Annons
1 post / 0 new
#1 2019, July 4 - 03:11
6nizta
6nizta's picture
Offline
Last seen: 4 years 7 months ago
Brons
Joined: 2019-07-03 02:26

Placering

Hej!

Ska på konsultation 22/7 för bröstförstoring på proforma clinic hos Dr. Said Saidan. Har sedan op dagen efter, 23/7. Har därför inte så mycket tid att fundera mellan konsultation och op, därför tänker jag att någon här kanske har erfarenheter av mina funderingar.

Är väldigt inställd på att ha framför placering då jag tränar väldigt mycket, inklusive bröst i såväl bänkpress. Vill därför inte skära i muskeln och även blivit starkt avrådd från detta av vänner och bekanta som gjort bröstförstoringar och också tränar mycket.
Även fått höra av en som gjort delvis bakom först men som fick sådan muskelpåverkan så att hon valde att flytta fram sina implantat.

Anledningen till att jag tvekar är för att jag vet att jag inte kan ha kapselförsäkring vid framförplacering och undrar därför om någon här vet på ett ungefär hur vanligt detta är?

Vill inte helst inte heller behöva bli "uppläxad" som jag läst här på POF att någon blev när hon önskade framförplacering. Någon här som varit på konsultation eller rent av gjort en framförplacering hos Said på Proforma? Hur verkade han vara inställd till framförplacering?

Kan tilläga att det är Mentor inplantat som jag kommer att ha oavsett vad det nu blir för placering.

Tacksam för svar :)

Ålder: 27 år, Längd: 167cm, Vikt: ca: 61kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Har nu: a-kupor,
Vill ha: ungefär d-kupor, runda mentor, antingen hög profil eller ultra hög hade jag tänkt mig
Klinik/Läkare: Proforma Clinic, Dr. Said Saidian

Annons
Annons
Annons
Annons