vet att jag inte kan se slutresultatet redan nu. MEN jag börjar få panik för det är liksom en liten banan på mitt ena kindben som inte smälter in med resten av kinden. Hela kinden är forfarande svullen men det är som en extra utbuktnad där jag hade min inbuktnad/dike förut. Jag är väldigt orolig att jag kommer få ett ojämnt slutresultat, där man tydligt kan se var fettet har sprutats in. Den andra kinden har också en liten banan där diket har varit, så ovanpå den svullna kinden, men den är inte lika tydlig.

Jag vet att mycket försvinner under dom första månaderna men jag är ändå väldigt orolig att den lilla bananen ska vara kvar. Så är det någon här som gjort fettransplantation till ansiktet som vill dela med sig lite av sina erfarenheter. Hur läkningsprocessen var, slutresultat osv.

Väldigt tacksam för svar!

Fettinjektion kindben

Annons
2019, June 16 - 22:41
B1b2 (not verified)
B1b2's picture

Hej!
Jag gjorde samma fettinjektioner som du har gjort i samband med min ögonlocksoperation i feb 2018.
Förstår att du är orolig för bananerna.
Tänker att det är bra med extra mycket fett i håligheterna, men tråkigt att det är mer på ena sidan. Tyvärr så försvann ca 80% av allt fett ganska snabbt på mig och tyvärr så tog det bättre på vänster sida så jag är lite sned nu. Och dikena under ögonen kom tillbaka efter ett år. Det här blev inte ett så uppmuntrande svar men hoppas det läker in bra på dig och att ojämnheterna jämnas ut!!

2019, June 16 - 23:21
japps
japps's picture
Offline
Last seen: 4 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-12-29 01:01

Tack så jättemycket för svar!! :)
Tråkigt att höra att det försvann så snabbt och att det växte in olika mycket. Men när du säger att dikena kom tillbaka efter ett år, kom det tillbaka mer på höger sida eftersom mer fett stannade på vänster? Eller på vilket sätt är du sne? Eller menar du att i princip allt är borta nu?

Jag har ingen aning om hur mitt slutresultat kommer bli men som jag känner just nu hoppas jag faktiskt att ganska mycket försvinner. Det är sex dagar sen jag opererades så det kan vara så att det mesta är svullnad. Jag kan inte riktigt le för det stramar i kinderna. Hur länge var du svullen efter operationen? Och efter hur många månader/veckor ungefär skulle du säga at 80% var borta?

Fettinjektion kindben

Annons
Annons
Annons